icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
26. feb 2017

Pokračujem 🙂 dnes 20DC 🙂

alilka
26. feb 2017

Baby ja mám normálne "halušky" z toho že mňa vôbec neboli brucho ani nič..Veď ak som ozaj tehu malo by bolieť..Je to v poriadku?😲😲

patkaamirko
26. feb 2017

Ahojte, je užívanie NITROFURANTOINU v tehu bezpečne ? Máte nejaká s tým skúsenosť ? Dnes som.bola zase u Dr, že mi tie prvé atb nezabrali, práve zhoršili stav! Tak mi dala ďalšie. Prosím, ak máte nejaka skúsenosť s týmito atb ozvite sa 🙂

miriamn76
26. feb 2017

@sofija18 no mojenky mas o program na dnesny vecer a aspon dalsie styri postarane😀tak tfuj tfuj tfuj aby to vyslo☺

sofija18
26. feb 2017

@miriamn76 😂😂😂misia splnená 😂😂😂 vsetko pod palcom 👍... no bodaj by 😘sama som zvedava co z tohto bude. A moja najväčšia podpora @karmela Lienocka ❤❤❤ta ma furt naháňa a podporuje a kontroluje 😘ke to moje zlatíčko . Keďže si nas ,,predbehla" tak my ta obe ideme ,,dobehnúť" 😘❤a ako sa ty cítiš mojko?

miriamn76
26. feb 2017

@sofija18 ja sa citim dobre dnes ma boli hlava strasne ale inak super. Neviem sa dockat stredy ☺

sofija18
26. feb 2017

@miriamn76 aj ja sa veľmi teším ked nám tu ukazes fotecku 😘jupi jou jou uz aby to bolo ❤

domx
26. feb 2017

@chuchu86 ahooj.. 🙂 🙂 tak čo nového... fuu.. :D som v polovici tehu akurát.. čakáme chlapčeka.. pričom celá moja family predpovedala dievča, ešte aj ja som mala ten pocit, plus aj všetky možné domáce testy mi ukázali, že to bude dievčatko.. :D a chlapec nakoniec.. 🙂 už drobčeka cítim.. kopká sem tam, ale častejšie nerobí vôbec nič..:D ináč sa mi vrátili nevoľnosti, a stále ma bolia prsia.. od začiatku tehu.. už si aj celkom zvykám.. hehe.. :D akurát začíname pripravovať izbičku.. a veľmi sa tešíme.. 🙂 a ty čo ako sa máš? 😘

domx
26. feb 2017

@nivea777 máme sa dobre... akurát som v polovici tehu.. 🙂 chystáme už izbičku... a budeme mať chlapčekaa.. strašne sa tešíím.. aj keď občas ani neviem že som tehotná.. hehe.. 🙂

domx
26. feb 2017

@alilka nemusí bolieť.. mňa nebolelo.. to príde ať neskôr, keď sa začne zväčšovať maternica... u mňa asi okolo 6tt... neviem v koľkom si teraz..🙂

chuchu86
26. feb 2017

@domx - ja od januára beriem progesteron tabletky na upravu cyklu, v marci po ms sa chzstám k dokimu, prepíše mi clostibelgit na ovu. Kedže mám anovulačné cykly.
Všetko po starom. V stredu idem na pohovor, tak sa teším, že už vypadnem, budem mať riadnu prácu. Budem normálný človek
🙂🙏
Veľmi sa teším, že si v poriadku aj s bábom, gratulujem k chlapčekovi, meno ste si už vybrali ?
Držím Ti palce nech to vzdrží do konca 😘

alilka
26. feb 2017

@domx ešte kratucko dnes mi mešká ms 3dni..Ale ako tu čítam že každý pichá,boli a kade čo tak začínam mať strach či je to Okey..Ešte len včera mi vysiel duch na teste .No aj dnes 😁

karmela
26. feb 2017

@sofija18 moja tento cyklus vijde verím tomu 😉😍 ukoncis ho dvoma čiarkami na tehu teste..a budeš pekne zdravo tehulkovat 😉

@miriamn76 veru uz nech je streda nech drobceka vidíme pekne..a ja verím tomu že Dr ukáže ten prostredník určite aby si ho uz konečne všimol pekne 😉

luta13
27. feb 2017

@misscelaneous ozaj "masaker", ako si to Ty nazvala...No silno Ti drzim palceky, nech to vyslo a nech si najdes na testiku vytuzene // 😀...Boh Ta zehnaj!

luta13
27. feb 2017

@alilka v sobotu foto predpokladam ze tehutestiku, vidim ducha 😉...Len nech krasne silnie ciarka...Drzim palceky 😉

luta13
27. feb 2017

@nataly12345 nadherne, ukazkove testiky...Gratulujem a tesim sa s Tebou - pamätam si Ta podla fotky, Ty si tu tiez dusikovala davnejsie, ze?...A MS nakoniec prisla vtedy...Uzivaj tehulkovanie a prajem vam obom vela zdravicka 😉😘

luta13
27. feb 2017

@alilka vcera foto 6:43h...Ovutestik ovela tmavsi a na tehuteste vidim //...Potichucky gratulujem a testni este za 2 dni na potvrdenie, ako krasne Ti silneju // 😉...Hod potom foto dokopy 😀

danka92
27. feb 2017

Baby dnes rano som si spravila ďalší test tiež je tam ciatocka ale dako nezpsilnela spodny je dnešný a vrchný je včerajší

gabcca
27. feb 2017

Baby dnes.som spravila pepino test a ten.neukazal.nic :( moze.to byt ze je.slabsi test ako ten druhy com robila vcera?

danka92
27. feb 2017

@gabcca Je možné že ma inú citlivosť ja si preto teraz robím stále ten istý aby som zbytočne nestresovala.

nivea777
27. feb 2017

@gabcca pepino je 10 takže citlivosťou to nebude..Treba robiť stále rovnakú značku lebo každá má iné množstvo farbiva

kotatko1232
27. feb 2017

babulky 1dc 😡

sofija18
27. feb 2017

Ďakujem za srdiečko 😘😘😘moc potešilo 😘😘😘

nina4
27. feb 2017

@danka92 je tam a pekná viem,že to laka testovať aj ja som bola testo maniak ale hlavne,ze neslabne 😉
@gabcca skus aj poobede mne veľa krat poobede po 2 hod .nepitia akazalo krajšiu ciarku .
Ja osobne mam dobre skusenosti s tehu testom Women Secrest

slniecko26
27. feb 2017

@luta13
@miriamn76 ahojte kocky. Tak prave som prisla od lekarky sme 8tt+1 a krasne nam bilo srdiecko❤ 27.3. si mame prist pre tehotensku knizku.

sofija18
27. feb 2017

@slniecko26 prekrásny obraztek 😍😍😍obrovská gratulácia 😘😘

xoxolusik
27. feb 2017

@alilka 😀 ja som bola taka ista ako ty ked som zistila, ze som tehotna.. Jeden den priznaky, druhy den skoro nic 🙂 a pozri, vsetko dobre dopadlo 🙂

cvikla12
27. feb 2017

@slniecko26 krásna fotka mi ideme vo štvrtok na kontrolu dúfam že aj ja budem mať takú peknú 😍

cvikla12
27. feb 2017

@danka92 je tam a to je dôležité nemusí silnieť každým dňom to je podľa toho ako stúpa hcg neboj všetko bude OK.

cvikla12
27. feb 2017

@gabcca nedáš foto?