icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
21. feb 2017

@barborabl pekna si bambulka a brusenko mas krasne...No uz len 6tt. a drobceka budes mat v naruci 😉...Prajem Ti krasny a bezproblemovy porod a dufam, ze nam sem hodis fotecku s drobuliatkom "cerstvym" - tie su vzdy take chutnucke 😀...Vela zdravicka a este uzivaj tehulkovanie 😘

luta13
21. feb 2017

@lulila20 vidim ducha druhej /...Testuj o tie 2 dni, verim, ze MS uz nepride...Drzim palceky 😉

gayano
21. feb 2017

@luta13 dakujem , aj ja dufam 😊

karmela
21. feb 2017

@misscelaneous ahoj moja tak uz mi príde do úvahy len ovulacia..dúfam že pre istotu ste sa snažili 😊Skus ovu testik aj dnes ráno

simonkazga
21. feb 2017

@luta13 dakujem 😍 budeme mat dalsie dievcatko, ale akosi sa jej nechce von 😔 hlavne, ze som od polovice tehotenstva pocuvala od vsetkych lekarov, ze rodim urcite skor 😨

renimac
21. feb 2017

@luta13 viem, ze mas pravdu, ale vysvetli to tej mase hormonov v mojom tele 😀. Cakala som na tento moment 3 roky, a neverila by som, ze budem riesit kila. Ale hold, riesim aj ine kraviny a neviem to ovplyvnit, ako ani plakanie pri fotke vcielky Majky 😀. No co ti poviem 😉.

miriamn76
21. feb 2017

@luta13 tak podavam spravy😀vcera som volala za vysledky povedal ze je to pozitivne a su dobre. Mam dojst v piatok na sono. Spytal sa ci mam dake problemy a ze keby som dake mala ze mam dojst skor. Ten duphaston mam brat 2krat denne. Som zvedava ci uz nieco uvidi alebo naozaj ju uvidi az vtedy ked mu mala zamava ako povedala @karmela😀😀

monikasel
21. feb 2017

Ahojte. Vidíte tam niečo? Mám prvý krát tento test. Poprípade ak máte niake skúsenosti. Ďakujem

zuzanka_h
21. feb 2017

@monikasel ja by som povedala ze je tam taka polovicna ciarka na pravej strane. Skus test este raz a mozno inej znacky. Ale nieco tam je!

luta13
21. feb 2017

@simonkazga neboj, pride to v spravnu chvilku 😉...Je to predsa "princezna", ona sa musi rozhodnut, kedy vyjde na svetlo sveta 💃😘

monikasel
21. feb 2017

@zuzanka_h naživo je to vidieť lepšie len sa mi to nedá dobré odfotiť....

chuchu86
21. feb 2017

@zunajda - tak už vyckam ten apríl.
Včera som čítala,že aj orgazmus môže spôsobiť ovuláciu alebo detox.

kotatko1232
21. feb 2017

@luta13 ahoj moja dnes by mi mala-nemala dojst MS .
uz 8 dni mam baz.teplotu 37
prve 3 tehu.
3ovu
co myslis??

luta13
21. feb 2017

@renimac ja som pocas oboch tehu plakala pri kazdej uzasnej reklame v telke, aj pri reklame na Toffifee a podobne...No mm na mna pozeral ako na blazna 😂...Vsetko mozne ma dokazalo dojat a musela som plakat a je to normalne...Je to jedno, hlavne, ze ste obaja zdravi a ze krasne rastie brusenko...Uzivaj si a skus byt trosku pozitivnejsia...Predstavuj si, ako Tvoje nadherne babätko bude vyzerat, predstav si, ako ho drzis take malicke, vonavucke v naruci a ake je pri Tebe spokojne 🤰 ...Nemysli na tuk, ani na predsudky...Teraz na to nie je ta spravna chvilka, lebo premeskas to podstatne, co je skryte v Tebe samej...Mas DAR od BOHA byt matkou, tak si to vaz a Dakuj Bohu, ak v Neho veris...Prajem Ti krasny usmiaty den plny radosti z tehulkovania 💃😘😀

luta13
21. feb 2017

@kotatko1232 No moja, ovutesty su vsetky negativne, no tehutesty maju dusikov - aspon teda druhy a treti test od vrchu vidim slabuckeho dusika 😉...No verim, ze bude tmavnut /...Testuj zas zajtra, alebo pozajtra...Velmi na Teba myslim a velmi, prevelmi Ti uz drzim palceky, nech je to tam...😉...Skus sem hodit tuto istu fotku, ale vo farbe 😉

kotatko1232
21. feb 2017

@luta13 dakujem pekne.no hadam to uz vyslo konecne.... ano ovu to viem ze su negativne..

luta13
21. feb 2017

@miriamn76 Dakujem za super spravicku, tesim sa s Tebou, ze je vsetko o.k...No nebude to dievcatko, teraz Ti prajem chlapceka, nech mas parik 😉 👶...No hlavne je, aby ste obaja boli zdravi, ostatne sa vykrystalizuje casom 😉...Tesim sa na piatok a verim, ze uz uvidis svoju malicku fazulku pekne usidlenu v brusenku...Prajem Ti krasny dnik moja a usmej sa 😀🤰😘

luta13
21. feb 2017

@kotatko1232 Teraz lepsie vidiet aj vrchne dusiky...Su na vsetkych 3 testoch, ked poriadne zaostrim oci moje rozospate, no tmavnu, aj ked su este stale slabucke, takze myslim, ze si na dobrej ceste...Testuj zas o 2 dni a uvidis, ci bude zmena...Verim, ze ano, ved priznaky nejake si uz mala, ci mas, tak malo by to byt fajn...Treba cakat 😀

kotatko1232
21. feb 2017

@luta13 dakujem.no ved uvidime co bud dalej.ci budem mat uz bublinku v brusku alebo nie ..ale teraz uz verim ze ano.....😉

rula
21. feb 2017

@monikasel ahoj, je tam taky slabunký duch, musí tam byť plusko, cez testovaciu musi íst este jedna čiarka a vytvoriť plusko. taký slabý náznak tam je. Držim Ti palce.

monikasel
21. feb 2017

@rula skúsila som ešte druhu fotku....Ak sa teda nenahnevas 😏

liliputka23
21. feb 2017

Myslite ze tam nieco je ?

nivea777
21. feb 2017

@liliputka23 niečo hej ale ak to je gravitest tak pre istotu sprav ráno inú značku..

liliputka23
21. feb 2017

@nivea777 nieje to gravi test je to rapiclear ci tak nejako ale neviem no

kotatko1232
21. feb 2017

@liliputka23 ano su tam \\ 😉

kotatko1232
21. feb 2017

@monikasel tam je pekne +

liliputka23
21. feb 2017

@kotatko1232 no dufam ze ano s takou malou dusickou lebo vcera na teste som nic nemala a dnes som si robila s ranneho mocu a je taM toto

cvikla12
21. feb 2017

@miriamn76 no vidíš všetko je v poriadku tešíme sa s tebou :-*

cvikla12
21. feb 2017

@kotatko1232 aj ja vidím dušikov moc na ti to prajem a držím palčeky 😘

cvikla12
21. feb 2017

@monikasel je tam slabučké plus ➕ 😉