icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka ja mam zajtra dostat vysledky krvi.. bola som v sobotu.,, ale musim pockat na labak.. :(

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom jaaaaj ze ty si uz bola? Ale si mala nejaky problem ze si isla tak skoro?

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka v sobotu som mala ist po KET..
a zaroven som dostala aj injekciu na udrzanie.. trosku som raz zaspinila

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom a bol to slabucky vytok ci normalne ako krv?

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka hnede raz som si nasla.. potom uz len vcera pri utreti dvakrat ruzove.. ani na intimku nedoslo, tak to neratam..
vyzera, ze ciarka silnie, tak som zatial pokojna 🙂

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom tak dufam ze bude vsetko v poriadku...ja idem k doktorke tak asi za 2 tyzdne a to by som uz mala byt nejak 6 az 7 tyzden

maciatko950
5. mar 2017

Ahojte dievcata tak.ako sa mate co mate nove ja uz 9 den zle ....je mi zle ci sa najem alebo nie zaha kazdy druhy den aj z vody obcas tocenie hlavi citlive zuby v kuse unava ...ms mala prist v piatok neprisla v sobotu test negativny dalsi asi v priebehu tyzdna spravim....dnes sa zacal troska mierne biely vytok ktory nezapacha krize pobolievaju vecer a sem tam pichnutie v podbrusku....vase nazori prikladam aj foto pekny den 🙂

dasaa
5. mar 2017

@maciatko950 to co píšeš vyzerajú ako príznaky tehotenstva .Nemas lepšiu fotku z testu ? Fotka je dosť tmavá a zle sa pozerá ci tam nie co nie je

danka92
5. mar 2017

@nedockavasom test sa ma odcitat do 5 minut takze podstatne je co tam bolo v ten cas aj mne zoslabli ciarky po vuschnuti

maciatko950
5. mar 2017

@dasaa este mam tuto ale asi je.to tiez tmave

lentilka969
5. mar 2017

@maciarko950 vidím tienik 🙂 držím palce

nedockavasom
5. mar 2017

@danka92 tym sa utesujem 🙂 dakujem

nicole333
5. mar 2017

@luta13 si strasne zlata dakujem pekne. 😘aj tebe nech sa vsetko po com tuzis splni a aby si bola aj s chrustikom stalee zdrava a len usmev mali obaja na tvari 😇

danka92
5. mar 2017

@nedockavasom Keby si videla ako teraz vyzerajú moje skoro nič tam ana tych prvych nieje vidno a aj ten posledny co som robila je slabsia ciarka uz

maciatko950
5. mar 2017

@lentilka969 fakt ? A na ktorej ? Dakujem pekne aj tebe drzim palce 🙂

lentilka969
5. mar 2017

@maciatko950 na tej druhej ;) ďakujem snazime sa zatiaľ 2 mesiac 🙂

ariana195195
5. mar 2017

@maciatko950 vidím tam tienik držím palce ❤

maciatko950
5. mar 2017

@lentilka969
Dakujem my uz druhy rok.....
@ariana195195 dakujem krasne a tebe gratulujem

rena621
5. mar 2017

Na svetle odfot test :D horsie si ho snad ani odfotit nemohla obzvlast ked druhu ciarku ani nevidiet. Ja ked som bola tehotna az v druhom mesiaci mi zacalo byt zle.

maciatko950
5. mar 2017

@rena621 patrilo to mne? Ja nepisem ze test je pozitivny precitaj si to prosim cele druha foto je fotena vonka test je polozeny na dlazbe preto mozno tmava 🙂 testy neodkladam ale potom vyhadzujem 🙂

rena621
5. mar 2017

@maciatko950 sorry. Necitala som to. Nazov temy ma poplietol.Testy som robila si stale a az ked som bola v 6 tyzdni ukazal sa mi duch. U gynekologa mi to potvrdili z krvi. Tak vela stastia.

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka nejak skoro , ci? Ja mam sono az v 8 tt naplanovane :pensive :(

trblietava
5. mar 2017

Myslite ze cvicenie ako take je vhodne ked chcem otehotniet? Cvicim kardio aj silove uz cca pol roka

zuna8
5. mar 2017

@maciatko950 to je pipino test, ze? Mne vcera vyšiel taky istý a neviem na com som.. Idem zajtra kúpiť dajakú inu značku, lebo z týchto som mala uz v minulosti dva dajake divne a ktovie ci aj toto nebude iba nejaká haluz :(

nedockavasom
5. mar 2017

@danka92 nedalo mi,, spravila som si este teraz poobede a je znovu celkom tmavy.. ale takyto bol aj rano.. isto zbledne :D

mdanka
5. mar 2017

@nedockavasom no radsej pojdem skor este uvidim ked zavolam doktorke...mozno ma objedna aj neskor..dufam ze dovtedy bude vsetko v poriadku,lebo mam sem tam jemne bolesti v podbrusku

nina4
5. mar 2017

@maciatko950 ale ja tam vidim midi pidi ducha uz lrn aby silnel 😉

nedockavasom
5. mar 2017

@mdanka ja som myslela, ze v centre mi budu robit ultrazvuk skor. ale budem chodit dvakrat dotyzdna na injekcie, tak snad sa podari aj skor :D:D

uzanka16
5. mar 2017

@maciatko950 no podla fotky ja nevidim nic ze by si bola tehu ale podla priznakov to vyzera byt tehu, drzim palce