icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

darinkazv
25. feb 2017

@dadulka271 tak ako,skusala si dnes 10kovy test? ☺

nina4
25. feb 2017

@miriam111111 no mne ti proti špineniu zabral asi citron jedna kočka mi to tu poradila a musim si zaklopkať zatiaľ klud .A je to prírodne 😊

nivea777
25. feb 2017

@nina4 ja som si citron davala na oddialenie MS ked som bola mladsia :D

ikonica
25. feb 2017

@ereska drzim paluchy nech to pomoze ;)

luta13
25. feb 2017

@dadulka271 Teraz pozeram Tvoje testy zo vcera, az mi slzy vybehli...Ja som Ti vravela ze tie pocity Tvoje, aj priznaky divne budu tehu...No velmi drzim palceky, aby Ti tmavli //...Ovulak je este trosku bledy, no na tehu vidim // a su ruzove...No urcite daj aj fotku dalsieho testu, ked budes testovat...😉

luta13
25. feb 2017

@mokoo Ahoj, ako prve Ti gratulujem k tehotenstvu a prajem vam obom vela zdravicka a krasne tehulkovanie! 😉...Ako druhe, toto je tema DUCH NA TESTE tzn, ze sem mozu byt pridane aj fotky s mini a pidi dusikmi, ktore ma problem vidiet nejedna z nas, no snazime sa dusikov najst, aj ked obcas je to velmi tazke, no väcsinou ich tam vidime...Tento test (od dadulka271), co Ty si povazovala za nic a nevidis na nom // je od tych "skutocne dusikovskych testikov" jasne zretelny a vidietelna je na nom ruzovkasta druha /...A to, ze ovutest je vyraznejsi ako tehutestik je na dlhu diskusiu...Su baby, ktore maju ovutesty silnejsie ako tehutesty a opacne, takze ako ktorej ukaze...Ty si sem ako priklad dala silne vyrazny tehutesik (predpokladam, ze je Tvoj 😉 ), no keby si sem pridala fotku testu, ktory by si robila dost skor ako pred ocakavanou MS, tak by si mala // este mozno ovela slabsie...Predstav si, zeby si ozaj mala az tak silnu tuzbu po babätku a kazdy mesiac by si poctivo testovala ovela skor, ako by si cakala MS...Takisto by si chcela radu tu od zienok a ak by Ti tam videli dusika, bola by si rovnako stastna, ze nie si jedina, ktora ho na teste vidi //...No akceptujem Tvoj nazor, ktory si sem pridala, je to Tvoj nazor, ten ti brat nemozem a ani nebudem...Len som ja teraz vyjadrila k tomuto Tvojmu komentaru svoj nazor, to je vsetko 🙂...Takze este raz krasne tehulkovanie Ti prajem...Vela zienok Ti tu teraz zavidi Tvoj testik a aj to, ze si tehulka...Uzivaj! 🤰❤

adria88
25. feb 2017

Ahojte babulky, ako sa dnes máte? 🙂 ja dnes 4DPO a špinenie skoro celý deň + bolesť podbruška... ak by bolo aj uhniezdenie, nie je to skoro? či? mohlo by to vyjsť už🙏🙂

luta13
25. feb 2017

@mokoo Este jedna vec...Pozri moje testy...Spodny ruzovy je ovutest a nad nim hned zeleny tehutest - oba robene z jedneho mocu 1.den po meskani MS - ovulak silny a tehu ledva vidis //...Takze dokaz toho, ze je to mozne aj takto 😉...Krasny zvysok vikendu Ti prajem 😘

sofija18
25. feb 2017

@123choco123 no co zlatino? Testikovala si sa aj dnes? 😘

vilma30
25. feb 2017

@adria88 ono sa vseobecne pise, ze uhniezdenie byva medzi 5-10 dnom, ale myslim, ze sa kludne moze uhniezdit uz na 4 den. Mne osobne sa uhniezdilo az na 10 den a spinenie trvalo asi 1 hodinu. Drzim palce

