icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kathrin17
27. nov 2013

@kika8259 jasne, ze tam je 😀 ja som mala prvy testik na 6 den po KET taky isty a dnes som sa prehupla do druheho trimestra 🙂

kathrin17
27. nov 2013

@kika8259 toto je moj na siesty den po KET 😀

lujzicka212
27. nov 2013

@kika8259 Ja si idem este zajtra rano spravit test a uvidim ze co a ako a okolo pondelka pojem ku gynde tak potom daj vediet ze co a ako :Ddrzkam palceky

kika8259
27. nov 2013

@lujzicka212 ďakujem lujzicka , pästičky držím na pondelok 🙂

kika8259
27. nov 2013

@kathrin17 waaaaau tak sa potichučky a slabunko teším 🙂 ďakujem za obrážtek na porovnanie 🙂

kathrin17
27. nov 2013

@kika8259 vobec nemas zac, silno drzim palceky aby to bolo tak ako u mna...v ktorom centre si bola?

karmela
27. nov 2013

@kika8259 tebe vidiet pekne tu druhu čiarku aj ked je slabšia 😉

kika8259
27. nov 2013

@kathrin17 chodíme do Gin Fiv , ale ak by toto nevyšlo rada by som vyskúšala Brno , veľa dievčat ma s ním dobré skúsenosti 🙂 a ak sa smiem spýtať do ktorého si chodila ty?

kathrin17
27. nov 2013

@kika8259 my sme chodili do Heliosu Martin a boli sme maximalne spokojni 🙂 tebe davali pred KET aj pregnyl?V niektorych centrach davaju....my sme nemali nic...vsetko bolo v prirodzenom cykle

karmela
27. nov 2013

@kika8259 podla mna si na 99%

kika8259
27. nov 2013

@kathrin17 kathrin mne predpísali len estrofem (od 1.dňa cyklu beriem),kys. listovú a utrogestan . fiiha o pregnyle pred ket som ešte nepočula len pri et ....

kika8259
27. nov 2013

@lujzicka212 lujzicka a ak budeš chcieť tak sa nám zajtra pochváľ čo bolo na testíku 🙂

valika1210
27. nov 2013

@karmela uz sa ozyva brusko :-/ takze asi pride :-/ co ty ako sa mas🙂

karmela
27. nov 2013

@valika1210 mne uz sa mrcha ukludnuje pomaly bude ponej.No dúfam,ze k tebe nedôjde.Pri najhoršom budeme skúšať další mesiac ťuťu muťu a uvidíme 😀.Ale testovať už asi nebudem 😝 budem pozorovať tie vaše 🙂

mimibb
27. nov 2013

Ahojte, vidim, ze lovite "duchov", tak pridavam aj toho svojho nech nieje sam 😀 myslim, ze u mna zrejme z toho nic nebude, kedze mi ms meska 4ty den a test dnes rano vysiel len takyto duchovy.... 😠

lene27
27. nov 2013

@mimibb aká je to značka?

mimibb
27. nov 2013

@lene27 pepino....ale teda nikdy mi neukazal takehoto ducha, ze ho je vidno volnym okom...povacsine len v nejakom uhle alebo pod svetlom, len tento je silnejsi.... 😖 ale aj tak.... v prvom tehotenstve som uz o takomto case mala na nom riadne kolajnice...

karmela
27. nov 2013

@mimibb nechcem ta zarmutit,ale kocky tu písali,ze pepino testy robia duchov.Skus inu značku ak ti vijde duch tak chod uz aj k lekárovi 😉

lene27
27. nov 2013

@mimibb ja som si ich urobila minulý mesiac 6, tejto istej značky... na všetkých mi vyšiel duch, na jednej dokonca slabšia druhá čiarka, nakoniec som kúpila jeden Rapiclear a bol snehobiely. A MS došla na 4.deň. Brala by som to s veľkou rezervou. Ak ti MS nepríde zajtra, skús nejaký iný, tieto nie sú spoľahlivé. kedysi boli, no teraz ukazujú kopu duchov. :(

mimibb
27. nov 2013

@lene27
@karmela No ved aj mne vzdy spravil ducha, ale nie az tak viditelneho a urcite sa chystam otestovat este raz inym testom...len tento by mohli stiahnut z predaja... 😀

karmela
27. nov 2013

Kocky pepino mozno robia duchov preto,lebo je u nás slaba pôrodnosť 😀 doma poviete mužovi,ze aha asi som v tom ide sa na plno a o mesiac uz je to aj tak 🙂 😀 .
Kocky neberte to v zlom viem,ze su tu aj take co velmi túžia po babetku.Tak vela sexovat,užívať si to a nech čím skor vijdu na teste viditeľne // nie duch 😉 aj ja som naháňala ducha tento mesiac a mrcha dosla skor 😒

karmela
27. nov 2013

@mimibb kúp si iný a potom daj vediet kľudne hod aj fotecku 😉

lene27
27. nov 2013

@karmela ja už žiadne testy nekupujem, som si povedala. Snáď sa podarí tento mesiac, intenzívne sme na tom popracovali 🙂
@mimibb hoď, radi pozrieme a budeme držať palce. 🙂

karmela
27. nov 2013

@lene27 tak držím palce nech to zato stojí a vijdu ti potom dve krásne // 😉

lene27
27. nov 2013

@karmela ale ty si tiež rozmýšľala nad ďalším bábom, no nie? na ktorý šup sa podarilo to prvé? 🙂

karmela
27. nov 2013

No tak ja uz chcem druhe babo od leta otom uvažujem a po tomto mesiaci uz po druhom túžim tiez ako po malej kým sa nam nezadarila 🙂 no na malickej sme pracovali 8 mesiacov.A zistila som to ked som bola v 5 tt krásny pocit fakt.Prajem to každej ktora potom túži

karmela
27. nov 2013

@lene27 to bolo pre teba 😉 len mi to tam nehodilo

karmela
28. nov 2013

@valika1210 co nové?

lujzicka212
28. nov 2013

@kika8259 no este som si test nerobila, necham to asika az na vykend a potom sa uvidi, ked ta prva vysla slabucka, aby potom ak nahodou vysla riadna

isabella22
28. nov 2013

Tak dnes som 7.den po ovulke myslite ze je este skoro na test?