icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

amelie2017
3. mar 2017

@nina4 ja cakam na pondelok, ale zda sa, ze sa dockam..nevadi..len ked vidim, ako sa tu vrece roztrhlo s pozitivnymi testikmi.. za chvilu doletia bociany..ich budem asi prenasledovat, nech nejaky zakruzi nado mnou..🙂

cvikla12
3. mar 2017

@alilka moja držím palčeky aby to ďalšie tehu bolo úspešné. Pomodlím sa.za teba :-*

patkaamirko
3. mar 2017

@nina4 Ďakujem pekne 😍😍

luta13
3. mar 2017

@alilka slzy mi idu, ze 6 anjelikov mas uz v Nebicku - musi to byt velmi tazke pre vas s muzom....Nech Ta Boh uz netresta a pozehna Ti do lona zdrave babätko 🙏 - AMEN ...Prajem Ti to z celeho ❤

korytkaja
3. mar 2017

@patkaamirko gratulujeeeeeem 😍 pekne tehulkovanie 😉

nezabudka92
3. mar 2017

@ereska ahoj ano z novak jasne uz viem kde dikicko 🙂 🙂

luta13
3. mar 2017

@patkaamirko WAU! Tesim sa s Tebou, ja som Ti velmi priala dievcatko a predsalen dobre, ze som jej hovorila "babika"...Krasna fotecka a princezna na nej...Pohladkaj za mna brusenko...A uzivaj svoje stastie - samozrejme, ze potichucky zavidim, no v dobrom 💃❤👏😘

butterfly333
3. mar 2017

@patkaamirko krásna fotečka moooc gratulujem.😘😘😘😘

adria88
3. mar 2017

@patkaamirko jeeeeej, gratulujem k princezničke 💃

patkaamirko
3. mar 2017

@korytkaja Ďakujem 😍😍😍

patkaamirko
3. mar 2017

@luta13 Áno veru dobre že si jej tak vravela, nejako som to intuitívne cítila, ale nechala som to radšej tak 😉😍😍 Dala som sem fotku aj pohlavia, len dúfam že nedorastie pipik 😃pohladkam pohladkam 🙂😇

patkaamirko
3. mar 2017

@butterfly333 Ďakujeme pekne 😇😍😍😍

patkaamirko
3. mar 2017

@adria88 Ďakujem moja 🙂😍😍😍

patkaamirko
3. mar 2017

Dievčatá je normalne že mi tvrdne maternica??? každé ráno sa na to budím aj poobede keď ležím a boli to tak menštruačne a aj kríze ma vtedy začnú boliet. 🤔

ikonica
3. mar 2017

@patkaamirko he he chvilu som musela lustit obbrazok..... ale nasla som to... kavove zrnko 😀 tam snad uz pipik nedorastie 🙂))

nina4
3. mar 2017

@amelie2017 tak ti poslem tehu bacilky 😉

nisa_666
3. mar 2017

Kocky moja bublinka. 7+6tt
Toto bol nas 6 vklad...potiahneme verim do konca...novym tehulkam gratulujem

suesue1983
3. mar 2017

@nisa_666 Gratulujem)

nedockavasom
3. mar 2017

takze novinky u mna 🙂 ciarka sa stale drzi.. zatial len podla neho som za tehotnu 🙂 dostala som injekciu na udrzanie.. zajtra znovu smer klinika..
zeny. je normalne mat tu druhu ciarku v den predpokladaneho menzesu stale slabsiu ako kontrolnu?

nedockavasom
3. mar 2017

@nisa_666
krasny obrazok.. uprimne drzim palce.. dobre to bude 🙂))

peppermint
3. mar 2017

@alilka Raz to vyjde a budes mamina! Musi!

lela123
3. mar 2017

@patkaamirko mne tvrdlo už skoro tiež a dosť často
Ku koncu tehotenstva furt. Ale ja sám to brala ako takú prípravu na pôrod. Doktor mi dal magnézium
A teraz akou,ešte stále tvrdne? A super, že baba. Atb ešte berieš?

ria294
3. mar 2017

Ahojte , tak som ju nakoniec zohnala, veľmi som ju túžila mať 😉 Tak verím, že pomôže 😉

butterfly333
3. mar 2017

@ria294 a kde si to zohnala?

patkaamirko
3. mar 2017

@ikonica Yes, 😄😄 tak som rada že to aj niekto iný vydi, 🙂

ikonica
3. mar 2017

@nisa_666 jeeeeej silno trzim palce nech to vyjde 🙂

patkaamirko
3. mar 2017

@lela123 Beriem magnezko 6ks denne a nepomáha...Atb uz druhé a nezabrali,len mám už riadne bolesti, aj veľa pijem a ajtak nepomáha.Výsledky moču z labaku až za 2 týždne vraj tak dovtedy musím čakať a potom.sa liečiť keď mi daco dajú. Inak si davam brusnice tablety a dnes som si kúpila sušené brusnice, tak hadam pomôže a potom atb uz len na doliecenie 🙂
Veru tesim sa neskutočne mojej malej 🙂

patkaamirko
3. mar 2017

@nisa_666 Jeej gratulujem a držím silno palce 🙂

ria294
3. mar 2017

@butterfly333 jedna pani mi to poslala z Čiech, našla som to na sbazar.cz

butterfly333
3. mar 2017

@ria294 ahaa dakujem.