Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kika8259 Ja si idem este zajtra rano spravit test a uvidim ze co a ako a okolo pondelka pojem ku gynde tak potom daj vediet ze co a ako :Ddrzkam palceky
@lujzicka212 lujzicka a ak budeš chcieť tak sa nám zajtra pochváľ čo bolo na testíku 🙂
@valika1210 mne uz sa mrcha ukludnuje pomaly bude ponej.No dúfam,ze k tebe nedôjde.Pri najhoršom budeme skúšať další mesiac ťuťu muťu a uvidíme 😀.Ale testovať už asi nebudem 😝 budem pozorovať tie vaše 🙂
@mimibb ja som si ich urobila minulý mesiac 6, tejto istej značky... na všetkých mi vyšiel duch, na jednej dokonca slabšia druhá čiarka, nakoniec som kúpila jeden Rapiclear a bol snehobiely. A MS došla na 4.deň. Brala by som to s veľkou rezervou. Ak ti MS nepríde zajtra, skús nejaký iný, tieto nie sú spoľahlivé. kedysi boli, no teraz ukazujú kopu duchov. :(
Kocky pepino mozno robia duchov preto,lebo je u nás slaba pôrodnosť 😀 doma poviete mužovi,ze aha asi som v tom ide sa na plno a o mesiac uz je to aj tak 🙂 😀 .
Kocky neberte to v zlom viem,ze su tu aj take co velmi túžia po babetku.Tak vela sexovat,užívať si to a nech čím skor vijdu na teste viditeľne // nie duch 😉 aj ja som naháňala ducha tento mesiac a mrcha dosla skor 😒
No tak ja uz chcem druhe babo od leta otom uvažujem a po tomto mesiaci uz po druhom túžim tiez ako po malej kým sa nam nezadarila 🙂 no na malickej sme pracovali 8 mesiacov.A zistila som to ked som bola v 5 tt krásny pocit fakt.Prajem to každej ktora potom túži
@kika8259 no este som si test nerobila, necham to asika az na vykend a potom sa uvidi, ked ta prva vysla slabucka, aby potom ak nahodou vysla riadna

@kika8259 jasne, ze tam je 😀 ja som mala prvy testik na 6 den po KET taky isty a dnes som sa prehupla do druheho trimestra 🙂