Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 DAKUJEM PEKNE.co myslis moze to byt tehu??alebo len doojde ms?
@kotatko1232 ja myslim že by si mohla byť tehulka😉 lebo som niekde čítala že krčok by mal stúpať a meknúť tak dva dni pred ms
@kotatko1232 moje sprav testík určite budu // držím palce.
@butterfly333 Testiky nemam doma a po ovu si idem zajtra na postu konecne...
@cvikla12 No to som citala aj ja krcok som skusala a mam na cca 4-5cm.
@kotatko1232 no moja tak zajtra šup kúpiť aj tehu a ciknúť vidíš že tam budú dve //😍
@cvikla12 Ach moja keby ze mas pravdu vsetkych 100 srdiecok by som ti poslala co mam tu na MK 😍
@kotatko1232 moja nič mi netreba len toľko aby si bola spokojná a hlavne tehulka😀 by sme sa radovali s drobcou spolu

@cvikla12 JA SA BOJIM ZE TO JE LEN PMS..
@kotatko1232 ja myslím pozitivne aj za teba 😝 .......aj o sebe som si to myslela že je to len PMS a vidíš som tehu tak mysli pozitívne.
@cvikla12 tak teda dobre...verim ze na teste budu 2 ciarky konecne
vzdy som chcela aby mala mala surodenca 🙂 tak dufam ze sa mi to splniiii 😉
@kotatko1232 moc ti to prajem. Držím palčeky
@cvikla12 Ale ked tak spetne rozmyslam ako to bolo pri malej ked som bola tehotna tak aj pri nej ma tak bolelo 2-3 dni pred MS
@kotatko1232 mňa bolieva aj teraz ale to je asi normálne
@cvikla12 urcite ano,.maternica sa roztahuje...
a prvy som mala cisarsky tak mna to bude boliet viac urcite ☹
@kotatko1232 neboj všetko bude v poriadku
@cvikla12 a mokilko ti nepisala?mne vobec
@kotatko1232 nie neviem ako sa má hmmm chcela by som vedieť
@cvikla12 dnes som jej pisala neozvala sa ale tusim pred vcerom pisala ze krcok hore uplne cize ocakava MS
@misscelaneous nezufaj.mna pepino nikdy nesklamal.kazda znacka reaguje inak.najlepsie testovat rovnakou znacku.digi test aspon tu z kona co som citala tak ukazuje az neskor ten je 25tkovy.pepino my ukazal tehotenstvo skor ako ostatne testy.skus zas pepino a uvidis rozdiel.
@misscelaneous ja osobne som s pepino nemala zlú skúsenosť..Buď bol úplne negatívny alebo pozitívny,žiaden duch ani nič.. Sprav si test o 2 dni a uvidíš,Digi je 25 cize nemusí zachytiť este
Ďakujem niektorej babulke za ❤ potešilo má 😊

@misscelaneous no u nás je na predpis mne ho odporučila Dr keďže chcem este jedno babo ale v tuším mojej lekárni sa dá objednať bez predpisu a niekde ho aj dávajú bez predpisu to sú tabletky na úpravu cyklu stoja do 7e tuším majú sa užívať tri mesiace a potom pauza..