icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriam111111
19. feb 2017

@nina4 zlatinko to snad nie ale ja verim ze babatko je v brusku spokojne a je v najlepsom poriadku.A ako velmi krvacas?

nina4
19. feb 2017

@miriam111111 nie teraz už nie uz len také špinenie.Ja tomu tiez chcem veriť ,ze je v poriadku trochu sa utešujem aj tym ,že som to mala aj pri 2 najmladsich a su tu pri nas a tam som silno krvacala .No v tedy mi dali v nemocke inj.proti krvacaniu kanavit kvapky a povedali ze viac nedokazu urobit ze len oddychovať.

nina4
19. feb 2017

@karmela
@olylili ved to ze to môze byt aj niska cievka ked ma nič nebolí.Ale ci je prvé ci 5 ten strach tam je .Zajtra dam vedieť ako som dopadla u gyn.len či malemu neuskodi ak mi bude robit vnutorne sono aby to dole zas nedotyril

miriamn76
19. feb 2017

@nina4 moja co to citam? 😑Silno drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku. Drobcekovi je dobre on sa udrzi uvidis☺

olylili
19. feb 2017

@nina4 vieš čo mne tiež robil vtedy sono ešte z dola a nie nerozbabralo sa mi to viac pohoda

nina4
19. feb 2017

@miriamn76 dakujem 😘 musi ta naša bublinka malá zabojovat .

maja129
19. feb 2017

@nina4 ak máš citrón tak si ho vytlac do vody,mňa včera pustili z nemocnice čo som v nedeľu krvácala a potom mala krvavé výroky a to aj napriek tomu,že som brala duphaston a ascorutin.v piatok zo mňa dokonca vyšla aj zrazenina,bábo je ale v poriadku, povedali mi,že niektoré ženy v prvom trimestri krvácajú. Začala som piť od piatku citronovu vodu a krvavé vytoky prešli, pritom ascorutin som brala až 2tablety 3xdenne a nepomáhalo

peppermint
19. feb 2017

@judit_ka Zial mamatesty robia duchov. Nechcem ti zle, ale podla mna sa velmi sledujes. Kazde pichnutie nemusi znamenat tehotenstvo. Na priznaky je este velmi skoro. Urob si test az v den ocakavanej menstruacie. Takto iba trapis samu seba.

nina4
19. feb 2017

@maja129 tak to som veľmi rada ,že babatinko je vporiadku pohladkaj ho aj odo mňa😘
skusim aj ten citron a kolko krat za den si ho pila tak.a to mozem ktomu aj ten Ascorutin ?

maja129
19. feb 2017

@nina4 tak ja si ho tlačím do vody keď mám smad,takže viackrát na deň a jasne aj ascorutin k tomu ber si môžeš dať v pohode aj 2tablety 3xdenne.ja ho tak beriem,ešte aj beriem magnézium-magnerot,ten je na bolesť podbruška a duphaston ale ten predpisuje lekar

cvikla12
19. feb 2017

@nina4 tak moc držím palčeky nech je všetko v poriadku nech to bolo len nejaké prečistenie

michaella17
19. feb 2017

@nina4 Ahoj ak ta mozem Ukludnit my sme boli tak pred 3 tyzdnami na to m tiez to bol 6tt cca. Streda u lekara vsetko ako ma byt a v piatok spinenie ale nie krv .. Tym ze ja som prvy krat tehotna utekala som na pohotovost s velkym placom kde som dostala ascorutin pretoze duphaston som uz brala . Tyzden som spinila a povedali ze je to normalne nakolko mam pco a nepravidelny menzes .. Oddychovala som brala ascorutin a duphaston a vitaminy ako femibion a preslo to o tyzden som sla k lekarovi a drobcek mal aj srdiecko. Je pravda ze kazda nasteva wc u mna znamena strach ci sa to znova neobjavi ale verim ze nie a zvladneme to vsetky do uspesneho porodu 🙂 drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku!!!

sagittka
19. feb 2017

Kočky, tie čo máte dlhšie cykly tak 33-35 dnove, kedy vam test ukazal tehu? Mne meska dva dni menzes, dnes je to 35den a ani menzes ani test pozitivny. Prsia bolia, sem tam aj brucho a krize ako pred ms. Viem ze vsetko zalezi od ovulky a opodnenia ale uz som z toho celkom na na nervy 😒
Testovala som pepinom, top testom, rapi clearom a nikde nic. Mam aj taky vodovy vytok, pocity ako na menzes. Cakam kazdu chvilu ms, aj ked rada by som bola keby nedosla samozrejme 🙂

olylili
19. feb 2017

@sagittka ja mám 35-dnovy a tehu test bol pozitívny 7dni pred ms bez príznakov len som často cikala

tygricatko
19. feb 2017

@sagittka Ja nachlp to iste. Netusim, co to ma znamenat. Ale pochybujem, ze to bude tehotenstvo. Na testoch by uz bol aspon duch :-/

sagittka
19. feb 2017

@olylili
@tygricatko
No aj ja si myslim, ze ak by som bola tehu, uz by tam bol minimalne duch. Takze len cakat na menzes a skusat dalej 😒 na nervy uplne toto.

