icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ria294
3. mar 2017

@butterfly333 😉Za máličko

luta13
3. mar 2017

@nisa_666 Gratulujem k bublinke a prajem Ti, aby sa udrzala v zdravi v Tvojom brusenku az do porodu...Vela zdravia obom prajem a uzivaj tehulkovanie...Tieto prve fotky su najkrajsie 😉🤰😘

luta13
3. mar 2017

@nedockavasom super, ze // su na "svojom mieste"...No verim, ze drobcek je v brusenku "udomacneny" a ze tam pekne zostane az do porodu...Co sa tyka intenzity druhej / v den NE-ocakavanej MS, tak ja som ju mala uplne slabucku - prikladam foto - spodny test je 1.den meskania MS a ten nad nim je 2. dni meskania MS...Neboj, vsetko bude ako ma byt a cochvilku nam sem budes pridavat prvu fotecku zo sona 🤰😘

luta13
3. mar 2017

@ria294 Verim s Tebou, ze tento maly chlapcek Ti pomoze k splneniu snicka 👏🙏😇🤰😘...Prajem Ti to zo srdca 😀

luta13
3. mar 2017

@patkaamirko ja som na to teraz cumela, aj muza som volala, nech tam najde susurku, no slepi sme obaja 😂...On este k tomu vypotil, ze "ved on nie je gynekolog, ze co by tam on mal vidiet" 😂😂😂

danka92
4. mar 2017

Baby presne na toto som čakala taketo koľajnice hned som oveľa pokojnejšia.

ereska
4. mar 2017

@ria294 ahoj aj ja som zohnala cez aukro cz ta pani mala 3 ks tak som kupila 2 ks aj svagrinke nam ho na nocnom stoliku tak verim ze pomoze drzim paste

ereska
4. mar 2017

@nisa_666 ahoj niska blahozelam velmi sa s tebou tesiiim nadhera ♡

dasaa
4. mar 2017

Ahoj @danka92 tak toto su veru krásne //.Potichucky gratulujem😊

dasaa
4. mar 2017

Ahoj @gabcca ako sa cítiš ?

bluebell0412
4. mar 2017

@danka92 máš ich krásne gratulujem.
Môžem sa opýtať od ktorého dňa si testovala myslím s týmto testom.
Ja som si ich objednala no nemam s nimi skúsenosti

gabcca
4. mar 2017

@dasaa ahoj citim sa v pohode ale test dnes nic neukázal :( ja som z toho magor nakoniec ta mrcha pride :(

gabcca
4. mar 2017

@danka92 blahoželám 🙂

olylili
4. mar 2017

Bože žienky prvé deti a dnes už aj ja od rána zvracam pijem po troške kulistek myslíte že sa drobcovi nemôže nič stať?

dasaa
4. mar 2017

@gabcca to myslíš vážne ?no este počkaj lebo dnes by si mala ako ze dostať menzes .Ak nedostaneš co podľa testu tak si urob až neskôr test.Bud v pondelok alebo v utorok .
Vieš ze každá žena je ina .Niekomu úkazu sa paličky pred menzesu a niekomu hned prvý den neslanej menštruácii a niekomu až 3-4 dni meškajúcej menstruacii .Verime ze tam budú krásne dve //

dasaa
4. mar 2017

@olylili neboj sa to je tehotenstvo 😊.Drobcekovi to neublíži .Niekto vracia celých 7 mes a niekto vôbec .
Len skús piť pomaličky vodu

danka92
4. mar 2017

@bluebell0412 Ja som testovala uz 4 dni press a ciarka tam už bola ja s stimi testamy velmi spokojná

lubka251
4. mar 2017

@olylili daj si Hylak aj Smectu, a hned si daj aj probiotika. Spravit si slaby čierny čaj, stači podrzat sacok 5 sekund vo vode. Treba vela vela pit. Po prve sa ti bude lahšie vracat, a hlavne nebudes citit v krku tu nechutnu žlč. A po druhe sa ti tie bacile rychlejšie dostanu z tela von.

danka92
4. mar 2017

@bluebell0412 4 dni pred ms

gabcca
4. mar 2017

@dasaa dakujem snad mas pravdu lebo ja.uz.tomu sancu nedavam

olylili
4. mar 2017

@lubka251 ďakujem... Probiotiká mám aj deťom dávam

olylili
4. mar 2017

@dasaa nevoľnosti skončili teraz už druhý týždeň koluje u nás črevná chrípka hnačky zvracanie a teploty 😥

sofija18
4. mar 2017

😘

dasaa
4. mar 2017

@olylili och to som nevedela ze mate crevnu chrípku .Tak v tom prípade tak ako písala lubka251

luta13
4. mar 2017

@danka92 Nadherne //, myslim, ze uz Ti chyba len potvrdenie od Dr. a mozes spokojne tehulkovat 😉...Uzivaj si vsetko, zaciatky su najkrajsie...Pekny dnik Ti prajem 😀🤰😘

dasaa
4. mar 2017

@gabcca popravde ja som nikdy si nerobila test z ranná .ale stále som pockala až ked mal prísť menzes .Neboj bude dobre uvidis zajtra si nerob test ani v nedeľu uz videu do pondelka

luta13
4. mar 2017

@olylili je mi luto, ze zas Ti je nevolno a vracias...Velmi Ti drzim palceky, nech Ti to co najskor prejde...Ja osobne by som skusila Coca-colu, ta je proti vracaniu pre mna a moje deti naj...😉...A neboj, drobcovi sa nemoze nic stat, ten je u Teba v bezpeci v brusenku 😀

gabcca
4. mar 2017

@dasaa dufam stale sa modlim aby som nedostala len kazdu chvilu mam taky pocit ze to pride... :(

luta13
4. mar 2017

@gabcca hod fotku aspon, nech pozrieme na nu...No ako pise Daska, verim, ze za zopar dni budes mat na testiku krasne //...Ved posledne testiky si mala ruzove //, pochybujem, zeby zase zmizli 🙂...Myslime tu na Teba vsetky ❤ ❤ ❤ ...A kym nie je MS, stale je sanca...Boli tu aj take baby, ktore mali aj 1-2 tyzdne negativne tehutestiky a boli tehulky 🤰 😘

gabcca
4. mar 2017