icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

misscelaneous
18. feb 2017

@miriamn76
@olylili
@adria88

jeziiis, ja sa asi zblaznim :D

olylili
18. feb 2017

@misscelaneous tiež som mala tieto stavy 😁

adria88
18. feb 2017

@misscelaneous aj ja chcem už 😂

bellla25
18. feb 2017

@luta13
Tak uvidime snazime sa 1. mes po rekonvalescencii od kyretu a beriem clostylbegit a duphaston.
Je to tazke....

226veronika
18. feb 2017

❤....❤kočky ďakujem za srdiečka ❤

karmela
18. feb 2017

@misscelaneous si tehuľka si myslím pekný ovu aj tehu testik blahoželám 😊

sofija18
18. feb 2017

Krasne sa nám to tu ,,premnozilo" tehulkami 😘😘len tak ďalej! Všetkým nám držím silnizno silno prsty ❤❤❤

cvikla12
18. feb 2017

@misscelaneous ďalšia tehulka no super teším sa s tebou 😍

judit_ka
18. feb 2017

Babulky strasne ma picha pri maternici :/ nie stale ale tak ze pichne a nic a ptm zas a zas ... au au :(

meli8412
18. feb 2017

@misscelaneous Ovu je ešte negat, ale tehu je poz. Gratulujem!!!!

luta13
18. feb 2017

Babyyyyyyyyy, akurat som sa dozvedela nahodne informaciu, ze nasa @14nunu10 porodila zdraveho chlapceka predvcerom v porodnici v Dolnom Kubine ❤👶❤

luta13
18. feb 2017

@nella15228 ta Tvoja soska z Frantiskovych lazni je velmi zlatucka...Ako si tam sedi holacik maly s rybkou v rucke 😇

luta13
18. feb 2017

@chuchu86 Drzim Ti palecky na pozitivny ovutestik a potom aj na tehutestik...Nech sa uz tento cyklus dockas krasnych //...Boh Ta zehnaj 🙏😘

luta13
18. feb 2017

@misscelaneous Krasne testiky oba 😉...Gratulujem Ti a prajem zdrave tehulkovanie...Uzivaj naplno...A krasny pribeh, ako si to vsetko rozpisala...Milujem taketo citat, hlavne, ked su so stastnym koncom 🤰👶😘

luta13
18. feb 2017

@judit_ka To pichanie je na zaciatku tehu normalne, ja som to mala tiez a taktiez nie stale, ale chvilkami ma tak pichlo, az som sa zlakla, co sa deje - tak hlbkovo hnusne a kratko trvajuce...No verim, ze si tehulka a ze toto su Tvoje priznaky 😉...Drzim palceky a prajem dobru noc 🙂🌜

luta13
18. feb 2017

@adria88 neboj moja, aj Ty sa coskoro dockas svojich vytuzenych //...Verim tomu 🙏😘

judit_ka
19. feb 2017

@luta13 boze si zlaticko, bodaj by si mala pravdu 🙂)

karmela
19. feb 2017

@judit_ka a tebe vychádzajú negatívne testy?

kotatko1232
19. feb 2017

@judit_ka moja mna to pichalo tiez a v noci aj do krizov to slo ..

miruss1989
19. feb 2017

Ahojte zienky.Chcem sa s vami podelit o moju spravu.robila som si tehotensky test kde bola druha ciarka, slabsia ale bola...vobec som to necakala.s priatelom sme sa snazili dlhsie a bola som na testovani tak zavisla ze som si kazdy cyklus robila testy...po novom roku som si povedala ze dost, lebo uz som vyhodila tolko penazi za ovulacne testy aj tehotenske ze by mi to hadam aj na dovolenku v lete vyslo😀...a tento mesiac cuduj sa svete mi ms neprisla a 4 dni pred prichodom som citila ze nieco nieje ako kedysi...tak som testla a bum❤ ,priatel mi stale neveril lebo prvy papierikovy test bol stale s tou slabsou ciarkou a podla neho ked niesu dve rovnake tak to nic neznamena...kupila som si preto digitalny a tam sa to potvrdilo.v utorok idem na krv tak dufam ze m ito teda na 100%potvrdi aj lekar...ak ano dnes som 4tt +3.drzim palce vsetkym kocicam co sa snazia a pevne verim ze sa kazdej coskoro objavia //.❤

karmela
19. feb 2017

@kotatko1232
@judit_ka tak držím paluchy baby silno nech si nájdete na teste // aj ja mám pichanie ale umna to je predzvesť ms tehu testy čisté biele..

karmela
19. feb 2017

@miruss1989 jeeeej blahoželám a verím,že Dr potvrdí pekne tehulkovanie želám 😊

karmela
19. feb 2017

@chuchu86 držím ti moc palčeky nech je ovu pekne pozitívny a nech Sa zadarí bábätko 😊

kotatko1232
19. feb 2017

@karmela ja pred Ms mavam bolest prs a bolest vajecnikov..

miruss1989
19. feb 2017

@karmela dakujem 😍

karmela
19. feb 2017

@kotatko1232 kedy neocakavas ms?

judit_ka
19. feb 2017

@karmela najprv bol dusik potom zosilnel a potom na dvoch kanalik tak som ani nerobila uz viac, nne ms len prist ma za 9 dni... vcera ma raz pichlo mrte silno potom este viackrat slabsie, momentalne ma boli podbrusko slabo ako pri ms

judit_ka
19. feb 2017

@kotatko1232 a je to tam? 🙂 ci? Mna pichlo raz silno ptm viackrat slabsie a momentalne bolest ako pri ms ale slabsie a ms ma prist za 9 dni az

karmela
19. feb 2017

@judit_ka aha ty si tu dala toho pekného ruzoveho ducha uz si pamätám..držím ti palčeky

judit_ka
19. feb 2017

@karmela ano ano bol krasny a potom kanaliky 🙄 ...