Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zienky ja sa Vas chcem opytat, ake bolesti ste mali od zaciatku tehotenstva, ako dlho ste ich v priebehu dna pocitovali a v ktorom tyzdni sa vam uplne stratili.Ja som zatial 4tt aj 2 dni
@domci1203 ahoj...tak ako?dostala si ms?sledovala som tvoj pribeh,tak som zvedava 🙂
@mdanka ja som mala v prvom tehu asi do 10tt bolesti ako pred ms.. niekedy viac, niekedy menej, urcite to bolo niekolko hodin za den.. ked som si trosku oddychla, tak to preslo.. potom mi hned zacalo tvrdnut brucho a bolelo zas inak ale vsetko dopadlo dobre. Teraz naposledy ma bolelo brucho ako pri ms asi 4 dni po meskani, potom uz nie, citila som sa super, vsetko vyzeralo ovela lepsie ako pri synovi a dopadlo to zle v 10tt :( takze tazko povedat co je ok a co nie.. hlavne sa snaz oddychnut si, ked ta boli brucho a bude fajn, je to normalne, vsetko sa tam chysta a coskoro bude natahovat a tie hormony tiez robia svoje..
@amelia2533 ahoj🙂 zatial nie ale uz mi pride lebo brucho ma tak boli uz a aj krize ma bolia uplne:(:(takze zase nic:( uvidime ci pomoze druhy cyklus clostyl plus kotvinik:( uz sa chytame zachraneho lana pred IUI alebo IVF zakrokom:(:(
@cvikla12 mne ked mala prist ms tak som mala tiez uplne take iste bolesti ako pri nej...ale aj teran ma sem tam poboli,niekedy citim aj take pichnutie ..a jemne akoby krce, sice neviem ci krce ale taky tlak skor...je to moje prve tehotenstvo tak vobec neviem co je normalne a co nie :(
@domci1203 som na teba dnes tak silno myslela...ja som na tom podobne...tiez som dnes mala dostat,ale zatial nic...test som robila tehu,a bol tam jemny duch,ale az po limite :/
@maciatko950 sorry a na tých fotkách ja tam nič nevidím .Keby bola mozno oveľa lepšia fotka
@amelia2533 mozno z toho nieco bude netreba stracat nadej;) ta prava ti to vravi ale drzim ti silno palce🙂.... Nech dusik silnie🙂 dakujem si zlata,ze si myslela na mna ale neviem uz co je problem:/
@domci1203 mne ale ovu test na rozdiel od teba neukazal vobec nic :/ sama som zvedava...drzim palce,tebe aj sebe,aby ms nedorazila ;) urcite daj vediet ;)
@domci1203 urcite skus.... kopirujem Má výrazné afrodiziakální účinky, pomáhá odstranit pohlavní neplodnost neorganického původu, příznivě stimuluje funkci pohlavních žláz, při obtížném otěhotnění se doporučuje užívání Maralí kořenu oběma partnerům. dalsie info napr tu http://www.honzazkrkonos.cz/?page_id=653
nam sa podarilo pocat ale bohuzial som po MA v 12tt tak sa snazim co najskor dat dokopy kym zacneme nove snazenie....
@amelia2533 mne uz dorazi cochvila🙂ale dakujem a drzim palce aby dusik silnel;)
@domci1203 vyskusaj... ja si to mixujem do alchemiky a davam si aj tinkturu a priatelovi som naordinovala folandrol a tiez tento caj... nech sa nam to podari skor ako minule... to sme cakali 10 mes. kym sa podarilo... teraz pockam na prvu a,mozno aj druhu mrchu po kyrete a ide sa na vec.... 🙂 teraz uz ma priatel aj normalnu pracu, nie turnusy... tak snad.... drzim aj vam silno paluchy 🙂
@domci1203 ved asi aj mne:/ nafuknuta som jak balon,pocity ako pred ms :( baby mi tu pisali,ze po termine 3 minut sa neda povazovat vysledok za doveryhodny :/
@ariana195195 Ahoooj, ako tehulkujes?...Ale Ti to uteka, ved prednedavnom si sem testik davala a teraz ze 16tt...Ako sa mate, priberas a papas vsetko mozne, co?...Uz viete, co cakate? Pohyby uz nejake citis? Daj vediet 😉
@nataliaondrejkova Ahoj...No dotaznik vyplneny a som "zdegesena" z tolkych otazok - velmi narocne otazky a vela ich bolo - fuuu 😲...No zvladla som to ako tak cele vyplnit...Snad Ti to pomoze k Tvojej bakalarke 😉...Prajem Ti uspesne ukoncenie studia, musi to byt velmi tazke v tomto obore...Boh s Tebou pri vsetkom 🙏😀

@zuna8 ano pepino iny som nemala.ale.zajtra skusim nejaky kupit iny a uvidim
@nina4 dakujem som zvedava uvidim o par dni