Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ja mám normálne "halušky" z toho že mňa vôbec neboli brucho ani nič..Veď ak som ozaj tehu malo by bolieť..Je to v poriadku?😲😲
Ahojte, je užívanie NITROFURANTOINU v tehu bezpečne ? Máte nejaká s tým skúsenosť ? Dnes som.bola zase u Dr, že mi tie prvé atb nezabrali, práve zhoršili stav! Tak mi dala ďalšie. Prosím, ak máte nejaka skúsenosť s týmito atb ozvite sa 🙂
@chuchu86 ahooj.. 🙂 🙂 tak čo nového... fuu.. :D som v polovici tehu akurát.. čakáme chlapčeka.. pričom celá moja family predpovedala dievča, ešte aj ja som mala ten pocit, plus aj všetky možné domáce testy mi ukázali, že to bude dievčatko.. :D a chlapec nakoniec.. 🙂 už drobčeka cítim.. kopká sem tam, ale častejšie nerobí vôbec nič..:D ináč sa mi vrátili nevoľnosti, a stále ma bolia prsia.. od začiatku tehu.. už si aj celkom zvykám.. hehe.. :D akurát začíname pripravovať izbičku.. a veľmi sa tešíme.. 🙂 a ty čo ako sa máš? 😘
@domx - ja od januára beriem progesteron tabletky na upravu cyklu, v marci po ms sa chzstám k dokimu, prepíše mi clostibelgit na ovu. Kedže mám anovulačné cykly.
Všetko po starom. V stredu idem na pohovor, tak sa teším, že už vypadnem, budem mať riadnu prácu. Budem normálný človek
🙂🙏
Veľmi sa teším, že si v poriadku aj s bábom, gratulujem k chlapčekovi, meno ste si už vybrali ?
Držím Ti palce nech to vzdrží do konca 😘
@misscelaneous ozaj "masaker", ako si to Ty nazvala...No silno Ti drzim palceky, nech to vyslo a nech si najdes na testiku vytuzene // 😀...Boh Ta zehnaj!
@nataly12345 nadherne, ukazkove testiky...Gratulujem a tesim sa s Tebou - pamätam si Ta podla fotky, Ty si tu tiez dusikovala davnejsie, ze?...A MS nakoniec prisla vtedy...Uzivaj tehulkovanie a prajem vam obom vela zdravicka 😉😘
Baby dnes.som spravila pepino test a ten.neukazal.nic :( moze.to byt ze je.slabsi test ako ten druhy com robila vcera?
babulky 1dc 😡
Ďakujem za srdiečko 😘😘😘moc potešilo 😘😘😘
@slniecko26 prekrásny obraztek 😍😍😍obrovská gratulácia 😘😘
@slniecko26 krásna fotka mi ideme vo štvrtok na kontrolu dúfam že aj ja budem mať takú peknú 😍

Pokračujem 🙂 dnes 20DC 🙂