Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko Mba to tak na vecer chytilo a stale som chodila cikat a palilo tak som ze dam si bech mam v noci pokoj trosku a rano pojdem k dr a preslo tak som ani nesla.Sama som sa cudovala ze ta jedna zabrala.Ale nenechala som moc luhovat len 5 minut radsej
@karmela matersku kasicku kupim v lekarni prosim? Inac, fakt som ti vdacna za rady, dakujem 🙂
@misscelaneous idem kuk
@patkaamirko to je krásne, tie prvé pohyby sú najkrajšie. A ako by som to zhodnotila. Mne sa tiež zdá, že atb na to nepomáhajú. Preto sa pije ten čaj s feniklom. Škoda, že nemôžes. Ja som pila kadečo, ale len ten nápoj z justu mi pomohol. To je čisto prírodné. A v jednej lyžici je akoby celý pohár brusnic. Ja by som ti to odporučila najviac. Držím palce, nech to čím skôr prejde. Ja teraz cvičím a v marci by som sa chcela začať pokúšať, ak drahý bude súhlasiť 😉🙂
@misscelaneous na nete kúpiš zádaj si vcelia materská kasicka vijdu ti stránky a objednas si podľa výberu..Naj je podľa mna ta 100% co sa týka účinku..mne spravila na pleti za ten čas zázrak.😊 Možno aj ináč pomôže verím tomu..nieje zač sme tu od toho aby sme si radili ak vieme a podporovali sa 😊
@happymia jeeeeej zlatko takze Charlotka krasne meno😍 Hrozne veľmi Sa z vás teším zlaticka-dievčatá naše..❤️❤️ A fotecku nemáš? Juuuuj si mi spravila pekný večer..Drzkajte sa nám v zdraví pekne naďalej o chvíľku si bambulku budeš držať v náručí a ja chcem foto potom oboch 😍😘 zbehne to verím tomu pekne rýchlo
@patkaamirko no a donúť sa viac piť, nech sa to vyplavi
@patkaamirko vsak sa ani nečudujem, že ti lieky nezaberajú a stále máš problémi. Dospelý človek by mal 2-3 litre vypiť
@patkaamirko
minimálne 2-3 litre
@meli8412 však ja viem, no potom.by som ani jesť nevládala, to by som.musela byť nonstop s pohárom v ruke 🙈🙈 To sa ani nedá..nikdy som.toľko nepila, vždy max.pohár vody max dva
Myslím pred tehu. Ty pijes denne 3 litre ? Potom si aj hladná ? 😄
@patkaamirko treba aspon 2 oitre vypit..hlavne ked mas problemy s mocovymi cestami
@patkaamirko Dojčím, tak áno, vypijem niekedy aj 4l. Nič v zlom, ale potom sa nesťažuj, že sa ti stav nezlepšil. Zápal treba vymyť, vlastne veľa tekutín... Si tehotná, tvoje telo inak reaguje na nízky príjem tekutín. Viem o čom píšem, zažila som to, ako náhle som málinko pila, cítila som, akoby som cikala žiletky. No hrôza, ale keď som pila veľa tak bolo všetko ok.
@meli8412 Fiha to je super že tak dodrzujes pitný režim..Aj ja by som chcela.No do mňa to nejde aj keby chcem.Vypijem.jednu fľašu a idem do vyzvraciat 😔
Vstanem o 12tej vypijem dačo potom zase spím vstanem večer okolo 5tej to nestíham piť toľko.. Ale snazim sa.Keď sa donutim tak vypijem aj viac, no potom zase nič nejem lebo mám plný žalúdok vody.Mám veľké pol litrové poháre tak do toho si davám brusnicovy džús, aj čaj aj vodu.Nič iné nepijem a sladké ani piť nechcem.Neviem prečo to mám, von riadne nechodím, ani predtym v tehu s om to nemala.Je ale možné, že to mám z toho že som.chodila na wc na verejné wcka? Nikdy predtym s nechodila? radšej som.vždy vydržala domov, ale toto tehu ako cikam každú minútku tak nevydrzim nikde a či chcem alebo nie takus ísť aj na verejné...
@lela123 Dakujem snazim sa, no najviac ma štve, že mi dali len tak hocijaké lieky,bez toho aby mi vysetrili moč. Že vraj keď nezaberu tak mi dajú ďalšie..
Snazim sa piť veľa, no 3 litre do seba nenalejem ani keby ako chcem 🤔
@suesue1983 Aj manželovej sesternici až tak v 6.mesiaci
.A je smutná že ja mám už nejaké bruško a ona nie..Pritom sme rovnako Tehotné.Ona o jeden deň viac.😆
Asi si spravím dnes ten čaj urologicky.Mám ten zo slovenska s brusnicami
@suesue1983 Takýto mám

@patkaamirko krasne)supeeeer,aj mne tak povedali ze keby nieco zle
zavolaju a nic tak fajn je vsetko dufam.No nemam este len slaninu jak aj pred tym😂ale ved vybehne v tom 6tom mne tak zvykne)