Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misscelaneous tiež som mala tieto stavy 😁
@misscelaneous aj ja chcem už 😂
❤....❤kočky ďakujem za srdiečka ❤
@misscelaneous si tehuľka si myslím pekný ovu aj tehu testik blahoželám 😊
Krasne sa nám to tu ,,premnozilo" tehulkami 😘😘len tak ďalej! Všetkým nám držím silnizno silno prsty ❤❤❤
@misscelaneous ďalšia tehulka no super teším sa s tebou 😍
Babulky strasne ma picha pri maternici :/ nie stale ale tak ze pichne a nic a ptm zas a zas ... au au :(
@misscelaneous Ovu je ešte negat, ale tehu je poz. Gratulujem!!!!
@nella15228 ta Tvoja soska z Frantiskovych lazni je velmi zlatucka...Ako si tam sedi holacik maly s rybkou v rucke 😇
@misscelaneous Krasne testiky oba 😉...Gratulujem Ti a prajem zdrave tehulkovanie...Uzivaj naplno...A krasny pribeh, ako si to vsetko rozpisala...Milujem taketo citat, hlavne, ked su so stastnym koncom 🤰👶😘
@judit_ka To pichanie je na zaciatku tehu normalne, ja som to mala tiez a taktiez nie stale, ale chvilkami ma tak pichlo, az som sa zlakla, co sa deje - tak hlbkovo hnusne a kratko trvajuce...No verim, ze si tehulka a ze toto su Tvoje priznaky 😉...Drzim palceky a prajem dobru noc 🙂🌜
@judit_ka moja mna to pichalo tiez a v noci aj do krizov to slo ..
Ahojte zienky.Chcem sa s vami podelit o moju spravu.robila som si tehotensky test kde bola druha ciarka, slabsia ale bola...vobec som to necakala.s priatelom sme sa snazili dlhsie a bola som na testovani tak zavisla ze som si kazdy cyklus robila testy...po novom roku som si povedala ze dost, lebo uz som vyhodila tolko penazi za ovulacne testy aj tehotenske ze by mi to hadam aj na dovolenku v lete vyslo😀...a tento mesiac cuduj sa svete mi ms neprisla a 4 dni pred prichodom som citila ze nieco nieje ako kedysi...tak som testla a bum❤ ,priatel mi stale neveril lebo prvy papierikovy test bol stale s tou slabsou ciarkou a podla neho ked niesu dve rovnake tak to nic neznamena...kupila som si preto digitalny a tam sa to potvrdilo.v utorok idem na krv tak dufam ze m ito teda na 100%potvrdi aj lekar...ak ano dnes som 4tt +3.drzim palce vsetkym kocicam co sa snazia a pevne verim ze sa kazdej coskoro objavia //.❤
@kotatko1232
@judit_ka tak držím paluchy baby silno nech si nájdete na teste // aj ja mám pichanie ale umna to je predzvesť ms tehu testy čisté biele..
@miruss1989 jeeeej blahoželám a verím,že Dr potvrdí pekne tehulkovanie želám 😊
@karmela ja pred Ms mavam bolest prs a bolest vajecnikov..
@karmela dakujem 😍
@kotatko1232 kedy neocakavas ms?
@kotatko1232 a je to tam? 🙂 ci? Mna pichlo raz silno ptm viackrat slabsie a momentalne bolest ako pri ms ale slabsie a ms ma prist za 9 dni az

@miriamn76
@olylili
@adria88
jeziiis, ja sa asi zblaznim :D