Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
baby prosim co si myslite ,,,dnes som skusila testik sice moc je rozriedeny poobednajsi je to spet kanalik ja uz sama neviem
@kristinka28 skus zajtra rano 😉 ale ked ty vidis taaaak bude potom isto silniet, drzim palce 😵
@kristinka28 ja ju tam vidim, presne aj ja dnes mam taku slabu,ale ty si uz tusim pred par dnami testovala,nie?kolky den po si?ja 9dpo
@loginout ahoj no vies jeden den meskala a dnes som dostala ale je zatiak slaba sliznica tam zatial neni uvidim zajtra ale som trosku sklamana s toho a ty?
@siska765 no ja som mala dostat mrchu 20 a nic tak uz neviem co sa to deje ,,, ☹ ,ale budem raada ked uz budu 2 😀 ,,po dlhom case,,ale neverim
@kristinka28 jeeej dakujem,ale asi sme na tom podobne ,ja som mala poslednu 21.4. teraz od ovu len kazdy den pobolievanie aj 10 razy denne ako pred MS a nic,dnes ale viem s istotou ze som9DPO,lebo som bola na folikulometrii mam dlhsie cykly ,takze aj posunutu ovulaciu na 23DC,no nerobim si nejake velke nadeje , lebo par krat som uz vselijakych duchov mala ,som zvedava na sobotu ,skusim hned rano ak bude silnejsia,je to tam,ak nic tak mi je to jasne.aj tebe moc drzim palce.musi nam to uz vist 🙂 ja uz som toooolko testov minula za posledne 3 mesiace 🙂 ze radsej ani nechcem vediet 🙂
@siska765 mam picasa program skus si najst a stiahni si ,,,potom sa naucis ako sa robi na picasu 😀 ...no mne meska 3 dni ale tiez mi to duchuje a potom pride ja tiez strasne vela teraz ak nebude nic koncim 🙂
@kristinka28 no ale podla tvojich fotiek si testovala 20.5. a dnes co je len dva dni s odstupom casu vydrz este vizera to nadejne 🙂
@siska765 moja vies uz ani neverim bojim sa ze pride ,ale ak ano budem velmi sklamana a koncim 🙂
@kristinka28 pockame asi spolu nejake dva dni a zas budeme lovit duchov 🙂 v sobotu rano idem na to 🙂 bud -alebo 😉
@siska765 ja skusim rano kazetovy ak nebude nic tak budem sklamana,ale uz som som zvykla
@kristinka28 a mas aj nejake priznaky?teda myslim pobolievanie v podbrusku ako pred MS alebo nieco ine?ja hej
@siska765 no pichanie ano ale 2 hod dozadu ma velmi zapichalo viac krat ,,a bolest je ale nie stale ,,tak bojim ze pride ,,sak minuly mesiac mi meskala ties dusiky a potom prisla,sice 2 dni normalka 3 den slabucko a konec ,,, prsia mam dnes take viac citlive na dotyk svrbia a akoby ma troska palilo neviem uz sama 🙂 ...
@kristinka28 juuuuj vydrz este ti malo meskaju , niektorym babam ukaze test az ked im meska 2 tyzdne, zalezi kedy si mala ovulaciu mozno ovela neskor ako si myslis a preto su este testy negativne.Alebo...len ta utesujem co?a sama som na tom podobne 😒 bodaj by sa nad nami uz tam ten hore zlutoval 😉 ani ty este nemas ziadne babo ako ja vsak?
@siska765 nie nic neuzivam ,,tu v zahranici su dokt,,o nicom niesu taky ,ako u nas ☹ ,,no nic iba cakat mozno sa uz zlutuje
@kristinka28 no ja som uz dva razy o babatko prisla tak dufam, verim a prosim ,ze to uz vide 😉 daj vediet ako s testikom,ja si aj tak myslim ze zajtra ti ukaze slabeho,pockaj este alebo urob aj za par dni znova
@siska765 zajtra rano idem do prace ,v sobotu tiez som v praci a v nedelu som cely den ,,,tak si urobim rano a sup do prace ak neukaze nic tak tak su to falosny spet duchovia,,,ak bude dusik tak budem rada ak bude silnejsi mam kazetovy tak dufam ze ten lepsie ukaze ako tie tenke 🙂 ,,mam uz posledny

@janaochi makky a vysoko..