Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123choco123 prečo by mali byť zlé. Ja si myslím že sú OK
@cvikla12 neviem hihi su to tie one step..len ci to nie je nejaký fejk
@123choco123 veľa žien ich majú a sú spokojné neboj bude to OK
@cvikla12 no dobre dakujem 😘
@123choco123 nemáš za čo a kľud určite budú testiky tmavnuť
@katkakatka2 vidim // na vsetkych 3 testoch...Prajem Ti, aby silneli...🙂...Pridaj potom foto 😉
@123choco123 krasne testy uz!...No v sobotu budu este silnejsie...Potom hod spolu tie testy na jednu fotku 😉
@123choco123 o dva dni testuj 😘uvidis ze bude silnieť 😘
@sofija18 ahojky,akurat som bola testnut...druha čiarka je stale tam sice slabá ale je 😀 Musim este nejaký iný test skusit kupit ale žeby 4testy boli zle to sa mi nechce verit
@123choco123 Skus namocit nový test do vody a uvidis ci vijde druha čiarka aj natom..Ale myslím si že si tehuľka 😊 Držím palce nech tmavne
@karmela 😊 Och musim šetriť myslela som ze ich mam viac a uz len 4 posledné....ale uz som ich robila predtym a vzdy biele boli...tu je foto posledný je teraz pred 6:00 robeny
@123choco123 aj ja som mala na zaciatki testy rano slabsie ako cez den☺
@miriamn76 no za hodku idem k doktorke cestou kupim nejaký iný test a ked pridem skúsim este testnut...,ale myslim si ze je to tam...prsia ma bolia a mam ich teplejšie ako zvyšok tela,bolesti v podbrušku stale....a priznám sa ze predvčerom ked som sla domov som mala take pocity v bruchu divne a prve co ma napadlo ze ja som tehotná :D fakt taky pocit ze naozaj...aj ked doteraz tomu neverim...vlastne na podnet toho pocitu som si vcera spravila test inac by som nemala dovod kedže mam take dlhe cykly čiže ms nemešká...ach Jaj 😁
@123choco123 takto bude tehu šetrí šetrí no Skus cez doobeda poobede spraviť môžeš patriť do tej skupiny co má počas dňa silnejšiu čiarku ako Mimka vyššie 😊
@karmela no musim skúšať ...vecer som ani zaspať nemohla kvoli tomu asi o pol1 sa mi to podarilo....a od pol5 som uz hore a zas nemozem spat
@123choco123 nečudujem sa ti ani ja by som od štastia nevedela spat 😁 Tak nech pekne testíky tmavnu
@karmela dakujem ❤ pridám fotku ak bude co pridať hihi
@123choco123 ale bude neboj
@123choco123 no urcite skus ja som mala rano na teste slabucku ciarku som tomu neverila tak som utekala kupit pepino a na nom uz na obed bola pekna ciarka ☺drzim palce
@miriamn76 boze ale toto su riadne pocity ... asi si kupim aj digitálny a ak vyjde dr max urobim aj ten
@123choco123 Mas este dost slabe testy na to, aby si isla k doktorke. Ja by som este testovala, ci testy budu tmavnut. Drzim palce! 🙂
@peppermint ja idem na alergo 😀😎
@123choco123 ten som si robila az teraz v stredu☺
@123choco123 ak ten na spolku je z dnešného rána, tak je aj najsilnejší 😉

@cvikla12 a myslis ze z ebaya ked su tie testy su zle ?