Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Neskutocne si krasna a gulatucka ❤...Nemyslim to v zlom, no nezavidim az tak velke brusenko, aj ked je krasne...Musia Ta ozaj boliet riadne krize a to si este len v polovici tehu...Snad tu vahu bruska unesies a budes celkovo v pohode...Dolezite je, ze ste obaja o.k...Pohladkaj za mna princa v brusenku 👶😘
@butterfly333 dakujem.. ja som vzdy obdivovala zenam bruska a teraz ked som tehotna tak mne akosi nechce rast.. prve mesiace absolutne nic..az teraz nejak od 8.mesiaca zacalo rast..nejak som sa ale rozjedla,tak som zvedava ako budem vyzerat :D
@chuchu86 volnopredajnym liekom Fytosoja 😉 od 5dc pocas 5dni s davkovanim 3-3-4-4-5 max po dobu 3mesiacov. Ma to podobny efekt ako clostilbegyt (ci ako sa vola).
@nivea777 hlavne že je bábo v poriadku.😘
@marsellinpir na oboch foto vidim dusika...Tieto fotky su lepsie ako si mne poslala 😉...Tu ho vidim o trosku viac, ako na tych predtym 😀...Myslim na Teba 😘
@butterfly333 v poriadku ano ale bude to krpcek :D najprv bol vacsi o nieco a teraz je zas mensi.. robi si srandu z nas,darmo sak termin mam na 1.april takze :D
Akurát som poslala Panu Bohu ,,žiadosť "o bábätka pre nas všetky....🙏Pane Bože, vyslyš prosím naše upenlive prosby a požehnaj nas aby sme aj my ženy tuziace po bábätku boli konečne šťastne....
@nivea777 ja som mala pri vsetkych taketo ako mas ty az do porodu)
@nivea777 mas malicke brusko a ozaj ked porodis, budes mat svoju povodnu vahu hned behom zopar tyzdnov - potichucky to zavidim - zeby dobre geny? 😉...No spominala si tu datum 25.7...Vtedy sa narodil moj prvy syn, no bolo to v roku 2008 😉...Takze fajn datum 😉...No uteka Ti to teda riadne rychlo, uzivaj este kopanceky a vsetko...No prajem lahky a krasny bezproblemovy porod, ked to na Teba pride 😉🤰😘
@simonkazga - a to môžem keď beriem progesterón tabletky?

@nivea777 ake zlate mini bruško či sa mi to len zdá?? Moja segra je teraz v 9tt a má take podobne. No ty ked porodíš budeš hned sexi kočka s krasnou postavou.