Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janaochi och ta kde ten tvoj je silnejsi ja v podstate netusim kedy bola ovu podla testu vyzerala na 16DC ale bola asi na 17 DC takze ten duch bol na dajme tomu 10 DPO alebo 9 DPO lebo kludne mohla byt ovu aj na 18 DC, ale ten tvoj je silnejsi urcite 🙂 samozrejme drzim prsteky a sleduuujem a uz som ti dala like na fotoblog snad sa nieco dozviem potom viac :D
@bebe87 no veď to. ja som v nedelu večer vracala a dcéra na mňa, mami ty nie si náhodou tehotná? A ja že čo si, to by bolo skoro na príznaky, ale už mi to vŕtalo v hlave a urobila som test a tam čiaročka.No uvidíme, lebo stať sa môže ešte všeličo, ešte sa nemusí uhniezdiť a odíde s ms. Ale verím, že sa tomu vyhneme,aj mne sa to už stalo, preto som v tom opatrná a tešiť sa trošku začnem až keď mrcha nedojde.

@janaochi mobil mi lepsie nesfoti,, taka stara sunka, i toto bol vykon : 🙂 no ked tak pocitam tak tiez 8dni,,,