Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčatá tak mňa tá črevná viróza totálne zrovnala ani na veľký usg som nešla idem až vo štvrtok tak ešte tri dni a dakujeeeem Vám za srdiečka veľmi ste ma potešili 😘😊
Som uz zufala a nestastna
@karcika88 cim viac sa budes trapit,tym horsie to pojde.. je vela parov ktore sa snazia dlhe roky a pritom vysledky maju vsetky ok.. babatko si vyberie ten spravny cas ked sa rozhodne prist medzi vas..skus to nejake 2-3 mesiace neriesit,nerob testiky,nesleduj sa,bud v pohodicke a uzivaj si hlavne draheho..
@adria88 aky testik si robila ....a rano si robila kolko.meska,?
@maciatko950 je to pepino a hej, hneď ráno a nemešká ešte, čakám v stredu-štvrtok...
Ahojte babenky a tehulky čítam vas stále a sem tam odpoviem na otázky .Vsetkym držím prsty tehulkam aby mali krásne a prijemne tehotenstvo a snazilkam aby mali čim skôr na teste krásne //.
Mam 2 krásne babenky s manželom by sme chceli este jedno babo .
Menštruáciu som mala 12.2 a o pár dni ma začalo bolieť pod bruškom pravdepodobne to boli asi plodne dni (nikdy som take nemala bolesti ).To bolo 19.2 a 22.2 som mala silnejšie bolesti .Mali sme sex a stále ma pobolievalo pod bruškom nebolo to cely den ale pár krat za den.Menzes mávam kedy ako bud uz 25-teho alebo medzi tým až do 28-ho .
Pri dcérach som nemala žiadne náznaky tehotenstva.Neviem prečo ma pobolieva tak jemne pod bruškom .
Popravde som dosť zvedavá ci mi bude meškať menzes alebo nie .
Caute baby cez vikend sme sa u kamosov zlakomili na drobca lebo aj oni maju.. bol to asi posledny z mojich plodnyh dni tento cyklus /to som pocitala az vcera 🙂 /. som z toho nervozna ci z toho moze nieco byt.. ale to by bola velka nahoda na prvy krat asi ze?

@adria88 moja mne sa tam tiez nieco zdalo ,ale uz som si myslela že uz tie druhe ciarky tam pohladom tlacim tak velmi ich kazdej želám ale ako to tu citam neni som sama co sa jej nieco zda tak tfuj-tfuj ak je tam nech len silnie 😘