Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
To teda budú :D aby sme to dovtedy stihli aj s cestou domov :D raz som silvestrovala v nemocnici a stačilo :D všetko bude v poriadku, musíme veriť :D zvládneme to do konca :D áno áno už vedia, ja ked sa teším tak to dlho v sebe neudržím a niektorí si aj sami všimli, strašne mi vyskočilo brucho asi sa ešte nespamatalo ztoho prvého tehotenstva :D a ty čo už si vravela?
@dada87
@dada87 no ja už podla kalkulačky 9+2 ale sme o dosť menší, mala som neskôr ovulku tak podla utz som cca v 7 tt ale to dobehneme :D ja som pri Paťkovi vydražala do cca 10 tt vtedy som nepovedala ale teraz ma to zaskočilo a mala som doteraz kopec komplikácii tak som to povedala mamine aby mi strážila malého a počula ma sestra (má 6 rokov) tak tá to vyzvonila každému koho stretla :D
Nech pozeram ako pozeram, ducha veru nevidim. Skus o niekolko dno znova alebo iny test. Drzim palec!
@mobilka1 uplne zretelna ciarka 🙂
@ivet55 tak gratulujem 🙂 ja mam termin 19.12. 🙂 ja som ale mala prvy cisarsky, aj druhy by som chceLa, takze by to malo byt o nieco skor
@dada87 tak u mna priznaky asi tak, ze prsia uplne postupne prestavaju boliet, ale zato mi je skoro cely den zle 😅 som dnes 8 + 5 tt, tak este budem musiet vydrzat, nez mi bude lepsie, ale co uz 🙂
@ivet55 jeej, tak velika gratulka. a prajem pohodove tehotenstvo a zdrave babatko. 🙂
som si dovolila zavitat. najprv ma teda zaujal ten "duch" a potom som sa pobavila, ze to slaba ciarka na teste. 😀 ja uz mam dve dievcata, 3 a 5 rokov. a si pamatam, ze pri prvom som testovala a testovala a furt nic, ale prsia jak sexbomba, celkovo ina. aj manzel na mna pozeral, ze ked ja nie som tehotna, tak nevie, ale tie melony by som si mala nechat patentovat, len teda z coho take. 😀
a nakoniec az niekedy v 5-tom tyzdni konecne pozitivny test. u mna teda drahe super testy nic a potom taky obycko za euro a kus bol pozitivny. sranda to bola. pri druhom uz som vedela hned, lebo kavu som rano nemohla do seba dostat. to som mala aj pri prvom aj pri druhom, ze prve dva tri mesiace som kavu nemohla vypit a pri tom ju milujeeem, pijem ju ako vodu. 🙂
@dada87 ja zas v kutike duse dufam ze bude baba. Ale je mi to viacmenej jedno. Cerveny kocik moze byt aj aj. A asi vela s kocikom aj tak nebudeme chodit tie prve mesiace... a sportovy je uz cierny
@t1nulka mne sa pravdepodobne posunie termin neskor lebo drobec je velky na cca 8tt a uz by sme mali byt v 10tt

fuuuuuha tak moj dnesny ranny testik biely jak sneh, druha ciarka ani naznakom...zacinam upodozrievat Mamatesty ze si duchuju jak sa im zachce...nic to zato ze je blato, pride vietor vyfuka to🙂 zajtra rano skusim inu znacku testu a ak nic ideme dalej...krasny den vsetkym!