Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amelie2017 mojaaaa 😍 tak mozno to bude takym uvolnrním neplanovani sexik je niekedy 100 X lepší 😉.Juuj teraz budem aj za teba netrpezlivá tak moooc ti to tehu želám 😘.
My z drobcekom zatial v pohode do teraz som bola frajerka,ze mne neni nic len prsia bolia a ani mi nic nebude ze ved pri detoch mi zle nebolo a ako som prišla z nemocky odvtedy som taka kamoška z WC 😄😄 .Ale poctivo si odšťavujem citron kazdy den nech nešpinim a zatial zaberá.
@nina4 hehe..po pravde si ho ani moc nepamatam, kedze som pila po 100 rokoch..😂😂 tak uvidime..ale nejdem si robit velke nadeje radsej..no tie nevolnosti nezavidim, ale ber to tak, ze drobcekovi sa dari.. 🙂 no a mozno ti je teraz zle, aby si si to aspon raz vyskusala.🙂 hihi tak sa s tebou tesim..a ten citron je dobra vec..
@trblietava dakujem moja:* podobne drzim palce aby vysetrenia dopadli dobre a zadarilo sa coskoro🙂uz si to zasluzis🙂 doktor ti nedal ziadne lieky na podporu ovulacie?
Fakt si myslite?je mozne ze by to test ukazoval tak skoro pred ms?

Zlaticka robila som si ráno piatok a neukázal mi len jednu :(