icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

judit_ka
19. feb 2017

@ereska volnym okom viac vidiet fotak to viac zachytit nechce ... ano az 28. Ma prist uz sa citim ako pred ms bolest vcera pichanie a priatel dnes ze narastli ti bradavky 😂😂 skoro som z neho odpadla 😂

meli8412
19. feb 2017

@judit_ka Mamatest duchuje aj z vody ☹

karmela
19. feb 2017

@judit_ka áno mamatest robí duchov žiaľ tiež 😔 Niekedy sú pravý ale to tažko povedať ci ide o pravého ci falošného..Aj ja som mala dnes ducha na mamateste..Nakúpila som predčasne aj pepina tak ich postupne vylucujem a radšej neverím..ale to nemusí byt tvoj prípad..len radšej sa na ten test neupinaj..

judit_ka
19. feb 2017

@karmela neupinam, len som skusila,do ms este daleko, vcera 1 velke.pichnutie potom par malych,dmes bolesti ako pred ms, bolo mi zle ovaluje ma teplo a priatel ze "narastli ti bradavky" 😂😂 ... ale to je blbost podla mna 😂 tak skoro nemohli ci 😂

karmela
19. feb 2017

@judit_ka no niekto má skoro príznaky a niekto ich má až oveľa neskôr ani nevie že je tehu..Takze je to možné..no uvidis ako to dopadne držím palce

judit_ka
19. feb 2017

@karmela tiez som zvedava, uz sa nesledujem ani nic iba priatel ma sleduje nonstop 😂

karmela
19. feb 2017

@judit_ka no chlapy niekedy vedia odhadnúť lepšie tehu a skôr ako mi ženy 😁

tygricatko
19. feb 2017

Babizne, tehotensky test na 14DPO total negativny, bez ducha. Dalsie dva dni mi meska. Priznaky su. Myslite je tehotenstvo je este realne? 😕

olylili
19. feb 2017

@tygricatko môže a nemusí keď ms už mešká test by mal byť už pekne pozitívny no nie vždy niekomu pomaly stúpa HCG ja som mala koľajnice 7 dní pred ms ....treba ešte testovať keď máš príznaky

nella15228
19. feb 2017

Ahojte zienky ako sa mate ja uz sa neviem dočkať rana, tuším uz ani nebudem spat. Dúfam budu všetky vyšetrenia Ok. Dnes som celu noc bola hore strasne ma bolia zuby este teraz, vyplachovala som si ústa alpou ale uz to mam total vypálene😔 Co zaberalo Vám? Zajtra si skúsim kúpiť aj tie klinčeky v prášku

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela na dnes teda nieco pozitivne, vyzera to na pozitivny ovu test. :D uz som z toho testovania dnes na hlavu :D rozmyslam, ze ci ten vcerajsi test co som robila aj ovu aj teho, ze ak som ich dala prilis blizko pri seba, mohla teoreticky ta cervena farba z ovu stiect na tehotest? Lebo ked ich dam dokopy vyzeraju ako jedna. A 43 den cyklu ovulacia je neviem na kolko mozna :/

olylili
19. feb 2017

@nella15228 mne zabral zubár už 2krat toto tehu a stále mám opuchnuté ďasná to som nemala ani pri jednom

nina4
19. feb 2017

Bambulky moje tak ja v piatok potvrdene tehu a dnes uz krvacam 😔 .Ležim ak päť peňazi dala som si Ascorutin a zajtra na gyndu .Ale ak by drobcek nahodou nezabojoval tak uz nebudeme skušať sťastie je to takto ťažšie rozhodovať sa či do nemocky ci nie ked človek nema pri kom deti nehať. Zajtra dám vediem ako sme dopadli.

karmela
19. feb 2017

@tygricatko takze dnes si 16dpo? Este Skus testik niektorým babám ukázalo vraj až po týždni meškania každá sme iná..

nina4
19. feb 2017

Ozaj a este som sa chcela spytat ak by sme o drobčeka prišli tehu test by to už ukazal ? Lebo som si urobila a je riadne silny

karmela
19. feb 2017

@nella15228 no s alpou by som nevyplachovala ked ta až Páli Skus corsodyl ústne roztok ten sa používa po operáciách zubov aj na citlivosť aj proti krvácaniu ďasien ja ho používam 😉Tak zajtra je váš veľký deň 😊

