Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 pocuvaj ma vobec ma nepoznas a ides pisat ako keby sme chodili spolu na kavu? Ja som nenapisala nic zle akurat viem ze neni dobre cloveku pisat ano je tam duch gratulujem,ked za par dni napise ze prisla mrcha, nepisem to v zlom pisem to tak ako to je a to ze niektore ste tak strasne precitlivene a trepete ze je tam duch zato ja nemozem, bodaj by aj bol ja nevravim ze nie ale proste naco davat falosne nadeje ked bude viditelny tak samozrejme ze je to radost ale nie teraz este ked tam prd vidno,a ako nehnevaj sa vobecc o mne nic nevies a napises ze ked som tehu tak uz pisem negativne ako my sme sa chceli o mimi snazit az od leta, vobec som nad tym nepremyslala ze kedy uz budem pretoze sa nam nedarilo pri prvom a preto sa uz nad takymito vecami nezastavujeme ked sme v poriadku preto to neprezivam tak ako ty pises, ale v poriadku teste sa bodaj by bolo s čoho....ale uz sa nevyjadrujem je mi to v podstate jedno bye
@dadulka271 no, ja sa stále musím dobre zadívať na tú foto, či tam vidím. na tvojom ju vidím lepšie. a to ja som testovala len 10kovými testami. tak skús trebárs zajtra ráno testovať 10kovým testom a teším sa na fotočku. 🙂
@123choco123 super gratulujem uz to je iste☺
@dadulka271 Ja tam žiadneho ducha nevidím......ale vies co vidim? Krásnu ruzovu čiarku!!!! Takže potichucky gratulujem! A nevšímaj si negatívne komenty 🙂
@dadulka271 a ešte, skús digi test clear blue. tam máš naj istotu.
@123choco123 super super teším sa s tebou už len nech to potvrdí doktor a aby bolo všetko vporiadku. Prajem ti to z celého ❤ a želám zdravé tehulkovanie
@123choco123 Ja som ti to hovorila!!! 😀 😀 je to TAM!!!!!!!!
😉 treba sa dobre pozrieť a vidno tam slabú ružovú druhú čiaročku. žiadny vytiahnutý kanálik. tiež moje testy takto začínali. a zajtra začínam 15tt. nik jej nedáva falošné nádeje. len povzbudenie. 😉
@dadulka271 pozri tu som ich troska upravila je tam pekna ciarka
@sofija18 tak budem silno drzat palce aby to uz vyslo 🙏 , zasluzis si to ked uz tak dlho cakas , a to ze si stale optimista je super, urcite aj to pomoze 😉
@trblietava Dakujem moc....napodobne aj tebe to mocisko prajem!!! Aj dievcatam, čo vsetky cakaju na svoje vytuzene.... :-*
@zuzuliena1 jeeeeej krásne tiež sa neviem dočkať kedy sa dozviem čo sa to tam skrýva 😀
@dadulka271 aj ja mam dve no chceme ešte jedno no 3roky sa nedarí od posledneho ma v juni 2016. Tak verim že sa zadarí.
@olylili no ani nevrav ja som taká netrpezliva 🙂 🙂 uz by som chcela vedieť co tam ma za poklad 🙂 🙂 🙂 len stále skovava nozickami a nechce ukázať 🙂 🙂 🙂 teraz zase mesiac čakať :-\
@sofija18 dakujem 😍
@miriamn76 ahojky videla si.moju BT??
Hotova som uz ...stale hore a na teste nevidim nic..
@123choco123 no krása, vraveli sme 🙂
@kotatko1232 ja sa v bt nevyznam☺
@123choco123 krasa ❤ tesim sa s tebou 🙂).. kolko ti uz meska? 🙂
@zuzuliena1 kamoške sa drobec dlho schovával. 😀 až cca v 30tt sa konečne ukázal. 🙂 ja tiež dúfam, že na najbližšom sone sa drobec pekne vytrčí so svojim vybavením. 😀

@darinkazv Krásne no ale na tom prvom hneď vidím slabú ciarocku a potom ako krásne silneli no skúsim kúpiť ešte iné testy a vyskúšam😉 Ďakujem 😘