Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nedockavasom super, ze // su na "svojom mieste"...No verim, ze drobcek je v brusenku "udomacneny" a ze tam pekne zostane az do porodu...Co sa tyka intenzity druhej / v den NE-ocakavanej MS, tak ja som ju mala uplne slabucku - prikladam foto - spodny test je 1.den meskania MS a ten nad nim je 2. dni meskania MS...Neboj, vsetko bude ako ma byt a cochvilku nam sem budes pridavat prvu fotecku zo sona 🤰😘
@patkaamirko ja som na to teraz cumela, aj muza som volala, nech tam najde susurku, no slepi sme obaja 😂...On este k tomu vypotil, ze "ved on nie je gynekolog, ze co by tam on mal vidiet" 😂😂😂
@danka92 máš ich krásne gratulujem.
Môžem sa opýtať od ktorého dňa si testovala myslím s týmto testom.
Ja som si ich objednala no nemam s nimi skúsenosti
Bože žienky prvé deti a dnes už aj ja od rána zvracam pijem po troške kulistek myslíte že sa drobcovi nemôže nič stať?
@gabcca to myslíš vážne ?no este počkaj lebo dnes by si mala ako ze dostať menzes .Ak nedostaneš co podľa testu tak si urob až neskôr test.Bud v pondelok alebo v utorok .
Vieš ze každá žena je ina .Niekomu úkazu sa paličky pred menzesu a niekomu hned prvý den neslanej menštruácii a niekomu až 3-4 dni meškajúcej menstruacii .Verime ze tam budú krásne dve //
@bluebell0412 Ja som testovala uz 4 dni press a ciarka tam už bola ja s stimi testamy velmi spokojná
@olylili daj si Hylak aj Smectu, a hned si daj aj probiotika. Spravit si slaby čierny čaj, stači podrzat sacok 5 sekund vo vode. Treba vela vela pit. Po prve sa ti bude lahšie vracat, a hlavne nebudes citit v krku tu nechutnu žlč. A po druhe sa ti tie bacile rychlejšie dostanu z tela von.
@bluebell0412 4 dni pred ms
😘
@gabcca hod fotku aspon, nech pozrieme na nu...No ako pise Daska, verim, ze za zopar dni budes mat na testiku krasne //...Ved posledne testiky si mala ruzove //, pochybujem, zeby zase zmizli 🙂...Myslime tu na Teba vsetky ❤ ❤ ❤ ...A kym nie je MS, stale je sanca...Boli tu aj take baby, ktore mali aj 1-2 tyzdne negativne tehutestiky a boli tehulky 🤰 😘

@butterfly333 😉Za máličko