Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miruss1989 želám ti pokojné a zdravé tehotenstvo
@karmela v stredu
@cvikla12. Si uzasna dakujem mame to podobne teda🙂.drzim palceky nech vsetko dopadne ako ma a nech ste zdravucky😘
@judit_ka momentalne som si testik este nerobila ms mam dostat o 2dni ..

@kotatko1232 ach ja az o 9 :( ... potom daj vediet. Mna najprv strasne aj prsia boleli a teraz uz len slabucko v okoli bradovok ...
@kotatko1232 no ja deň pred tebou alebo v stredu najneskôr..tak nech ti nechodí a naskočia // 😉
@misscelaneous ale....to fakt? Hod foto
@misscelaneous nechápem včera pekne čiarky
@olylili foto je nad mojim poslednym prispevkom :( kupim dnes este clear blue a koncim, cakam na kramy :/
@misscelaneous Ach bože je mi to ľúto ja som sa teraz zaprisala že uz nekúpim pepino ani baby top..mne duchovali ale ty si mala nádhernú čiarku to co má byt ??? Skus inú značku testu moja
@misscelaneous moja skús ešte inú znacku možno to je len zlý test.
@misscelaneous no jednoznačne inú značku aj keď toto už fakt nebol duch ale pekná ciarka mne pepino neblbol ale oproti iným testom mi ukazoval straaaaaaaaaaasne slabú čiarku...tak ešte skús testnut držím prsty
@misscelaneous a namocila si aj ovu test?? Aký je silnejší ako včera?
@misscelaneous mne pepino duchoval viac krat, takze radsej skus iny test...
@misscelaneous no ja nevim... ja tam neco vidim....
@misscelaneous ahoj ja tam tú čiaročku vidím 🙂
Takto mi to vyšlo pred 2 dňami ale z poobedného moču. Na druhý deň ráno som opakovala. Pridávam foto
(Horný-poobedný
Spodný- ranný)
@misscelaneous som ti upravila foto niečo tam je len sa obávam ci kanalik ci co...mojko Skus este testnut ale inov značkou, chápem ta ako sa cítiš sklamane a zúfalo ja som si niečim podobným prešla predvčerom žiaľ tiež
@veronickamirko tmavne to je super držim palčeky

@miruss1989 to je super gratulujem. Ja som mapa tiež slabučkú druhú čiarku dva dni po sebe a manžel bol pesimisticky tak som urobila digitálny a tam presne ako tebe 1-2 + a potom už sa začal tešiť. A teraz sme na začiatku 7tt