icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicole333
4. mar 2017

@gabcca viem ako sa citis ja sa tiez uz neviem dockat chrustika no ja mam problem udrzat babo takze aj ked najdem dve ciarky na teste tak je druha vec ci sa toho malickeho dockam, som po dvoch potratoch a tento cyklus som mala pocit ze sa podarilo ze hadam aj babo sa udrzi urobila som si test bol pozitivny a na druhy den prisla mrcha.

dasaa
4. mar 2017

@luta13 ja som vôbec nespinila ani pri jednej .Ale za to ma asi uz 4 mesiaci začala tak páliť záha pri obidvoch .Niekedy som sa až v noci na to zobudila a normalne som mala nervy ze koli tomu som nedokázala zaspať .Este aj po nococh som brala tabletky na zahu .Jedla som vsetko a najlepsie bolo ked som vsetko brala do úst a mixovala jedlo .Slane,sladké a ohurky .V lete pri staršej som zjedla kazdy druhý den cely melón 😂😂😂😂

gabcca
4. mar 2017

@nicole333 ja som pri prvej mala problem ale otehotnela som skoro ni sme nevedeli ako sa to podarilo, no v den ked som muzovi povedala ze cakame babo tak som vecer trosku krvacala isla na pohotovost a nechali ma tam dva tyzdne a strasili ze tam nemam.co robit ze niesom.tehotná, pritom uz ukazovalo 4tyzden len na uktrazvuku nic nebolo vidno este. Takze viem priblizne ako sa citis ten strach som prezivala aj ja a do tretieho mesiaca som nemohla poriadne nic robit

luta13
4. mar 2017

@dasaa no mala si to velmi pestre 😂...Dufam, ze este raz zazijes toto tehu sialenstvo a budes si uzivat "mixovanie" jedla v ustach 😉...Prajem Ti to zo ❤

dasaa
4. mar 2017

@luta13 Dakujem pripadala som si ako srotovnik ale smola chuť je chuť .
Dúfam aj ja ze sa nám podarí .Pri staršej to bolo dlhšie a pri mladšej tiez

nella15228
4. mar 2017

@luta13
Svrby,stipe, boli 😩 Vsetko. Nechapem co to je to mam teraz poslednú dobu😒

gabcca
4. mar 2017

@luta13 dakujem za krasne slova povzbudive, ano viem ze kazde tehu je ine. Pri prvej sme nevedeli ani ako sa nam to po svadbe podarilo vtedy somsi ani ovu nerobila, a teraz podla testou sa spoliehat 🙂 ved to ze ja tiez nezapnem nohavice akoby ma nieco tlacilo som taka nafuknuta, a vnutri mam taky pocit steklenia a pocit ze kazdu chvilu dostanem menzes. Pritom podbrusko pobolieva uz asi tyzden co nieje zvyk vacsinou tak den alebo dva pred ms. Takze ja son zvedava strasne. Rano mi je zle, a hlavne ze beriem lieky na stitnu a pol hod pred jedlom a ked sa potom nestihnem najest tak mi je zle az na zvracanie. S tym prdenim 🙂 aj ja to mam 🙂 a som nervózna,podrazdena proste vsetko. 🙂

nicole333
4. mar 2017

@gabcca veru moja strach o dieta alebo este nenarodene dietatko je ten najbolestivejsi,neboj moja bude dobre mysli pozitivne babo urcite v tvojom brusku sa pekne uhniezdilo a ty si budes uzivat druhe tehu. Daj vediet ked si najdes dve ciarky na teste lebo verim ze ich najdes. Bud silna a hlavne ziadny stres!🙏

luta13
4. mar 2017

@nella15228 Juj, no veru nezavidim 😨...Snad Ti kozna na to predpise nejaku mast, ktora Ti co najrychlejsie zaberie 😘

