Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babulky ta moja dnesna ms s vracanim a bolestami zacala cervenou ale nie uplne velmi cervenou a teraz je slaboruzova 😂 ... nemam z nej pocit ze by mala trvat nejak dlho 😂
@bluebell0412 boze ani nevies aku radost by som mala 🙂 :D ... mam bolest slabsiu uz len, skoro ju ani necitim, parkrat ma tam pichlo tak uvidime, stale slaboruzova
@paja003 nam kazala zajst doktorka di adly...30ecka a neviem ci staci len take vysetrenie...bez hormonov len cisto spermiogram
@ikonica dakujem za info 😉 a preco si myslis ze uprava hormonov liekmi je take zle? Velky zasah do organizmu tak to myslis? Urcite je prirodnou cestou aj zdravsie..uvidim co doktorka naordinuje mne na moje cykly..
@domci1203 urcite este pockaj a nesmut do 5.3 este casu dost 😉 inak ten clostyl sa berie ako? 3 mesiace a tak pauza? Neviem ci aj mne ho nenaordinuje som zvedava..a chodis aj na folikulometriu? A co znamenaju tie skratky? Drzim palce silnooo 😘 mozno si este skoro testovala..
@judit_ka držím palce ....možno naozaj bude posledná...a vieš ty sama seba poznas najlepšie ale keď je zmena určite si to sleduj
Dakuujem pekne no dufam ze ano ja ze tie bolesti naznacuju ze sa babo neuchytilo a pride menzes lebo taketo bolesti vzdy som mala ked mala prist ms takze je to ok?
@nicole333 Ja som mala problém otehotnieť, 4 roky sa nám nedarilo. Ivf sme skúšali, ktoré sa nezadarili. Po poslednom ivf došla mrcha a dohodli sme sa, že skúsime darcovske spermie...Počkáme 3 ms a idem znova na stimuláciu. čakala som ms, meškanie 4-5 dní, to bola u mňa normálka, tak som neriešila...bolesti, akoby pri ms, alebo pred ms a nič...Z toho akoby ms, mám krásnu 6 ročnú dcérku 🙂
Baby baby baby čo nato vravite? Že tá ciarka zosilnela nemám halucinacie? Och a to som si ho išla robiť stim že tam asi nič nebide lebo mam celú noc bolesti že príde mrcha a zrazu ciarka uplne ze brutal vyditela v skutocnosti je este tmavsia ale nedalo sa to lepšie odfotit. Do ms mam dva dni. uplne vrchný ke z dneska a tie spodne jeden zo vcera a ďalší s predvcera.
@trblietava ahoj zlato ja Sa do papierov vôbec nevyznám mojko..a vidíš ikonica zlata ti to vysvetlila..Držím ti silno palčeky aby Sa zadarilo čím skôr moja..Aj teraz uz😊

Čaute baby, aké máte skúsenosti s vynoveným Mamatestom?