Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zienky, mam pre vas dalsie 2 testiky z dnesneho rana od jednej nemenovanej zienky...Oba su robene rano, na tom zelenom vidim slabuckeho ruzoveho dusika, ked lepsie pozriem, na spodnom cervenom vidim akoby nedokoncenu druhu /, ratam, ze zly test, neviem...Prosim pozrite mi to tu a povedzte, ci daco vidite...Vdaka vam 😉...Bledsia fotka je original, farebnejsia je moja uprava 🙂
@karmela Dakujeme...No malicky je uz v pohode, este si pokasle behom dna, no soplikov ma ovela menej...Zato ja zavalenu pravu nosnu dierku a kaslem ako tuberacka...No ved maminka si to musi zliznut nakoniec, ked su vsetci uz zdravi...Aspon, ze chlapci su uz v pohodke, to je podstatne 😉
@milos32nika21 ahoj,vidim slabucky tienik dusikovsky...Skus este testovat za 2-3 dni...Velmi Ti drzim palceky 😉
@butterfly333 tak ako aj my sa snažíme 3ti mesiac..Uuff 3roky si ani neviem predstaviť..To je strašne dlho..Toto mi ako tehu nepríde hlavne s tým divnym hlienom .😉
@butterfly333 ahoj, tie daleko od seba ciarky som vobec nemyslela, zeby boli tehuciarky na kotatko1232 teste...Tie, ktore ja vidim ako dusikov su medzi kontrolnou a tymi hrubymi viditelnymi ciarkami...Priblizne v strede...No je to len minidusik, preto som jej povedala, nech pocka na MS a potom nech az testuje a ze nech rata s obomi moznostami...Su to len dusiky, ktore ledva vidiet a nemusia znamenat zatial nic, kym nebudu tmavnut na silnejsiu / 😉
@karmela vidis dusika slabuckeho tienoveho na vrchnom testiku?...Od kontrolnej nie tie silne dve // na opacnom konci, ale medzi kontrolnou a tymi silnymi ciarami je vidiet mini pidi dusika...kuk poriadne a odpis mi sem...Nikto nic nevidi, len ja, tak ci som nie uz blazon 😲...Je to test od kotatko1232...MS ma mat za 4 dni...Dakujem Ti moja 😉
1DC, ide sa na dalsi mesiac...ovulka by mala byt cca v rovnakom case ci nie?
@judit_ka Ak sa citis zvlastne a inak ako bezne v ine mesiace, je to mozno ozaj tehu...Ja som sa pri druhom tehu asi tyzden po ovulke zacala nejak inak citit a to som vobec ani len netusila, ze uz som tehulka...Divne pocity v brusku som mala, akoby balonik a pri zohybani sa v predklon som citila nieco zvlastne v podbrusku, nevedela som tiez, co sa deje 😉...Drzim Ti velmi palceky, no testujes zbytocne skoro, ak by to nevyslo, aby si nebola moc sklamana 🙂...Boh Ta zehnaj! 🙏
@226veronika vidno to krásne. 🙂 ja som mala tiež takýto clear blue slabší. a už sa to naše drobča mrví v brušku. 🙂 gratulujem 🙂
@226veronika krasne +, potichucky gratulujem...Ak Dr.potvrdi, uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

@cvikla12 dakujem pekne☺a tebe gratulujem☺