icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
2. mar 2017

@luta13 ďakujem krásne..Robí riadnu neplechu,hlavne keď mi tlači až na rebrá ale milujem ho už teraz..Určite ukážem foto..

olylili
2. mar 2017

@gabcca no na pondelok aj ja už túžobne čakám idem na poradňu veľký ultrazvuk tak sa neskutočne teším čo je nové podlhej dobe uvidím drobca a uvidíme či nám aj odhalí pohlavie 😊

gabcca
2. mar 2017

@olylili tak drzim palce nech je.vsetko v poriadku. Potom sa ohlas 🙂

olylili
2. mar 2017

@gabcca ďakujem áno hneď podám hlásenie 😊

ria1989
2. mar 2017

Dievčence ukazuje niektorej z vás stále na teste slabucku palicku uz asi 5 test mi tak ukázal uz neviem co to je

luta13
2. mar 2017

@cvikla12 Gratulujem k ❤, super sprava, teraz az citam 😉...Tak uzivaj vsetko 😘

luta13
2. mar 2017

@zuzi163 vidim //, testuj zas o 2 dni a drzim palceky, aby krasne tmavli...Gratulujem potichucky k tehu 😉

cvikla12
2. mar 2017

@luta13 ďakujem veľmi sa tešíme a dúfame že tento krát už do šťastného konca

denisa87
2. mar 2017

@luta13 dakujem 🙂 pomaly koncim v praci a testujem zas😀

luta13
2. mar 2017

@denisa87 hod potom foto zas 😉

luta13
Odpoveď bola odstránená
luta13
2. mar 2017

@matik7 Trosku som Ti upravila fotku, no neslo mi to lepsie, alebo som nenasla spravnu kombinaciu 😉...No vidim ducha, testuj zas o 2 dni a uvidis, ci bude duch silniet...Velmi Ti drzim palceky a hod potom fotecku 😘

meli8412
2. mar 2017

@gabcca Podľa mňa už nečakaj ms. Držím palce 🙂

gabcca
2. mar 2017

@meli8412 preco si to myslis?

matik7
2. mar 2017

@luta13 dakujem, si zlata❤ Takto nejak je tu ciarku vidiet aj nazivo. Moj prvy naozajstny duch😍 Len neviem ci vydrzim zajtra netestovat..ako sa poznam. Odhovor ma od toho prosim🙏🏼😂

meli8412
2. mar 2017

@gabcca Prečo si to ty nemyslíš? Testy máš pozitívne, či?

luta13
2. mar 2017

@nmoscakova to mi je luto,ze nic z tehu nie je 😒...No verim, ze coskoro si najdes na testiku vytuzene //...Drzim Ti palceky 😉...Boh Ta zehnaj!

gabcca
2. mar 2017

@meli8412 dva som mala pozitivne na striedacku a od vtedy nic

luta13
2. mar 2017

@chuchu86 Ahoj moja, ja som sa tu teraz snazila upravit Tvoj testik, lebo vidim slabucickeho dusika, no takto som to upravila, neviem, ci daco uvidis, no skus zas testovat este za 2 dni 😉...Ak dusik stmavne, malo by ho byt uz vidiet bez uprav fotky 😘

luta13
2. mar 2017

@matik7 Nebudem Ta odhovarat...Je to len na Tebe, no ja by som asi nevydrzala...Ja som testovala 3 dni po sebe a potom uz nie - kuk moj album Druhe dietatko Sebastian 😉...Zajtra cakam fotecku...No ak by si predsalen vydrzala, tak pozajtra 😘🙏

luta13
2. mar 2017

@kacenaaa Gratulujem ku krasnemu ovutestiku a aj k tomu, ze Ti to sedi s hlienom 🙂...Drzim palceky, nech si co najskor tehulka a necakala do Oktobra 😉😘

matik7
2. mar 2017

@luta13 ked ja sa tak hrozne bojim, ze tam zase nic nebude😢 Mam pred tym obrovsky respekt. Ak tam nieco bude, urcite sem fotku dam🙂 uvidim ako sa rano zobudim😜 Idem kuk album😍

judit_ka
2. mar 2017

@luta13 napisem postu sukromnu

butterfly333
2. mar 2017

@judit_ka to sa aj mne žial pár krat stalo ked som potratila,bola si tehu??au gyn si bola?

butterfly333
2. mar 2017

@luta13 ahoj moja ty si taka šikulka snad mi budeš vediet poradit ohladom hlienu pijem každy mesiac grep.džus no nepozorujem že by som mala ten plodny natahovací hlien čo mám robit aby bol mávam len velmi mokro to stačí na otehotnenie???

judit_ka
2. mar 2017

@butterfly333 ja neviem, ms prisla na cas ako mala, u lekara som bola minuly tyzden a vravel ze som v pohode

peppermint
2. mar 2017

@luta13 Nechcem sa ta dotknut, ale nemala by si judit-ka pisat taketo domnene veci na zaklade svojich pocitov. Davala sem posledne tyzdne negativne testy a menstruacia jej prisla. Je uplne normalne, ak sa s krvou odlupuje aj sliznica maternice a niekedy aj vacsie zhluky. Netreba ju zbytocne stresovat, len preto, ze sa to stalo niekomu, koho poznas.

butterfly333
2. mar 2017

@judit_ka tak to bola možno len krvna zrazenina a všetko je v poriadku.

olylili
2. mar 2017

@judit_ka spomínala si že si mala sliznicu 15mm tak tie väčšie kusy čo vychádzajú je sliznica nemalo to byť nič vážne a ms prišla ako mala myslím že sa nemusíš strachovať

amelia2533
2. mar 2017

@luta13 ty mi davas nadej?myslis ze by to mohlo byt?si mila...;) ms ma dojst az v nedelu,asi budem testovat az potom...unahlila som sa dnes..ale mam narodeniny,tak som si chcela dat darcek.;)