icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
27. feb 2017

@danka92 slabe // boli.dusikovia

danka92
27. feb 2017

@kotatko1232 Takto my je luto aj ja mam slabé čiarky tiez sa bojím ze pride ms

lienka449
27. feb 2017

@luta13 Prednedávnom som tu dávala test tak sa hlásim,dnes som bola u doktora. Potvrdil tehotenstvo ale gestačný vak bol menší ako mal byť a nič v ňom. Sám navrhol , aby sme počkali ešte týždeň. Mám tri možnosti buď sa tam niečo do týždňa ukáze (je možnosť že sa mi to celé poposúvalo a že by som mohla byť 5tt ,ale podľa toho testu z 9.2. pochybujem) alebo sa rozbehne čistenie samé alebo ma čaká kiret. Teraz ma čaká týždeň neistoty.

trblietava
27. feb 2017

@karmela nevyznas sa v tom? 😀

trblietava
27. feb 2017

@karmela tamto nevidno dobre 😂

68iva
27. feb 2017

@salsalady ďakujem krásne🙂 uff no to sa mi uľavilo :( dr sa k tomu nechcel nejako extra vyjadrovať....ale tak aspoň viem že to neni nič zlé.. 🙂 ďakujem ešte raz 🙂

zuzka2505
27. feb 2017

Dievčatá potrebujem radu v nedeľu mi skončil menzes som po dvoch MA jeden v apríli a druhý v novembri 2016 už som sa vzdala snaženia ale neviem prečo som dnes poobede mala nutkanie urobiť si test aj keď som žiadne príznaky nemala a toto mi vyšlo. Môže sa druhá čiarka ukázať ak aj nie som tehotná minulý mesiac sme mali sex 2 krát preto veľmi neverím že by som mohla byť tehotná

kotatko1232
27. feb 2017

@zuzka2505 si tehulka 🙂 🤰❤

trblietava
27. feb 2017

@zuzka2505 vyzera to byt na tehu 😍 drzim palce

ikonica
27. feb 2017
sticker
olylili
27. feb 2017

@zuzka2505 včera ti skončil menzes?

olylili
27. feb 2017

@zuzka2505 Má bolo v ktorom týždni? Nemôže to byť ešte zostatkove hcg z novembra?

ikonica
27. feb 2017

@trblietava chybaju ti tam referencne jednotky... tiez mame doma papier z tohto laboratoria... pri pocte spermii mate referencne hodnoty norma > 15x 10^6/ml preto sa mi vidi ze je ich nejako malo... ale zasa maju velmi dobru vitalitu norma je >58%, pri integrite akrozomu je norma <30% poskodenych... teda to mi vychadza ako velmi dobry vysledok, a posledna hodnota pritomnost intra akrozomu norma je >90% spermii cize tiez dobre... len ten pocet sa mi nezda.. ale mozno to len zle interpretujem.. a este pocet leukocytov norma je <1x10^6/ml

mdanka
27. feb 2017

Baby a nemoze sa testovat aj vecer? Ci je radsej lepsie pockat do rana ci sa nahodou test neobjavi do rana a ked nie testnut z ranneho mocu?

mdanka
27. feb 2017

*ms neobjavi

trblietava
27. feb 2017

@ikonica dakujem pekne za vysvetlenie 😉 no ani ja nechapem tomu poctu hmmm...ake cislo tam mate vy?

danka92
27. feb 2017

@mdanka Podla mňa skúsiť môžeš

ikonica
27. feb 2017

@trblietava no my tiez niee moc slavne 9,4 ale je to vraj premenliva hodnota.... urolog ale povedal, ze na oplodnenie staci aj jedna.... aj sa nam podarilo, len to neskoncilo dobre... ale aspon vieme, ze sme plodni 😉

ikonica
27. feb 2017

@trblietava inac my sme mali ostatne hodnoty horsie ako vy a povedo se,,, tak sa neboj... objednaj milemu folandrol.. aj moj to bral... a teraz som mu zas naordinovala, nech sa cim skor podari po tej nutenej pauze po MA... a hormony mu nekontrolovali?

cvikla12
27. feb 2017

@zuzka2505 akú silnú si mala ms? Môže to byť tehu veď veľa žien aj počas tehu majú menzes. Držím palčeky nech je to tehu

ikonica
27. feb 2017

@ikonica na tvojom mieste sa pokusim ten prvy obrazok odstranit lebo tam mas osobne udaje... poziadaj adminov alebo co..? ty si z po?

zuzka2505
27. feb 2017

@olylili včera skončil menzes. od MA v 8 týždni som už mala 3-ti krát menzes. No neviem od začiatku novembra sú to skoro 4 mesiace a bola som na kontrolu po kyrete tak to by sa strašne dlho držalo to hcg.

ikonica
27. feb 2017

@trblietava uz pisem sama sebe 😀 to bolo samozrejme tebe

ikonica
27. feb 2017

Kedy je spermiogram normálny?
Aby boli hodnoty spermiogramu normálne, mal by ejakulát spĺňať nižšie uvedené normy (WHO, 2010).
Objem ejakulátu: minimálne 1,5 ml
pH: 7,2 - 8,4
Koncentrácia spermií: minimálne 15 miliónov spermií/ml
Celková pohyblivosť spermií: minimálne 40% pohyblivých spermií
Počet progresívně sa pohybujúcich spermií (WHO trieda a+b): minimálne 32%
Počet morfologicky normálnych spermií: minimálne 4% morfologicky normálnych spermií

trblietava
27. feb 2017

@ikonica tak 9,4 a my len 2,8 😲 no super ale povedali ze dobre tak uvidime 🙂 tak verim ze teraz sa vam to podari do stastneho konca, drzim palce ❤

ikonica
27. feb 2017

@zuzka2505 to uz by nemalo byt hcg z predch. tehu... podla mna je to nove tehu 🙂))

ikonica
27. feb 2017

@trblietava diky... cakam na prvu mrchu jak na spasenie... na hematologiu ma zoberu az 2mes. po MA aby sa vraj neskreslili vysledky... ale ja nechcem tolko cakat... po prvej mrche pojdem za gyndosom nech kukne maternicu a ked bude ok, tak ideme na to... ked sa podari, tak ma vezmu na hemato aj skor ako v aprili...

trblietava
27. feb 2017

@ikonica hormony mu nekontrolovali..zatial.a tvojmu?a naco je dobry ten liek ? 🙂 chcela som odstranit ale nedarilo sa 😖 skusim napisat este..ano z Presova, aj ty? 🙂

ikonica
27. feb 2017

@lienka449 drzim paluchy nech sa tam nieco ukaze... nech je tam mimi

lienka449
27. feb 2017

@ikonica ďakujem v kútiku duše stále dúfam