Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nelca83 gratulujem k tehu. a naj je ist na gyndu ked si stopnes od 14 DPO dalsie dva tyzdne a to by uz malo byt vidno min gestacny vak.
@snazilka1983 dakujem velmi pekne aj za radu, spravim to veru tak nejak, chcem sa vyhnut zbytocnemu sonu🙂
@nelca83 keby len zbytocnemu sonu ale aj zbytocnemu stresu 😀 ak tam nic nebude vidiet. tak naj je ist takto neskor a uz tam isto daco bude.
A aj mas nejaké špeciálne pocity? Či normal? Ja si namyslam stále :D a foto nemáš nech už gratulujem?
@loginout moj buzerator z doby kamennej nefoti, cize foto nem... ale hej i ja si namyslam kazdy mesiac... , zle mi je na vracanie strasne,,, viackrat do dna,,, ale i minuly mesiac som duchovala, tak sa bojim,,, no aplikujem k.listovu prevetivne a alchemilkovi cajik,, snad sme zaosiali
No poslednú mrchu som mala 24.4 a poz.test ovu na 17Dc čiže tak 19dc... Ja som nevydržala som utekala po tv.duchovi testnut :D nič tam nie je :-/ no testnem až v dwn mrchy v sobotu či náhodou, ja som min.sobotu mala ešte len poz.test na ovu....

@nelca83 Dakujeeem 🙂 a ty uz na krvicku podla mna k dr ist mozes 🙂 kedy ma prist ms???