icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bebe87
21. máj 2014

@loginout ani nedostanes 🙂

xena007
21. máj 2014

Dnesny test mam takyto, som 7 DPO, ale neviem ci to nie je len rozpita farba. Tak sa mozno zajtra ukaze ci je to len chyba testu alebo fakt je to regulerna ciarka.

jaja018
21. máj 2014

Baby je tam niečo?

janaochi
21. máj 2014

@bebe87 to vážne? 😠 Nestraš. ja som dnes netestovala, až keď zajtra, alebo v piatok skúsim. A neboli tie testy, čo si robila včera náhodou pepino? A dnes si ktorý robila?

vicianocka
21. máj 2014

baby prosim vas, ked sa mi na teste v limite zjavi duch a potom casom zmizne, co to znamena??? dakujem

janaochi
21. máj 2014

@bebe87 Už vidím, že neboli pepino. No nič, vyskúšaj zajtra, alebo v piatok.

janaochi
21. máj 2014

@vicianocka že je ešte skoro, väčšinou po zaschnutí testu sú tie skoré čiarky ešte menej viditeľné,vyskúšaj o dva dni. A ktorý DPO si?

vicianocka
21. máj 2014

@janaochi nemam tusenia, nesledujem si velmi cyklus, len podla bolesti v podbrusku co som mala uprostred cyklu tak to je takzch 14 - 18 dni, ale nie som si vobec ista... je to este skoro??

bebe87
21. máj 2014

@janaochi boli seecret woman

bebe87
21. máj 2014

@jaja018 na tom prvom daco vidim,ale na dalsich nic...

janaochi
21. máj 2014

@vicianocka no skoro to nie je.A aký test to bol?

janaochi
21. máj 2014

@bebe87 no s tým testom nemám skúsenosť. Dobrý je dr.max a aj tie vysoko citlivé rapi clear classic, to je ten test, čo som tu dala, na 8DPO už ukázal ducha, tak dúfam, že bude tmavnúť.

vicianocka
21. máj 2014

@janaochi mamatest to bol... ale mam posunuty cyklus, este mi ani nemeska zatial... asi by som mala pockat taky tyzden 🙂 ..ja som len nedockava a citim sa cudne, preto som to skusala 🙂

janaochi
21. máj 2014

@vicianocka no s mamatestom ja osobne nemám dobré skúsenosti.Minulý cyklus mi duchoval a nakoniec madam mrcha došla presne na termín, teraz som ho už nekupovala. A aj dosť neskoro ukazuje a slabé čiarky. Neviem, niekedy si ho baby chválili, aj ja som ho používala, ale od min.cyklu mu nejak nedôverujem. Aj mne tí duchovia z mamatestov nieka odišli po úplnom zaschnutí. Skús iný test a uvidíš. Držím palce. 😉

tamuska18
21. máj 2014

@vicianocka Ahoj može to znamenať minipotrat znamená aj sa to tam chytilo trolinku a potom sa to neuhniezdilo správne.tiež som tak bola v 7tt a preto lekári nie sú radi ke´d sa takto skoro testuje lebo potom sme zbytočne sklamané.ja si test urobím najskor v sobotu vtedy má dostať mrchu skor nie.Budem sv sebe mať malinkú nádej za toho ducha čo bol včera.

janaochi
21. máj 2014

@tamuska18 zase ten podarený mamatest, však? 😠

vicianocka
21. máj 2014

@tamuska18 no mne ta ciarka zmizla v ramci testovania... najprv tam vyskocila, taka slabsia, ale viditelna a potom po 30. - 40. minutach sa stratila

janaochi
21. máj 2014

@vicianocka ja som mala tak s mamatestom, tak neviem.

mentolka12
21. máj 2014

ahojte, chcem sa opýtať doteraz mi gyndoš vravel že nemám ovuláciu ráta sa za nejaký začiatok ovulácie aj to keď na ovulačnom teste vidím veľmi veľmi slabú čiarku a aj to iba pod určitým uhlom či sa to neráta? oplatí sa mi ďalej si robiť ovulačné testy? mrcha mi skončila v piatok...ďakujem za rady

bebe87
21. máj 2014

@mentolka12 ovulacia je ked mas na ovu teste silnu ciarku,,, skor by som sa pytala preco nemam ovulaciu? a riesila to pripadne s endokrinologom, ked mam zaspateho doktora..

mentolka12
21. máj 2014

@bebe87 je mi to jasné že to nie je ešte ovu ako by mala byť ale či má zmysel ďalej testovať si ovu....no ja som nikdy nemala pravidelnú mrchu až po nasadení liečby...môj gyndoš hovorí že ovuláciu nemám preto lebo mám kg navyše...ešte mi povedal gyndoš že najprv treba upraviť mrchu (čo sa už stalo) a potom sa bude riešiť príčina prečo nie je ovulácia (mala som obdobie, že som mrchu mala 3 týždne vkuse, a obdobie že som ju nemala vôbec za posledný rok je pravidelná ako hodinky až kým som nezačala brať inofolic, ktorý posunul celú mrchu o dva týždne)

bebe87
21. máj 2014

@mentolka12 klko vazis, ze ti tak povedal?

vicianocka
21. máj 2014

@tamuska18 a drzim palce nech je pozitivny test 🙂 ..snad bude aj moj 🙂

lubkagro
21. máj 2014

Ahojte baby.... snazime sa o babo a ovulaciu som mala okolo 16steho aj sme skusali.. robim si ovu test a dnes je silnejsi ako pominule 2 dni... mate skusenosti ze zacina ukazovat tehotenstvo ? lebo minuly mesiac slabol a teraz silneje .... nieje este pozitivny ale vyraznejsie silnejsi 🙂 Pekny den 😝

valeriap
21. máj 2014

@lubkagro Ahoj nebolo by to ešte skoro ? Aj keď som počula že ovu testy ukazu skorej ale toto by bolo ešte veľmi skoro podľa mňa

lubkagro
21. máj 2014

@valeriap Ahoj neviem, je to 6 DPO, budem testovat aspon budem vediet ako to chodi 🙂

bebe87
21. máj 2014

baby ja to kladiem,, podla krcka tehu nie som, mam pred mrchou... ☹ ☹ tak ja uz netestujem, zbytocne,,, 😒

tamuska18
21. máj 2014

@bebe87 Nebuď taká pesimistka veď tí to ukázalo na ducha...ako si to zistila podľa krčka že nie si tehu,a kedy by si tehu podľa krčka mohla byť .Pouč ma 🙂 ďakujem

tamuska18
21. máj 2014

Až mi príde také neférové že mne dnes pred obedom aj napriek tomu že som chcela testovať len v sobotu ale nevydržala som vyšla // silnejšia čiarka ako včera krásna ružová.A vy sa tu trápite tak veľmi by som aj vám všetkým také kolajnice dopriala ...Ale ktovie možno to aj u mňa skončí nakoniec sobotňajšou mrchou. ☹

janaochi
21. máj 2014

@bebe87 ako máš krčok?