icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chmurkaxy
27. feb 2017

Čaute baby, aké máte skúsenosti s vynoveným Mamatestom?

ikonica
27. feb 2017

@zuzka2505 tak ja si dam aspon tu hematologiu spravit... uvidime kedy sa nam opat zadari.. na prve sme cakali 10 mes.

judit_ka
27. feb 2017

Babulky ta moja dnesna ms s vracanim a bolestami zacala cervenou ale nie uplne velmi cervenou a teraz je slaboruzova 😂 ... nemam z nej pocit ze by mala trvat nejak dlho 😂

zuzka2505
27. feb 2017

@ikonica daj si ja to už ľutujem ale to už teraz nezmením a držím silno palce nech sa čím skôr podarí a šťastne až do konca

adria88
27. feb 2017

@judit_ka no tak držím palce teda 🙂

mdanka
27. feb 2017

@ikonica ale nemoze byt vysledok ovplivneny tym ze som test robila vecer...predtym som sa aj napila vody atd..hm nechcem sa zbytocne tesit :(

bluebell0412
27. feb 2017

@mdanka pocity môžeš mať ale test je pozitívny
Mne oobne pri druhom ukazovalo silnejšiu / vecer ako ráno
@judit_ka noooo možno to bude posledná mrcha pred niekoľko mesačnou kauzou ☺ držím palce

@zuzka2505 test máš pozitivny

judit_ka
27. feb 2017

@bluebell0412 boze ani nevies aku radost by som mala 🙂 :D ... mam bolest slabsiu uz len, skoro ju ani necitim, parkrat ma tam pichlo tak uvidime, stale slaboruzova

trblietava
27. feb 2017

@paja003 nam kazala zajst doktorka di adly...30ecka a neviem ci staci len take vysetrenie...bez hormonov len cisto spermiogram

trblietava
27. feb 2017

@ikonica dakujem za info 😉 a preco si myslis ze uprava hormonov liekmi je take zle? Velky zasah do organizmu tak to myslis? Urcite je prirodnou cestou aj zdravsie..uvidim co doktorka naordinuje mne na moje cykly..

trblietava
27. feb 2017

@domci1203 urcite este pockaj a nesmut do 5.3 este casu dost 😉 inak ten clostyl sa berie ako? 3 mesiace a tak pauza? Neviem ci aj mne ho nenaordinuje som zvedava..a chodis aj na folikulometriu? A co znamenaju tie skratky? Drzim palce silnooo 😘 mozno si este skoro testovala..

bluebell0412
27. feb 2017

@judit_ka držím palce ....možno naozaj bude posledná...a vieš ty sama seba poznas najlepšie ale keď je zmena určite si to sleduj

nicole333
27. feb 2017

Ahojte zienky ms meska 2dni test z dnesneho rana bodaj by bolo vsetko ok lenze nemam dobry pocit boli ma podbrusko uz 3dni akoby mala prist mam strasny strach ze ms pride :'(

meli8412
27. feb 2017

@nicole333 Moja, to je normálne. ja som mala tiež také bolesti už 3x, a mám 3 nádherné deti 🙂 Gratulujem!!!!

nicole333
27. feb 2017

Dakuujem pekne no dufam ze ano ja ze tie bolesti naznacuju ze sa babo neuchytilo a pride menzes lebo taketo bolesti vzdy som mala ked mala prist ms takze je to ok?

meli8412
27. feb 2017

@nicole333 Ja som mala problém otehotnieť, 4 roky sa nám nedarilo. Ivf sme skúšali, ktoré sa nezadarili. Po poslednom ivf došla mrcha a dohodli sme sa, že skúsime darcovske spermie...Počkáme 3 ms a idem znova na stimuláciu. čakala som ms, meškanie 4-5 dní, to bola u mňa normálka, tak som neriešila...bolesti, akoby pri ms, alebo pred ms a nič...Z toho akoby ms, mám krásnu 6 ročnú dcérku 🙂

cvikla12
27. feb 2017

@nicole333 ahoj Ja som mala tiež také bolesti ako pred ms aj pri prvom tehu to je normálne neboj testik je krásne tmavý všetko bude OK neboj.

mdanka
27. feb 2017

@cvikla12 ja mam tak isto bolesti ako pri ms....a zatial vsetko nasvedcuje tomu ze test je pozitivny

danka92
28. feb 2017

Baby baby baby čo nato vravite? Že tá ciarka zosilnela nemám halucinacie? Och a to som si ho išla robiť stim že tam asi nič nebide lebo mam celú noc bolesti že príde mrcha a zrazu ciarka uplne ze brutal vyditela v skutocnosti je este tmavsia ale nedalo sa to lepšie odfotit. Do ms mam dva dni. uplne vrchný ke z dneska a tie spodne jeden zo vcera a ďalší s predvcera.

karmela
28. feb 2017

@trblietava ahoj zlato ja Sa do papierov vôbec nevyznám mojko..a vidíš ikonica zlata ti to vysvetlila..Držím ti silno palčeky aby Sa zadarilo čím skôr moja..Aj teraz uz😊

karmela
28. feb 2017

@danka92 no jasne že zosilnel 😉

alilka
28. feb 2017

Babule len mne to akosi slabo tmavne 😮😮 som z toho nešťastná .😕 Brucho boli ako na mrchu ..

sofija18
28. feb 2017

@danka92 je to tam! Gratulujem ku krásnym // ❤

sofija18
28. feb 2017

@alilka ale silnie a to ke dôležité 😘😘😘držím palce! Lebo mrchaňa nepríde 👍❤

alilka
28. feb 2017

@sofija18 možno troška silnie ale je to veľmi málo..Nemalo by to tak vyzerať 😥😥

danka92
28. feb 2017

@alilka Neboj sa ja som sa tiež bala aj mna bolí brucho a pozri dnes aka ciarka treba vyčkať. Určite je vsetko ok. A gratulujem.

alilka
28. feb 2017

@danka92 ďakujem..Noo len mne mešká už 5dni..Včera som bola na krv a HCG som mala 34,9..Preto som z toho taká. Musím čakať do piatka 😕

sofija18
28. feb 2017

@alilka bude to v poriadku neboj nic 😘

danka92
28. feb 2017

@alilka No mne to zatiaľ nemeska ale tak je som asi jedna zmala co ma takú ciarku tak skoro už. každá sme ina.Držím palce nech to dobre dopadne ale verím ze hej že bude všetko v poriadku.

korytkaja
28. feb 2017

@nicole333 neboj ja mam take bolesti este aj teraz sem tam v tehu je to normalne 🙂 maternica sa prisposobuje 🙂