sofija18
25. feb 2017

@luta13 tie sú teda! 😘🙈krasne 👍

luta13
25. feb 2017

@sofija18 su super...ten najvrchnejsi modry je Lady max, ten krasne hned vysiel a hned ten zeleny pod nim je robeny v ten isty den - oba z jedneho ranneho mocu 😉...No ako vidis, zeleny je menej vyrazny a Lady max ovela krajsie ukazal...Aj Ty take budes coskoro uz mat 🙏😘

adria88
25. feb 2017

@vilma30 Ďakujem 🙂 veď uvidíme, lebo takto mávam špinenie pri ovu, lenže hlien a ovu boli v pondelok, utorok...takže no tfuj tfuj

nina4
25. feb 2017

@nivea777 Prosim ťa a kolko citronov sa tak môže za deň jeden stačí ?

sofija18
25. feb 2017

🐧❤

meli8412
25. feb 2017

@luta13 Krasne viditelný duch na tehu teste, netreba ho vyvolávať 😀 , ani zvačšovať obrázok, aby som ho videla 🙂

luta13
25. feb 2017

@zuzuliena1 krasne fotecky a super spravy...Tesim sa s Tebou, ze je vsetko o.k. a pekne rastiete...Neboj, hanblivka sa coskoro ukaze 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘

luta13
25. feb 2017

@123choco123 super testiky 😉...Uz len potvrdenie od Dr. a prajem krasne tehulkovanie...Vela zdravicka obom 😘

luta13
25. feb 2017

@miriamn76 ten Tvoj Dr. je ozaj DEBIL!!!...Takto namotavat tehotnu zenu, hanba mu!...Ja by som odtial neodisla skor, nez by mi to sono neurobil vcera a nestrcil do ruk fotecku aspon mini-bodky z bruska 🙂

miriamn76
25. feb 2017

@luta13 mojenky ja sa utesujem aspon stym ze mozno uvidime uz srdiecko☺dufam ze ano lebo on ma potom dovolenku od piateho a zas by som dlho cakala.

luta13
25. feb 2017

@matka295 "urobi si dobre do kelimka"...sa tu sulam smiechom 😂👍

sticker
dadulka271
25. feb 2017

@darinkazv ahojkaj neskúšala nemám doma testiky 😞 musím si zajtra kúpiť

luta13
25. feb 2017

@miriamn76 moja verim, ze ❤ uz uvidite 😉

luta13
25. feb 2017

@nella15228 Drzim palceky nech ste s drobcekom obaja v poriadku...😉...Posielam ❤

luta13
25. feb 2017

@ereska No verim, ze Ti prinesie stastie a budes coskoro tehulka 😉 ...Boh Ta zehnaj, soska nech pomaha, poriadne ho suchaj kazdy den drobceka maleho s rybkou 😉

luta13
25. feb 2017

@adria88 Teraz az citam, co si dnes pisala...No myslim, zeby to mohlo byt uhniezdenie a verim, ze aj bolo, ci este stale sa uhniezduje drobatko...Velmi Ti drzim silno palceky 😉...Boh s vami, ak je babätko na ceste do svojho noveho pribytku pod Tvojim srdieckom 😀

kotatko1232
25. feb 2017

@miriamn76 a co sa stalo??preco je debil doktor??

karmela
25. feb 2017

@ereska zlatinko verím že ti prinesie šťastie mojeno 😘

matka295
25. feb 2017

@luta13 no ako to inak nazvať moja 😂😂😂😂😂 keď sa ešte aj na toto sťažujú 🤔 som zvedavá čo by robili keby mali 9 mesiacov nosiť a hodiny v bolestiach rodiť to by ľudstvo vymrelo 😋 v utorok sme s mm pozerali baby boom a s vážnou tvárou sa ma opýtal či to chcem dobrovoľne podstúpiť 😨 chápeš? 😊 Smejem sa na tom doteraz 😂😆 no čo spravíme chlapi sú chlapi 🤗 ani bez nich ani s nimi 😘

adria88
25. feb 2017

@luta13 ahoj, poviem ti, že ozaj fakt ma bolí podbruško, mám krvácanie, manžel, že nech to riešim cez gyndu.. no povedala som mu, že môže byť kludný a všetko je ok...krvácanie ustálo... budem šťastná, ak to bude babatko, krásne. zdravé🙏🙂