Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriam111111 no mne ti proti špineniu zabral asi citron jedna kočka mi to tu poradila a musim si zaklopkať zatiaľ klud .A je to prírodne 😊
@dadulka271 Teraz pozeram Tvoje testy zo vcera, az mi slzy vybehli...Ja som Ti vravela ze tie pocity Tvoje, aj priznaky divne budu tehu...No velmi drzim palceky, aby Ti tmavli //...Ovulak je este trosku bledy, no na tehu vidim // a su ruzove...No urcite daj aj fotku dalsieho testu, ked budes testovat...😉
@mokoo Ahoj, ako prve Ti gratulujem k tehotenstvu a prajem vam obom vela zdravicka a krasne tehulkovanie! 😉...Ako druhe, toto je tema DUCH NA TESTE tzn, ze sem mozu byt pridane aj fotky s mini a pidi dusikmi, ktore ma problem vidiet nejedna z nas, no snazime sa dusikov najst, aj ked obcas je to velmi tazke, no väcsinou ich tam vidime...Tento test (od dadulka271), co Ty si povazovala za nic a nevidis na nom // je od tych "skutocne dusikovskych testikov" jasne zretelny a vidietelna je na nom ruzovkasta druha /...A to, ze ovutest je vyraznejsi ako tehutestik je na dlhu diskusiu...Su baby, ktore maju ovutesty silnejsie ako tehutesty a opacne, takze ako ktorej ukaze...Ty si sem ako priklad dala silne vyrazny tehutesik (predpokladam, ze je Tvoj 😉 ), no keby si sem pridala fotku testu, ktory by si robila dost skor ako pred ocakavanou MS, tak by si mala // este mozno ovela slabsie...Predstav si, zeby si ozaj mala az tak silnu tuzbu po babätku a kazdy mesiac by si poctivo testovala ovela skor, ako by si cakala MS...Takisto by si chcela radu tu od zienok a ak by Ti tam videli dusika, bola by si rovnako stastna, ze nie si jedina, ktora ho na teste vidi //...No akceptujem Tvoj nazor, ktory si sem pridala, je to Tvoj nazor, ten ti brat nemozem a ani nebudem...Len som ja teraz vyjadrila k tomuto Tvojmu komentaru svoj nazor, to je vsetko 🙂...Takze este raz krasne tehulkovanie Ti prajem...Vela zienok Ti tu teraz zavidi Tvoj testik a aj to, ze si tehulka...Uzivaj! 🤰❤
Ahojte babulky, ako sa dnes máte? 🙂 ja dnes 4DPO a špinenie skoro celý deň + bolesť podbruška... ak by bolo aj uhniezdenie, nie je to skoro? či? mohlo by to vyjsť už🙏🙂
@123choco123 no co zlatino? Testikovala si sa aj dnes? 😘
🐧❤
@zuzuliena1 krasne fotecky a super spravy...Tesim sa s Tebou, ze je vsetko o.k. a pekne rastiete...Neboj, hanblivka sa coskoro ukaze 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘
@123choco123 super testiky 😉...Uz len potvrdenie od Dr. a prajem krasne tehulkovanie...Vela zdravicka obom 😘
@darinkazv ahojkaj neskúšala nemám doma testiky 😞 musím si zajtra kúpiť
@nella15228 Drzim palceky nech ste s drobcekom obaja v poriadku...😉...Posielam ❤
@miriamn76 a co sa stalo??preco je debil doktor??
@luta13 no ako to inak nazvať moja 😂😂😂😂😂 keď sa ešte aj na toto sťažujú 🤔 som zvedavá čo by robili keby mali 9 mesiacov nosiť a hodiny v bolestiach rodiť to by ľudstvo vymrelo 😋 v utorok sme s mm pozerali baby boom a s vážnou tvárou sa ma opýtal či to chcem dobrovoľne podstúpiť 😨 chápeš? 😊 Smejem sa na tom doteraz 😂😆 no čo spravíme chlapi sú chlapi 🤗 ani bez nich ani s nimi 😘

@dadulka271 tak ako,skusala si dnes 10kovy test? ☺