icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
20. feb 2017

@nivea777 -
Áno to viem ale z v apríli mi predpíše doki

luta13
20. feb 2017

@nina4 Velmi sa tesim, ze Tvoje babätko je bojovnicek a drzi sa Ta ako maly kliest...Prajem vam uz len zdravicko a pohodove tehulkovanie, ziadne problemy s nicim a Tebe usmev na tvari z rastuceho brusinka...Boh s vami po celu dobu nech je a nech vas anjeli z Neba strazia oboch...Pohladkaj za mna brusko 😘

olylili
20. feb 2017

@meli8412 niečo by bodlo aspoň by bol manžel spokojný lebo mi stále hučí aby som pribrala že nemám zadok 😀

domci1203
20. feb 2017

@nivea777 :O na 35tt krasne brusinko🙂 ked to pride na teba tak asi ani nebudu verit v porodnici,ze mas uz TP🙂

nivea777
20. feb 2017

@domci1203 no kedze sme mensi o dva tyzdne tak brusko je tak na 33tt.. ale vraj to je ok,len nebude obrik,skor take mini babo.. geny mam asi po babke,ta isla rodit s plus 5 kg a dr sa jej pytal,naco prisla :D

nina4
20. feb 2017

@luta13 Ďakujem a pohladkam drobceka aj od teba .Verim,že bude len a len dobre

ikonica
20. feb 2017

patka kde siiiii????

zunajda
20. feb 2017

@chuchu86 Toto presne aj mňa zaujíma...MS vdaka Duphastonu 31dc ale dominantny folikul nikde...takže asi nieje čo oplodniť.

simonkazga
20. feb 2017

@chuchu86 to bohuzial neviem 😕

barborabl
20. feb 2017

@olylili ja som na začiatku tiež riadne narástla a teraz to stojí kuk..Toto je 30 tt

barborapavlikova
20. feb 2017

😘😘😘😘

olylili
20. feb 2017

@barborabl no pekne 😊 bruško ako sa patrí dúfam že sa to aj mne zastaví 😊

barborabl
20. feb 2017

@olylili 😂😂často sa ma pýtajú či to budú dvojičky ale koľko prenášam 😁😁 ale som rada že nie som sama 😋😋s takym ,,brusinkom"

olylili
20. feb 2017

@barborabl no to aj ja počúvam a si neviem predstaviť ako by som vyzerala keby som fakt dve čakala 😀

barborapavlikova
20. feb 2017

@sofija18 Moja,pusinky patrili tebe za "žiadosť" O bábätko. Verím že čoskoro sa budete vytesovat Z // kolajniciek.

michaella17
20. feb 2017

@luta13 ďakujeme ti velmi pekne verim ze bude vsetko uz len v poriadku ako ma 🙏🙂

lulila20
20. feb 2017

dievcata vidite tam nieco??alebo sa mi mari??

olylili
20. feb 2017

@lulila20 neviem či to nie je kanalik aký to je test?

lulila20
20. feb 2017

@olylili to je od Dr max.nejaka Lady ci ako sa vola

olylili
20. feb 2017

@lulila20 jaj viem aj ja som ho mala tak niečo tam je kedy máš dostať? Ešte skús testovať o dva dni či sa lepšie ukáže

lulila20
20. feb 2017

@olylili o 2 dni maju prist 😉 dufam ze nedojdu..si myslis ze to je // ciarka??lebo ja vidim na kazdom jednom len slabsie..😯

trblietava
20. feb 2017

@lulila20 aj mne sa tam nieco zda 🙂 skus testovat dalej, drzim palce

lulila20
20. feb 2017

@trblietava dakujem babulka 😙

olylili
20. feb 2017

@lulila20 marí sa mi tam niečo uvidíš či bude tmavnut

misscelaneous
20. feb 2017

@luta13
@karmela
Update: kramy nikde, vcera ma cely den bolelo podbrusko, uz som myslela ze kazdu chvilu sa spustia a nic. Dnes som sfuknuta, podrazdena, unavena a hladna, no to mavam aj pri pms, ale brucho uz neboli. A pridavam vcerajsi (to su tie dva aj s tehotenskym) a dnesny ovu test (rano a vecer). Ja uz fakt neviem, si moje telo zo mna robi srandu. Dnes 44den cyklu. Tipujem ze vcera prebehla ovulacia. A slubujem ze od zajtra uz neocikam ziadnu tycinku minimalne tyzden :D

misscelaneous
20. feb 2017

@luta13 @karmela oprava: prva s dvoma testami je z rana, druha na ruzovych teplakoch je z vecera a tretia je zo vcera vecera. Tak.

luta13
21. feb 2017

@gayano no duch riadny teda 😉 ...Verim, ze uz len tmavnut bude...Drzim palceky 😀

luta13
21. feb 2017

@misscelaneous vcera vecer pozitivny ovutest, dnesny ovu z vecera je uz slabsi viditelne a ranny ovu z dneska je este myslim pozitivny...Na tehuteste z rana nevidim nic 🙂...Moj pohlad na vec...No pokial nemas MS, stale je sanca, ze si tehu, aj ked tehutest zatial nic neregistruje 😉

luta13
21. feb 2017

@simonkazga Drzim Ti palceky na porod, snad budes mat lahky a krasny zazitok popritom vsetkom...Nakukla som Ti "trosku" do blogu, mas nadhernu rodinku, aj dcerku, ta je ako bambulka zlatucka...Teraz cakate chlapceka, ci znova dievcatko?...Tak, ci onak, drzim päste 😘🙏

luta13
21. feb 2017

@renimac vobec nie si "sud" a ani nemas vela kg, si akurat a na svoju postavu mas brusenko nadherne...Uzivaj tehulkovanie, kopanceky a ostatne neries, naco aj...Babätko a celkova Tvoja pohoda su teraz dolezite, nie Tvoja zbytocna sebakritika...Bud spokojna s tym, ze si tehotna a neries somariny...Je tu tisice zien, ktore by s Tebou menili bez mihnutia oka, len aby mohli mat v brusku svoje vysnivane babätko...Aj keby boli 3x sirsie od Teba, no boli by stastne, ze nosia pod srdcom "novy zivot"...Myslim to v dobrom a pohladkaj za mna krasne svoje brusko 😉...A nezabudni uzivat, lebo Ti to utecie a ani sa nanazdas a budes sem pridavat fotku svojho drobceka 😍