Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 to sa radsej spytaj lekara :( myslim ale ze na pribalovom by to malo byt napisane. Pozriem ti to. No a dlho som sa nevedela motivovat schudnut, stale mam na seba tehotenske kila a nieco navyse som si aj prizrala, tak aspon mam dalsi dovod so sebou nieco robit.
@chuchu86 takze pribalovy letak v inofolicu nie je a nie su tam pisane ani ziadne kontraindikacie.
@misscelaneous Skus materskú kasicku ale tu 100% ta je dobrá na úpravu cyklu a všetky ženské veci Skus otom kuk moja
@misscelaneous hoci je hnusná jak des ale tiskam ju do seba cez ms pauza kým neskončí a potom začínaš brat 2 mini lyžičky denne 😉
@misscelaneous -
Áno to sne pozerali v lekárni, že načo to je dobré.
To zajtra volám dokimu, že čo povie.
Ja som teráz našla na nete takú procedúru vola sa kavitacia.
To by som chcela skúsiť na brucho.
Mne ostalo ovisnuté a nechcem mať také. Do fitka chodím 2-3 x do týždňa
@karmela veru budem veľmi vdačna ak to dotiahneme do pôrodu.vcera som si to tak naplno uvedomila aky je to dar a velky zazrak tak donosit babatko do konca.V noci nam sem dali dievca bola 22 tt a prišla a babatko 😔 tak to človeka tak prinuti zamyslieť sa nad tym vsetkym ze fakt tie dve ciarky je len začiatok boja ktory tajne dufame,že vyhrame.
No babule kedze ms ma prist buduci tyzden nic tam nevidel, chvalabohu nemam ziadnu cystu ani nic ine, ... sliznica 15mm ... co to znamena? Kedze mi nic k tomu nepovedal 😂 ... iba ze z gynelogickeho hladiska som uplne v poriadku a ze nema co dodat :D
@judit_ka no ja som dnes mala sliznicu 6-10 mm, povedal zae na zaklade toho to nevyzera na menzes a ak aj prebehla ovulacia a vajicko je oplodnene, nebude sa mat kde uhniezdit. V tomto stadiu by vraj mala byt sliznica vyssia. Takze tipujem, ze sa ti tam bud uhniezdi oplodnene vajicko alebo dostanes menzes.
@misscelaneous takze je to take 50 na 50 ... dnes tam bol zastupuju a bol nesmierne neprijemny, vravela som mu aj o bolestiach a pichani co mam a jedine co povedal ze urcite dostanem kazdu chvilu ms, pritom vravel ze sliznica je 15mm, ... a ze tam mam trosicku vody ci co a ze to je po ovulacii normalne
@judit_ka aj ja som mala dnes zastupujuceho a tiez mi dobre nalozil :D nebol vyslovene neprijemny, no tak pekne ma trosku podeptal ... tiez som vravela, ze uz dva tyzdne mam pocit, ze sa mi spusti menzes, ze mam bolesti a pichania hlavne v pravom vajecniku, ze ma dokazu niekedy tie krce uplne odstavit a nic mi na to nepovedal. Nebola si nahodou v NR? :D A ta sliznica 15 mm praveze znamena podla mna, ze je to v tomto stadiu cyklu normal.
@misscelaneous nie nie v NR nie 😂 ... normal? Jemu sa velmi nepacila 😂 pohmmkol nad tym a povedal ze "ta sliznica noo" a to bolo vsetko
@misscelaneous chodis do nr ku gyn?
@lela123 Ahoj moja, pijem brusnicovy čaj, dzus, mám aj tablety ale.už nechcem preháňať, miešať toľko vecí 🙂
@suesue1983 vieš čo taká unavená som hlavne z tých antibiotik, aj hlava má z nich boli, Dr. Má upozornovala že to.môže mať takéto vedľajšie účinky ( plus pár ďalších ) Povedala že mám prestať brat.Ale mi príde blbost prestať brat atb uz keď som v polovičke..Beriem KEFLEX 250mg 4 krát denne kazdych 6 hodin. Dala mi to na nejakých 10 dni a mám pocit že nepomáhajú.Stále má stipe a pali pri močení, to zbytočne ich asi beriem však? 😕 A ešte keď mne robia zle, tak čo potom.bábätku?
@ikonica e v poriadku, už som.cítila prvý pohyb, taký riadny už.Že som.cítila že sa nieco vo mne mrvi 😘 Tak s rýchlo dala mužovu ruku pod moje bruško a ozaj citil na ruke 😃 povedal že len také cítil na dlani ako vlnu 😇 A alo sa máte vy babenky moje? Ďakujem že na mňa myslíte 🙂 ❤
Inak už sa zúfalo neviem dočkať 3.marca na to pohlavie 😇😇každý deň mi príde ako 10 rokov 🙈
@patkaamirko Koľko tekutín piješ denne?
@nivea777 ano 🙂 aj ty?
@misscelaneous hej hej a ku komu chodis??
@patkaamirko No moja nevi ti piradit ale ak to neprechadza tsk pitom asi ani nemaju ucinok a ked ti povedala aj dr ze neber tak neviem teda ale ja tiez zvyknem vzdy dobrat ked uz zacnem.A. urologicky caj si neskusala?Neviem ani ci sa moze ale tak myslim ze zo sialky by ti nic nebolo lebo mna tiez tak palilo na zaciatku a urobila som jeden caj a preslo.Jeej pohyby uz?😊Super ja este nic,ani brusko este nic. (My do poradne 6.3. A neviem sa dockat)
@meli8412 Tak keď sa donutim tak aj liter a pol ... Ale viem je to málo..Ale na to že z tých liekov pomaly pol dňa prespim tak nemám kedy pit..
@suesue1983 Ved to že dosť som nasrata s prepáčením na seba že čo som to za matku, beriem v tehu atb a nakoniec mi ani nepomáhajú 😢 Urologicky mám doma ale ten sa bojim piť, nemôže sa v tehu.Sú tam rôzne bylinky...Áno pohyby ale to tak raz za dva tri dni.. Nemas bruško ? Ako to ? ved si už 15tt
Ja mam takéto 😘 joooj moja 6.3..nezávidiiim..To je veru ďaleko... Ja som bola včera s midwife.A ozaj, prišli mi výsledký screening testov domov listom..Takze som vedela že budú dobré, Dr povedala že keď budú dobré pošle papier domov a keď zle zavolá 🙂 mala som tam že 1 v 10000 🙏
@nivea777 Chladekovej, ale dnes ju zastupoval Kozar. Ty?
@suesue1983 Naozaj ti to prešlo jednou šálkou ? Akože si vypila lem raz a potom už nie a prešlo to? Možno vyskúšam fakt aj ja, 🙈
@judit_ka tu je o tom kratka diskuia ;) https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/aka-je-vyska-sliznice-ak-je-zahniezdeny-gestacny-vacok/
@misscelaneous ja chodim do nemocnici priamo a tam je kazdy den niekto iny :D chladekova tam este nebola ale uz som stretla kapustu,heribana,trelovu,lajtmana,kubalovu :D

Babulky idem ja teda k tomu lekarovi som objednana na 15:20 ... mam strach ako nikdy :/