icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nina4
6. mar 2017

@adria88 moja mne sa tam tiez nieco zdalo ,ale uz som si myslela že uz tie druhe ciarky tam pohladom tlacim tak velmi ich kazdej želám ale ako to tu citam neni som sama co sa jej nieco zda tak tfuj-tfuj ak je tam nech len silnie 😘

olylili
6. mar 2017

Dievčatá tak mňa tá črevná viróza totálne zrovnala ani na veľký usg som nešla idem až vo štvrtok tak ešte tri dni a dakujeeeem Vám za srdiečka veľmi ste ma potešili 😘😊

karcika88
6. mar 2017

Dnes rano...asi si zas namyslam...

nivea777
6. mar 2017

@karcika88 negativny

biba12
6. mar 2017

@karcika88 ja tam nič nevidím, prepáč.

karcika88
6. mar 2017

Som uz zufala a nestastna

nivea777
6. mar 2017

@karcika88 ako dlho sa snazite??

karcika88
6. mar 2017

@nivea777 tak rok urcite

adria88
6. mar 2017

@nina4 Ďakujem pekne, baby, inak potešili ste ma ozaj, tfuj tfuj... nech silnie 🙂

sticker
nivea777
6. mar 2017

@karcika88 cim viac sa budes trapit,tym horsie to pojde.. je vela parov ktore sa snazia dlhe roky a pritom vysledky maju vsetky ok.. babatko si vyberie ten spravny cas ked sa rozhodne prist medzi vas..skus to nejake 2-3 mesiace neriesit,nerob testiky,nesleduj sa,bud v pohodicke a uzivaj si hlavne draheho..

maciatko950
6. mar 2017

@adria88 aky testik si robila ....a rano si robila kolko.meska,?

adria88
6. mar 2017

@maciatko950 je to pepino a hej, hneď ráno a nemešká ešte, čakám v stredu-štvrtok...

dasaa
6. mar 2017

Ahojte babenky a tehulky čítam vas stále a sem tam odpoviem na otázky .Vsetkym držím prsty tehulkam aby mali krásne a prijemne tehotenstvo a snazilkam aby mali čim skôr na teste krásne //.

Mam 2 krásne babenky s manželom by sme chceli este jedno babo .
Menštruáciu som mala 12.2 a o pár dni ma začalo bolieť pod bruškom pravdepodobne to boli asi plodne dni (nikdy som take nemala bolesti ).To bolo 19.2 a 22.2 som mala silnejšie bolesti .Mali sme sex a stále ma pobolievalo pod bruškom nebolo to cely den ale pár krat za den.Menzes mávam kedy ako bud uz 25-teho alebo medzi tým až do 28-ho .
Pri dcérach som nemala žiadne náznaky tehotenstva.Neviem prečo ma pobolieva tak jemne pod bruškom .
Popravde som dosť zvedavá ci mi bude meškať menzes alebo nie .

dasaa
6. mar 2017

@gabcca robila si si dnes test ?

barborabl
6. mar 2017

@domci1203 mne clostyl pomohol pri prvom hneď na prvý cyklus. . Držím ti palceky

cvikla12
6. mar 2017

@dasaa kedy mas dostat dalsiu ms?

gabcca
6. mar 2017

@dasaa nie radsej

paulimauli
6. mar 2017

Ahojte baby ,, tiež vás idem nadopovať energiou❤ láska v brušku rastie takze sme šťastní ....prajem každej snazilke nech si nájde svoje //.... a potom už len hladiť svoje brusko 🤰

dasaa
6. mar 2017

@cvikla12 ked dám ze 25 dni tak 8.3. a ked 28 tak 11.3

dasaa
6. mar 2017

@gabcca popravde tiez mam strach si urobiť test bo ciklus mam bud 25 alebo do 28 dni .a aj keby som chcela tak teraz neviem ci by to nebolo skoro až 6 dni ked dáme 28dnovy ciklus

dasaa
6. mar 2017

@gabcca a po ďalšie uz som bola toľko krat sklamaná ked som si robila testy 🙁

domci1203
6. mar 2017

@barborabl to si potom dobre obchodila🙂...ja ho mam prvy cyklus a meska mi to a testy negativne tak neviem co sa deje. Ale nieco sa diat musi lebo som nala vyse roka MS tqk 30-32DC a teraz uz druhy mesiac co mi to blbne minuly mesiac som dostala mrchu az na 41DC

gabcca
6. mar 2017

@dasaa ved prave vidis tie moje testy ako ukazovali. Budem cakat co pride to pride a musim mysiet pozitivne a drzim palce aj tebe

cvikla12
6. mar 2017

@dasaa tak skús za dva dni urobiť testik ak ms nedorazi.

domci1203
6. mar 2017

@karcika88 a vysetrenia mas vsetky oukej ak muz? My sa snazime uz dva roky to budu. Vysetrenia oukej u mna az na pravidelnost mrchy a ovulaciu a drahy poriadku a nedari sa nam.

dasaa
6. mar 2017

@gabcca presne ako píšeš myslieť len pozitívne a Dakujem .
Aj ked po mojich skúsenostiach co sa mna týka neverim ze by sa nám podarilo hned na prvý krat .To by musel byt zázrak 😊

dasaa
6. mar 2017

@cvikla12 počkám do 11.3 a ked nepríde tak urobím
Aj ked pochybujem ze by som mohla byt tehu.

cvikla12
6. mar 2017

@dasaa kľudne by si mohla byť tehu len buď trpezlivá

alzbetkaw
6. mar 2017

Caute baby cez vikend sme sa u kamosov zlakomili na drobca lebo aj oni maju.. bol to asi posledny z mojich plodnyh dni tento cyklus /to som pocitala az vcera 🙂 /. som z toho nervozna ci z toho moze nieco byt.. ale to by bola velka nahoda na prvy krat asi ze?

lienka449
6. mar 2017

@luta13 Tak sa hlásim kontrola u doktora dopadla na výbornú. Žiaden kiret sa nekoná nakoľko nám krásne bije ❤ .Celé sa mi to posunulo o dva týždne, preto nebolo minulý pondelok nič vidieť. Som rada.