icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

judit_ka
3. mar 2017

@luta13 mne sa ospravedlnovat nemusis moja, strach si mi nenahnala, ... som rada ze si vobec niekto vsimol ze som tu 🙂)

cvikla12
3. mar 2017

@mdanka jasné že áno gratulujem tehulka 🤰

sticker
cvikla12
3. mar 2017

@maryke7 je tam vidno dve // Tak drzim palčeky nech tmavnu a ty sa pridáš k nám tehulkam.

luta13
3. mar 2017

@matik7 Dobre ranko, tak ako testovala si dnes nakoniec, ci?

butterfly333
3. mar 2017

@luta13 ovu mavam vždy robim ovu testy aj bt meriam.

aamnicka
3. mar 2017

Ahojte,dnes rano som si urobila test a vysiel takto...je to test one step,myslite,ze je spolahlivy?pozitivny vysledok ma velmi potesil,len ten test nepoznam a neviem ci nerobi aj falosne vysledky

amelie2017
3. mar 2017

@aamnicka ahoj, podla mna toto yz je pekna ciarocka a nie duch ci kanalik. Myslim, ze sa mozes radovat.

misscelaneous
3. mar 2017

Baby, som 12 DPO, 54 den cyklu, do zajtra ma zabrat vyvolavacka, kramy stale nikde. Na sone pred nieco vyse tyzdnom dr potvrdil ze ovu prebehla ( mala som pozitivny aj ovu test), ale ze sanca na otehotnenie je miziva, ze mam sliznicu 6-10mm a to je malo na uhniezdenie. Testy stale negativne, dnes rano negativny ovu test akoze ze uplne biely, iba jedna ciara a na clearblue toto. Foto som upravovala. Ako casto vam tieto testy kanalikuju?

gabcca
3. mar 2017

Zacina sa tu niečo risovat alebo nie? Prvy ovu spodny tehu

lela123
3. mar 2017

@butterfly333 určite áno. Ja sam mala vždy len tak mokro a vtedy som vedela, že je najlepší čas
Pred deťmi to bol môj jediný ukazovateľ plodných dní. A vždy z toho bolo dieťa 🙂

smajla27
3. mar 2017

@gabcca ja vidim na oboch nieco 🙂 aj bez negativu.. drzim ti silno palce.. obcas ked mam cas sem nakuknem a videla som aj tvoje predzchadzajuce fotecky.. velmi silno ti drzim palce aby to vyslo :-*

bluebell0412
3. mar 2017

@gabcca začína

peppermint
3. mar 2017

@misscelaneous Ja tam nieco vidim, ale nemozes dat original foto? Vseobecne testy s modrym farbivom maju tendenciu duchovat. Ja som mala duchov na tomto type clearblue testov tiez a nebola som tehotna. Skus dat original. 🙂

cvikla12
3. mar 2017

@gabcca moja ja vidím na oboch slabučkú čiarku. Ale podstatné je že je na tom spodnom tehu vidieť. Hlavu hore už budú len tmavnuť

gabcca
3. mar 2017

@smajla27
@bluebell0412
@cvikla12 baby dufam ze mate pravdu a uz to bude vidiet viac kazdym dnom. Len nechcem sa sklamat zase aby to nebolo nejaky dusikovia :(

peppermint
3. mar 2017

@aamnicka Je pozitivny 🙂 To uz nie je duch, ale pekna druha ciarka 🙂

cvikla12
3. mar 2017

@aamnicka ahoj Ja tie testy tiež nepoznám ale toto nie sú duchovia to sú už viditeľné // čiaročky držím palčeky nech tmavnú

peppermint
3. mar 2017

@gabcca Aj ja vidim. Tak nech silnie! 🙂

matik7
3. mar 2017

@luta13 ahoooj, testovala😂 Samozrejme, ze vysledok nie je taky ako som ocakavala😢 Nieco sa mi tam mari, trosku som to upravila..ale ze by to stmavlo od vcera, to nemozem povedat. Zajtra rano skusim este dr.Max a uvidime...

cvikla12
3. mar 2017

@gabcca ja si myslím že by si mohla byť kľudne tehulka len ti kolíše hcg preto raz vidno viacej a ťaž menej čiarky na teste

bluebell0412
3. mar 2017

@gabcca ja ta chápem no ozaj to k pekne vidieť aj bez negatívnu strašne ti držím palce

butterfly333
3. mar 2017

@lela123 tak to si ma potešila dakujem. Ja mavam velmi mokro no ten hlien nepozorujem tak snad to mokro stací.

bluebell0412
3. mar 2017

@aamnicka tak ako uz baby napísali toto su pekne //
Ktorý dpo si?

gabcca
3. mar 2017

@peppermint dakujem dufam ze ano

gabcca
3. mar 2017

@cvikla12
Dakujem moja

gabcca
3. mar 2017

@bluebell0412 dakujem vobec som necakala ze nieco ukáže, lebo na tom teste co som robila ako prve dnes neukazalo nic az na.tych dvoch trosku

lela123
3. mar 2017

@butterfly333 určite áno 🙂

lela123
3. mar 2017

@matik7 keď mne ten test zo včera príde ako kanalik 😒kedy máš dostať ms

matik7
3. mar 2017

@lela123 v pondelok😩

aamnicka
3. mar 2017

@bluebell0412 som 12 dpo