Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@judit_ka lady max nie..ten je spolahlivy
@kotatko1232 tak to si ma potesila 🙂
@monikasel nic biele z prsnika netecie "len tak", ak si neodstavila babätko za poslednu dobu od kojenia...Ak dieta nemas este, je mozne, ze si tehulka a to biele je Kolostrum - prve mliecko...Necitala som teraz od tohto Tvojho prispevku ziadne ine Tvoje prispevky, ak si nejake potom este pridala... Drzim Ti palceky, nech je to tehu 😉
@patkaamirko skore uzdravenie Ti prajem, som rada, ze si sa tu ozvala a ze ste v poriadku...Pohladkaj za mna babiku v brusenku...Prajem dobru noc 🌜😘
@renimac Prepac, ak som sa ta dotkla, no riesis vahu a kolko si pribrala...Mne bolo jedno, kolko priberiem, jedla som na co som mala chut a dopriala som si vsetko, co som mohla jest...Sice mam po prvom synovi navyse 12kg a po druhom 8kg a teraz som este svojim prezieranim sa sladkeho pribrala dalsich 7,5kg - takze navyse mam skoro 30kg a pri mojej vyske 159cm to vyzera katasrofalne, no viem, ze raz sa naseriem a schudnem aspon o tych 20kg 😉...No mam zdrave deti a to je pre mna to najdolezitejsie 😉...No este raz prepac, ze som Ti takto napisala, no mala som pocit, ze riesis zbytocne svoj vzhlad a kilecka navyse, miesto uzivania si tehulkovania...Uz teraz chapem, ze si to myslela obrazne, ze "si siroka ako sud"...Ja som bola ako balon pred porodom a mm mi tak aj sem-tam povedal 😘
@misscelaneous no drzim palceky, nech si co najskor v poriadku a nech sa vam potom zadari a najdes si na teste skutocne a krasne silnejuce //...Boh s Tebou! 🙂
@liliputka23 ja sa nevyznam v kanalikoch, no ja tam vidim dusika...Tak, ci onak skus testovat zas za 2 dni 🙂...Drzim palceky...Kym nemas MS nadej ze si tehulka je vzdy 50:50 😉
@patkaamirko nadherne brusenko na fotke 🤰💃😘
@judit_ka tu som este na nieco nattagila. Mozno to bolo to doktorove zavahanie: https://m.otehotnenie.sk/n/ked-sa-babaetko-neda...
Konkretne: "Sliznica maternice sa vyšetruje v rámci hormonálneho profilu, keď ideálna je 10 mm v čase ovulácie, normálna je 8 - 12 mm. Laicky by sa zdalo, že čím vyššia, tým lepšie. Avšak ak je príliš vysoká, zvyčajne nebýva pre uhniezdenie kvalitná v dôsledku hormonálnej poruchy, ktorá rast stimuluje."
@patkaamirko Aj ja som mala tento)Hadam budes cim skor fit 😊
Dnešné ranné užitie materskej kasicky bolo najhoršie za celu dobu užívania.... asi trištvrte hodiny so sa objímala so záchodom 😨😨😨😨🙊🙊🙊a tie moje nálady.... raz revem, raz sa rehlim.... som zvedava aký bude zvyšok dňa 🙄

@karmela ja som tam sla hlavne preto lebo som potrebovala vediet ci nemam cystu alebo nieco podobne?
P.s duchuje falosne aj lady max test ?