Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 ahoj ja zatisl meram iba BT a uz skoro tyzden 37 o cca 3 dni by mi mala dojst ms ale nedojde 😉 tehu testy som nerobila lebo doma nemam ziadni 😣
@kotatko1232 joj moja pekná moc veľmi moc ti to prajem.
@cvikla12 dakujem.no ja to tak citim a aj verim ze teraz sa to podarilo 😅😅
@kotatko1232 treba veriť. Aj ja som verila do poslednej chvíle a už nám aj srdiečko bilo
@kotatko1232 Ked to tak citis, malo by to vyjst...Zena by to mala nejak vycitit, aj ked priznaky nie vzdy byvaju "okate"...No velmi Ti drzim palceky, aby MS uz neprisla...Tfuj, tfuj tfuj...Boh Ta snad uz pozehnal a Ty si najdes na testiku krasne //...Pekny vikendik prajem 😘
@luta13 dakujem velmi pekne 😆
Ďakujem za ❤ veľmi potešilo
Dakujem Vám velmi pekne babulky😍 V pondelok rano ideme k dr tak dúfam bude vsetko v poriadku. Strasne sa teším strasne!!!
@judit_ka ja som mala ms naposledy 25.12.2016 ja som to najprv pripisovala ms no ale potom sa mi zväčšili prsia a spravili take modré zilky to som nikdy nemala, neviem nic spapat nasilu jem lebo mam žalúdok ako na vode a v utorok som vracala večer.. Neviem, nic take az na tie prsia a to ze mi je naozaj strasne od žalúdka 🤒 A este mi zvykla byt strasna zima a teraz posledne dni veľa spim.. Všetci mi vraveli ze ty si urcite tehotná a ja ze ale kde dokonca priateľ mi vcera rano chytil bruško a povedal ze som tehotná a uz mi to nedalo tak som volala babke nech mi zbehne kúpiť test lebo žijem vo Viedni a šla som ku nej na víkend no a večer bum na mna dve čiarky ❤️❤️❤️ Nemôžem uveriť ze mam v brušku babo
@nella15228 Nič ☹ Treba pretrpieť.
@nella15228 A veľká gratulka!!!!!
@nella15228 mne pomahala pit po troske fatra, alebo chrumkat nasilu po malych kuskoch jablcko fakt to pomaha inak sa moc robit neda ono to musis prezit bude to len docastne pokial ti stupa hcg hormon potom sa to ustali , mne osobne to preslo v 10t ale take pomale travenie bolo az do konca tehotenstva neboj zvladnes to a teraz uz mam skoro polrocny pokladik
@alilka ja netestujem viem že ms pride.
@kattyy3 no musim to pretrpieť za to vsetko to stojí.. Mne jabĺčko nerobí dobre na zuby neviem preco bolia ma potom cele a tak by som si ho dala.. Ja mam citlivé zuby a presne tohto som sa bála ze teraz sa na ne asi zbláznim
@nella15228 tak po troške fatru alebo trochu ale ozaj trochu Pepsi. Obsahuje pepsin a ukludnuje žalúdok
@nella15228 mne pomáhal mätový čaj ráno sucháre piškóty a jesť menej a často lebo ako náhle som pocítila hlad prišlo mi strašne zle som rada že som grcala len do 15tt a nie celé tehu ako pri prvej

@kotatko1232 ja nie to je ešte skoro..😁 no ja od ovu mám také teploty..To sú bežné každý mesiac to tak mám a v deň ms bazalka rapídne klesne 😁