Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčence ukazuje niektorej z vás stále na teste slabucku palicku uz asi 5 test mi tak ukázal uz neviem co to je
@nmoscakova to mi je luto,ze nic z tehu nie je 😒...No verim, ze coskoro si najdes na testiku vytuzene //...Drzim Ti palceky 😉...Boh Ta zehnaj!
@judit_ka to sa aj mne žial pár krat stalo ked som potratila,bola si tehu??au gyn si bola?
@luta13 ahoj moja ty si taka šikulka snad mi budeš vediet poradit ohladom hlienu pijem každy mesiac grep.džus no nepozorujem že by som mala ten plodny natahovací hlien čo mám robit aby bol mávam len velmi mokro to stačí na otehotnenie???
@butterfly333 ja neviem, ms prisla na cas ako mala, u lekara som bola minuly tyzden a vravel ze som v pohode
@luta13 Nechcem sa ta dotknut, ale nemala by si judit-ka pisat taketo domnene veci na zaklade svojich pocitov. Davala sem posledne tyzdne negativne testy a menstruacia jej prisla. Je uplne normalne, ak sa s krvou odlupuje aj sliznica maternice a niekedy aj vacsie zhluky. Netreba ju zbytocne stresovat, len preto, ze sa to stalo niekomu, koho poznas.
@judit_ka tak to bola možno len krvna zrazenina a všetko je v poriadku.
@luta13 ty mi davas nadej?myslis ze by to mohlo byt?si mila...;) ms ma dojst az v nedelu,asi budem testovat az potom...unahlila som sa dnes..ale mam narodeniny,tak som si chcela dat darcek.;)

@luta13 ďakujem krásne..Robí riadnu neplechu,hlavne keď mi tlači až na rebrá ale milujem ho už teraz..Určite ukážem foto..