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous moja tak určite sa nemohla chytiť jedna čiarka od druhej to som nezažila este😳 No teraz je ovu pozitívny..správ ovu test zajtra z prvého ranneho ked bude takto pozitívny alebo viac kúp tehu ale nejaký iný 10 citlivosť a správ aj tehu zase..no neviem keby si mala len teraz ovu tak ms dostaneš-nedostaneš až o 14 dni najbližšie

karmela
19. feb 2017

@nina4 zlatko moje bože ja verím že ten tvoj drobček zabojuje Ach prečo Sa take deje tehulkam..A máš normálne krv? Ci spinenie? Nechceš zbehnut na pohotovosť ?

karmela
19. feb 2017

@nina4 neprišla si ani neprídeš o drobceka a myslím si že keby sa niečo dialo uz predtým tak tehu test by ukázal slabšiu čiarku..Držím Vám silno palčeky nech ste v poriadku obaja a krvácanie nech si dá odchod láskavo na celých 8 mes..

olylili
19. feb 2017

@nina4 a je to špinenie alebo krvácanie s čerstvou krvou? Ja keď som s tým bola na pohotovosti a to už v 12tt povedali že nič nemôžu urobiť že je to na prckovi či vydrží ....držte sa pekne lež a papaj ascorutin ten môžeš aj dve tablety 3krat denne tiež som brala no viac mi zabral dicynon

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela dakujem za rady, velmi si to cenim 🙂 zajtra rano teda skusim, mam tam este dva ovu a jeden pepino a jeden clearblue, no ten ma citlivost ze 25 podla pribaloveho.

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous no clerblue ti nemusí ukázať pred ms tým že je 25..tak ráno namoc ovu aj to pepino ked bude ovu pozitívny aj tehu kúp si iný kontrolný 10 tehu test držím palce 😊

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous a len tak pre istotu naordinujte si z drahým dnes lásku pre istotu takú jemnu 😉

cvikla12
19. feb 2017

@nina4 moja treba veriť že je to len plany poplach a maličké sa drží zubami nechtami. Tak teraz kľud hlavne nohy hore a oddychovať. Držím palčeky veľmi tuho

nella15228
19. feb 2017

@karmela dakujem za radu zajtra sa este poradím s doktorom.. Ano zajtra idem rano snáď uz nieco uvidim 😍😍😍

amelie2017
19. feb 2017

@nina4 moja to mi je luto, ale neboj, drobcek zabojuje a ostane v tvojom brusku.. moja mamina ma tiez skoro stratila, ze strasne krvacala, ale vidis, som tu.. chod radsej do nemocnice.. a k tomu testu..este dlho by ukazoval tehu.. moc na teba myslim a neboj, vsetko bude v poriadku

nina4
19. feb 2017

@karmela
@olylili
@cvikla12 mojeeee dakujem Vam veľmi za podporu 😘 .To som sla na wc a na nohavickach krv potom este 3x pri utreti taka tmava s kombináciou hnedej tak veľa a teraz ako ležim tak už len slabulilinké špinenie.Brucho zatiaľ neboli.Viem že by som mala ist na pohotovosť len s velkou pravdepodobnosťou by som tam ostala aj ležať a drahý robi nepretrzite a sme tu bez rodiny tak zato nemá kto byť s deturencami.

nina4
19. feb 2017

@amelie2017 dakujem moja ja tiez verim,ze drobciatko zabojuje .Zajtra pojdem ku gyn.a uvidím co povie popripade nasadi lieky

karmela
19. feb 2017

@nina4 zlatko chvalabohu že žiadna krv možno ti len praskla nejaká cievka lezkaj oddychuj a zajtra zbehni k svojmu gyndakovi alebo mu cinkni určite to nenechaj tak..Ja verím že drobček sa má dobre a bude naďalej pekne rast 😘

olylili
19. feb 2017

@nina4 presne som aj ja mala také celý prvý trimester to je dobre že nie sú bolesti bude dobre uvidíš mne sa trošku olupovalo plodove vajce drobec bol ok potom sa to zahojilo