Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nina4 Velmi sa tesim, ze Tvoje babätko je bojovnicek a drzi sa Ta ako maly kliest...Prajem vam uz len zdravicko a pohodove tehulkovanie, ziadne problemy s nicim a Tebe usmev na tvari z rastuceho brusinka...Boh s vami po celu dobu nech je a nech vas anjeli z Neba strazia oboch...Pohladkaj za mna brusko 😘
patka kde siiiii????
@chuchu86 to bohuzial neviem 😕
😘😘😘😘
@sofija18 Moja,pusinky patrili tebe za "žiadosť" O bábätko. Verím že čoskoro sa budete vytesovat Z // kolajniciek.
@luta13 ďakujeme ti velmi pekne verim ze bude vsetko uz len v poriadku ako ma 🙏🙂
@lulila20 aj mne sa tam nieco zda 🙂 skus testovat dalej, drzim palce
@trblietava dakujem babulka 😙
@luta13
@karmela
Update: kramy nikde, vcera ma cely den bolelo podbrusko, uz som myslela ze kazdu chvilu sa spustia a nic. Dnes som sfuknuta, podrazdena, unavena a hladna, no to mavam aj pri pms, ale brucho uz neboli. A pridavam vcerajsi (to su tie dva aj s tehotenskym) a dnesny ovu test (rano a vecer). Ja uz fakt neviem, si moje telo zo mna robi srandu. Dnes 44den cyklu. Tipujem ze vcera prebehla ovulacia. A slubujem ze od zajtra uz neocikam ziadnu tycinku minimalne tyzden :D
@misscelaneous vcera vecer pozitivny ovutest, dnesny ovu z vecera je uz slabsi viditelne a ranny ovu z dneska je este myslim pozitivny...Na tehuteste z rana nevidim nic 🙂...Moj pohlad na vec...No pokial nemas MS, stale je sanca, ze si tehu, aj ked tehutest zatial nic neregistruje 😉
@simonkazga Drzim Ti palceky na porod, snad budes mat lahky a krasny zazitok popritom vsetkom...Nakukla som Ti "trosku" do blogu, mas nadhernu rodinku, aj dcerku, ta je ako bambulka zlatucka...Teraz cakate chlapceka, ci znova dievcatko?...Tak, ci onak, drzim päste 😘🙏
@renimac vobec nie si "sud" a ani nemas vela kg, si akurat a na svoju postavu mas brusenko nadherne...Uzivaj tehulkovanie, kopanceky a ostatne neries, naco aj...Babätko a celkova Tvoja pohoda su teraz dolezite, nie Tvoja zbytocna sebakritika...Bud spokojna s tym, ze si tehotna a neries somariny...Je tu tisice zien, ktore by s Tebou menili bez mihnutia oka, len aby mohli mat v brusku svoje vysnivane babätko...Aj keby boli 3x sirsie od Teba, no boli by stastne, ze nosia pod srdcom "novy zivot"...Myslim to v dobrom a pohladkaj za mna krasne svoje brusko 😉...A nezabudni uzivat, lebo Ti to utecie a ani sa nanazdas a budes sem pridavat fotku svojho drobceka 😍

@nivea777 -
Áno to viem ale z v apríli mi predpíše doki