Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 :D pane boze ...
@123choco123 som niečo zlé napísala?
@123choco123 je tam 😘
@cvikla12 nie len som uplne v soku.... robila sm si ovu testy ani jeden mi nevysiel pozitivny..som 68DC pretoze bezne mavam aj 75dnove cykly kvoli problemom so stitnou zlazou....testov som si robila uz asi 50 :D pretoze vzdy ked mi meska dlho (co je vlastne vzdy) si robim test ci naahodou..a dnes rano takyto sok! .. prepacak ten moj komentar zle vyznel 🙂
@nina4 nemote to byt len taky falosny poplach? 🙂
@123choco123 vidim slabucku druhu ruzovu / a verim, ze bude silniet...Ta bolest podbruska ako na MS je normalna, je to roztahovanie maternice, takze myslim, ze si na dobrej ceste za babätkom...Ak budes este testovat, hod potom zas fotku, najlepsie ak das obe pod seba a tak odfotis...Drzim Ti palceky a potichucky sa s Tebou tesim 😉
@luta13 dakujem 🙂 no uvidime skusim v sobotu alebo v nedelu... zajtra sa to si neoplati ci ano? testov mam vela :D
@123choco123 myslim ze su tam // 😉
@123choco123 radia testovat kazdy druhy den, kvoli stupaniu Hcg, kedze stupa kazdy druhy den...No ja som den po meskani MS testovala 3 dni po sebe a potom uz nie, kedze // boli vyrazne...Potom som volala hned k Dr. a dohodla termin na kontrolu...Takze ja osobne by som testila podla nalady...Myslim si, ze nevydrzis, kedze mas tolko testov a budes rano ocikavat test - je to na Tebe...Cakame na fotecku potom 😀
@luta13 jasne 🙂 no ja by som aj hned spravila druhy :D najradsej
@123choco123 Podla mna je TO TAM!!! Drzim silno palce aby ciarocka silnela!
@sofija18 dakujem :* uz nech je vikend! nech mozem skusit testovat zas
@123choco123 ak nevydrzis, sprav vecer, no rataj s tym, ze mozno bude slabsi ako ranny, kedze Hcg mozes mat silnejsie rano ako vecer...Tak sa potom nezlakni, nestresuj a rob zas zajtra rano...No niektore zeny maju prave vecer silnejsie Hcg 😉...Pekny den prajem 😘
@123choco123 Strašne ti to prajem!!! Ja tento mesiac mam tiez ovu testy ake nemaju byt 😀 😀 ale ja by som tolko stastia nemala ze by sa to podarilo...i ked si prikladom ze to bez pozitívnych testov IDE! Budem na teba mysliet, nech je vsetko v poriadku !!!! :-*
@luta13 no ja som teraz bola spravit este jeden :D a predstav si ze je taky isty...slaba druha ciarka...takze kanalik to nebol
@123choco123 kanalik to urcite nie je, ciarka je ruzova 😉...Ina uz nebude, len sytejsia 😀
@luta13 Az mi žuvda zabehla....musim si normalne kazdu hodinu davat žuvku novu, lebo ma furt natahuje.... som dnes 17DC, ale videla si v príspevkoch vyssie moje ovu testy.....😂 robia si co chcu....uz sa s @karmela na tom rehlime 😀 no mna by svihlo..... ale poviem ti pravdu....taketo stavy som nikdy nemala!
@123choco123 toto nie je žiadny kanalik 🙂 ale krásna ružová čiarka 😀
@sofija18 si poklad :-* no ako fakt moje ovu to boli ciarky raz tmavsia raz svetlejsia vobec ani jeden pozitivny..ale ja som zas vecny optimista 🙂 mala by si byt aj ty! a teraz som mala brutal stresy v skole, konecne koncim a posledne skuskove bolo mordor.... ani neviem kedy sa to mohlo stat..minule mi este snubenec vravel ze si mysli ze je neplodny on alebo ja ked od minuleho leta ideme bez ochrany a nic... no ak to bude fakt pravda ze sa podarilo tak je to zazrak 🙂

@123choco123 áno je tak druhá slabučká čiarka. Držím palce aby tmavla 😉