luta13
4. mar 2017

@gabcca Dakujem za podrobny rozpis Tvojich priznakov...Moj "verdikt" na 99% - SI TEHOTNA!!!...Silno tomu verim, priznaky mas a aj dusika na teste, uz len cakat na zopar dni po meskani MS a vyrazny testik s //...Dnes si mala mat MS, neprisla, takze verim, ze Hcg bude uz len stupat...Je to velmi napinave s Tebou a o to krajsie bude "rozuzlenie" Tvojho sna o babätku ❤

luta13
4. mar 2017

@nicole333 je mi velmi luto, ze Ti tentokrat znovu nevyslo tehu a dostala si MS 😔...No zaroven verim, ze tento cyklus to uz vyjde...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech je Nim pozehnane a pripravene na prijatie zdraveho babätka a tehulkovanie az do porodu 🙏🤰😘

gabcca
5. mar 2017

@luta13 dakujem velmi pekne moja jasne dam vediet ako to dopadne

zuzi163
5. mar 2017

@luta13 ďakujeeem 🙏😘

zuzi163
5. mar 2017

@cvikla12 ďakujem 🙂

mdanka
5. mar 2017

Baby a aka bolest podbruska je na zaciatku tehotenstva normalna?

zuna8
5. mar 2017

@mdanka mna oba dva razy bolelo ako pri ms a občas pichalo kade tade.. Vsetko to je ok.

danka92
5. mar 2017

@mdanka Moja ako pri ms aj ja somsom toto mala ale už ma to prešlo. Uz je mi len blbo

mdanka
5. mar 2017

@danka92 no mne meska 5 den ms...predtym som mala aj ja take bolesti a pocity ako pri ms....ale aj teraz mam sem tam take divne pocity v podbrusku, preto sa pytam

adria88
5. mar 2017

@zuna8 tak to ma mrzí, nech teda tentokrát všetko dopadne dobre a babatko vynosíš až do konca 😘 noooo aj ja som zvedavá, teším sa, no trošku sa aj bojím, no nebudem smutná, možno trošku, ale netreba sa kvôli tomu stresovať, aspoň u mňa nie, ak to teraz nevyjde, tak začnem brať femibion a bude, doteraz som nebrala skoro nič, občas som si po minulé cykly vypila alchemilku, papala grepy a to je celé... ale tento mesiac bola asi najvačšia snaha za celé obdobie, čo sa snažíme... no uvidíme, bodaj by to vyšlo 🙏

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka Ahoj, je ta fotka robena par minut alebo dlhsie po limite?
Ja som si dnes robila test, ci mi silneju ciarocky.. a mala som ako ty.. ale teraz 4 hodiny neskor je to nejake slabe.. tak neviem ci stresovat alebo je vsetko ok 🙂

nedockavasom
5. mar 2017

@luta13 ty si neskutocne pozitivny clovek.. vies upokojit 🙂

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom ahoj, fotka co som pridala vcera je fotena asi 10 minut po robeni testu...a tato fotka je robena asi po hodine

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom aaaa tuto fotku som odfotila teraz takze asi po nejakych 13 hodinach

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka dakujem 🙂
mne mamatest zbledol este viac..

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom a tento som robila teraz testik...obycajny z DM ...baby test ci nejak tak...a kolko dni ti meska MS?

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka som 12. den po KET.. podla aplikacie v mobile mi meska 2 den.. tebe?

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom mne meska 5 den dnes 🙂

mdanka
5. mar 2017

@mdanka ukaz tvoje testiky

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka tie tri su zo stredy a stvrtka..
a tie dva.. hore vcera rano a dole dnes rano.. bol pekne vyrazny.. skoro ako kontrolna ciarka a teraz uplne slabucky

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom fuu tak to neviem preco je taka slabucka ciarka, ale je hlavne ze tam je a je ju vidiet 🙂 ....ja som tiez taka v rozpakoch z tych testov, uz nech som pri doktorke nech viem na com som