olylili
19. feb 2017

@sagittka veľa šťastia..Ako dlho ste sa snažili? My sme tri mesiace ale dva mesiace len tak to sme prepásli aj ovulku no ale ten tretí mesiac sme keksikovali každý druhý deň a zadarilo sa ja som našťastie nemala problém otehotnieť len tie cykli som mala stále rozhádzané to mi liezlo na nervy

nina4
19. feb 2017

@maja129 tak zajtra pošlem draheho kupit citrony.Velmi veľmi dakujem za radu.
@michaella17 ja som bola v puatok u gyn ze špinim no urobil sono potvrdil tehu a v tedy nevidel nic tak mi len Ascorutin kazal hormony vraj zatial nechce no dufam ze teraz uz skusi niečo dať

sagittka
19. feb 2017

@olylili no my od polovice januara ked mi skoncil menzes, my sme nesexovali kazdy druhy den, ale pred ovulkou aj pocas aj po nej, teda vtedy ked som si myslela ze mam ovulku a teda mala som aj priznaky, ako vzdy.. A na 29.den cyklu som si robila aj tehu test aj ovu test a ovu test som mala pozitiv - dve rovnake ciary. Tak som bola vyhukana, lebo som necitila ze by som mala mat ovu. A naposledy sme sexovali 3 dni predtym.
Prve babo sa tiez podarilo az za 3 mesiace. Neviem preco som si verila, ze teraz to dame na prvy sup 😀
Dlho som mala vyse 40dnove cykly a od minuleho leta sa mi konecne ustalili na cca 33dnove. Tak uvidime.

michaella17
19. feb 2017

@nina4 no mne duphaston nasadil hned pretoze ja mam PCO a hormonalnu nerovnost takze riziko potratu je u mna vysoke ale ja verim ze my to dokazeme !!! 🙂 a rovnako aj u vas bude vsetko v poriadku daj potom vediet ako si dopadlo budem mysliet na Vas 🙏

olylili
19. feb 2017

@sagittka preeesne môj prípad upravil sa mi cyklus aspoň na tie 35-dnove a som tehu ovu testy som nerobila moje telo je senzor to som hneď vedela...Tak do troch mesiacov si tehu uvidíš 👍🙏😉

sagittka
19. feb 2017

@olylili vdaka za podporu 😘 👍

olylili
19. feb 2017

@sagittka rado sa stalo😉

luta13
19. feb 2017

@miruss1989 krasne testiky oba 😉...Srdecna gratulka a uzivaj zdrave tehulkovanie...Daj nam sem potom vediet spravu od Dr. 😉...Tesim sa s vami, ze vam to konecne vyslo po dlhsom case...Je to prave preto, ze si sa vykaslala na testovanie...Rybky boli predtym asi moc hanblive, ked si ich tolko sledovala 😀...No este raz gratulujem 🤰❤

luta13
19. feb 2017

@misscelaneous mne sa tam daco aj tak mari, na tom palickovom teste, aj ked digi Ti nic neukazuje...No mudrejsie bude pockat, ci dorazi MS a pripadne potom testovat..Vies mozno Ti stupa pomalsie Hcg...Lebo ten minuly test bol teda riadne pozitivny a pochybujem, ze bol kazovy!...Drzim palce a daj nam potom vediet, ci dosla svina mrcha 😉

luta13
19. feb 2017

@ereska Myslim na Teba a drzim palceky na skore dusevne zotavenie a potom co najskor n testiku krasne // a zdrave tehulkovanie az do porodu 🙏😘

luta13
19. feb 2017

@kotatko1232 aj ja som mala prvu SC a pri druhom tehu ma nebolelo nic, ani pri roztahovani maternice a ani pocas celeho tehu som necitila jazvu vobec...Neboj, bude to vsetko v pohode, ked sa Ti zacne zväcsovat maternica 😉...Stale myslim na Teba a verim, ze babätko mas uz v brusenku a ze si tam pekne buduje...Boh Ta zehnaj!!! 🙏😘

luta13
19. feb 2017

@judit_ka testy dnes pridane 14:30h vidim na vsetkch dusikov a testy pridane 15:02h, vidim slabucke //...No testuj zas o 2 dni, ak nevydrzis uz do MS 😉...Drzim velmi palceky a verim, ze si tehulka, aj tie Tvoje priznaky a pocity ine, ci zvlastne 😉...No kiezby som mala pravdu 🙏😘

luta13
19. feb 2017

@misscelaneous kedze si pred MS, ovu to podla mna nebude na tom super ovuteste...Ako pise karmela, este dnes rano testuj ovutestom a verim, ze bude rovnako syty = tehotenstvo...Inak to nevidim, len takto to zistit...A ja stale dufam s Tebou, ze Tvoje telo sa nezblaznilo a ze je tam maly drobcek, ktory si s Tebou robi co chce 😉

luta13
20. feb 2017

@nina4 Drzim Ti silno palceky, nech je drobcek v Tvojom brusku az do porodu...Neboj, je to urcite bojovnik a vsetko bude tak, ako byt ma 😉...Boh s vami obomi a ver svojmu babätku, teraz to najviac potrebujete, aby si verila 🙏🤰😘