icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jjuulliisskkaa
27. feb 2017

@nataly12345 ahoooj, v prvom rade ti gratulujem 😍😍
A mohla by som ta trosku vyspovedat? Preco ti robili laparku? Co vsetko ti robili? Kolko po zakroku si bola uz fit a zacali ste sa snazit? Dakujeeeem 😄

peppermint
27. feb 2017

@judit_ka Nemas nejaku tabletku proti bolesti?

adria88
27. feb 2017

@alilka hlavne nestresuj 🙂 to ti nepomôže... držím palčeky, nech je všetko dobré a ty sa v piatok dozvieš dobré správy 🙏

judit_ka
27. feb 2017

@olylili v stredu som bola u lekara vravel ze som uplne v poriadku iba ze mam sliznicu 15mm .. nemala som kde prechladnut

judit_ka
27. feb 2017

@peppermint uz uz bola som rychlo v lekarni, ... tak sedim v klude a snazim sa to rozdychat, snad co najrychlejsie zaberie, nechapem toto som este nikdy nemala, nikdy ziadne vracanie pri ms, a bolesti som mala vzdy silne ale toto je extrem ...

olylili
27. feb 2017

@judit_ka tak už len pretrpiet mrchu ženám nič iné neostáva

68iva
27. feb 2017

Ahojte žienky....tak dnes som bola na gynde..... tehotenstvo potvrdené doktorom 🙂 ale v maternici na ľavej strane mi našiel kŕčové žily :( v dosť veľkom počte...máte s tým niektorá skúsenosť počas tehu???

cvikla12
27. feb 2017

@68iva moja k tehu ti veľmi gratulujem ale s tými žilami nemám skúsenosti hádam to nebude nič závažné pomodlím sa za teba

68iva
27. feb 2017

@cvikla12 ďakujem krásne 🙂 veď to že dr sa ani nevijadril ..len že prísť o tyzden a uvidí sa :/ ďakujem si zlatá ;)

cvikla12
27. feb 2017

@68iva za máličko

salsalady
27. feb 2017

@68iva ahoj v prvom rade ti gratulujem a s tými krcovymi zilami si nerob starosti ani tebe ani bábätku neublizia. Môžu len niekedy boliet, hlavne ked uz bude babo väčšie. Je ale dobre ze to našiel a ze to vieš pretože ak by si naaaahodou musela rodiť cisárskym je dobre aby to lekári vedeli a dali si pozor aby si velmi nekrvacala. Ono sa to zvykne po pôrode stiahnuť ale aj nemusí. Máva to vela žien.

mdanka
27. feb 2017

Ahojte 🙂 co myslite? Bude z toho nieco?? Menstruacia mi ma prist zajtra

adria88
27. feb 2017

@mdanka nooo ja myslím, že môže byť... koľko si dpo?

mdanka
27. feb 2017

@adria88
Ak spravne pocitam, mala by som byt 13dpo

adria88
27. feb 2017

@mdanka tak je to celkom reálne 🙂 skús o 2 dni testnúť... máš aj nejaké príznaky?

danka92
27. feb 2017

@mdanka Ja tam dačo vidím

gabcca
27. feb 2017

@mdanka ano.jasne.gratulujem

danka92
27. feb 2017

@mdanka a nemáš pocit ako by si už mala dostať? Lebo ja som 3 dni pred ms a testt takíto vrchný ke dnešný a spodny zo včera ale ja skor myslim ze pride ms 😢

mdanka
27. feb 2017

@adria88 ten testik som si robila vcera,12dpo...tak skusim zajtra rano urobit dalsi...priznaky no neviem...akurat mam citlive prsia, aj taky divny pocit v podbrusku, niekedy mam pocit akoby som uz uz dostala ale pritom to je iba taky biely vytok

gabcca
27. feb 2017

@danka92 ja.mam po dnesku takybisty pocit ze dostanem ms a boli ma.podbrusko.od vcera

danka92
27. feb 2017

@danka92 Tada naopat spodny dnešný ranny a vrchný je včerajší doobeda

danka92
27. feb 2017

@gabcca a ty si si test robila? Aky mas?

bluebell0412
27. feb 2017

@danka92 tebe asi príde najskôr o pár mesiacov ☺

gabcca
27. feb 2017

Ano vcera bolo vidiet druhu ciarku a dnes nie... davala som tu fotky

mdanka
27. feb 2017

@gabcca myslis? Nie je to velmi slabucke alebo nemam vidiny ?? :D no som zvedava zajtra rano

trblietava
27. feb 2017

@karmela ahoj 😘 no tento cyklus zatial nie lebo chodim k doktorke a sleduje ma ona a vraj je tento anovulak...tak dnes bol muzicek na spermiogram a vraj su vysledky dobre tak teda dufam ze ano lebo az doktorka mi vysvetli co znamenaju tie hodnoty podrobnejsie.ale ren laborant vravel ze su ok 🙂 a ty ako?

danka92
27. feb 2017

@bluebell0412 Jaj kiežby to tak bolo ale neviem tie bolesti uplne mam pocit ze uz zu pride mrcha hnusna

mdanka
27. feb 2017

@danka92 ano mam pocit ze dostanem...napr dnes som mala pocit ze dostanem a pritom to bol len taky biely vytok...ale bolest podobna menstruacii

danka92
27. feb 2017

@gabcca Mohlo byť aj menej farbyva v teste aj ja ked som dnes robila som videla ze je tam menej farbyva ako bolo v tom včerajšom

gabcca
27. feb 2017

@mdanka myslim urcite si tehu ale este skúšaj testy dalej a ked budu krasne dve // hod foto 🙂 ja sa tiez neviem dockat zajtrajsieho testovania ako to dopadne :(