icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dasaa
6. mar 2017

@cvikla12 Dakujem 😊

dasaa
6. mar 2017

@luta13 zdá sa mi ze sofia18 ma na všetkých fotkách rovnaký test

domx
6. mar 2017

@dasaa nezabera... :/
@luta13 no rano nezvykne kopkat, tak dufam ze nebudem musiet cakat a trpnut az do zajtrajsieho vecera ci je ok.. :/ to ma zatial asi porazi..

luta13
6. mar 2017

@sofija18 Jasne, ze vidim //...No upravila som to trosku, na kanalik sa mi to zda moc hrube...No verim, ze Ta Boh uz pozehnal a ze MS uz nepride, aspon teda nie tento rok 🙏😇...Tfuj, tfuj, kiezby som mala pravdu...Verim tomu...Nech len // silneju...Skus zas za 2 dni testik 🙂

luta13
6. mar 2017

@dasaa aj mne sa to zda ako jeden test u Sofie 😉...A na vsetkych 4 foto vidim // 😉...Pridavam fotku jej testiku po uprave...Pozri teraz 😉

tygricatko
6. mar 2017

@domx Daj si nieco fakt sladke, u nas to fungovalo vzdy 🙂 a v 21.tt ma este babo kopec priestoru, mozno je viac ku chrbtici a Ty ho tym padom nemusis tak intenzivne citit. Niektore maminy v 21.tt este necitia nic 🙂 Ale uplne rozumiem Tvojim pocitom. Drzim palce.

luta13
6. mar 2017

@sofija18 😀

domx
6. mar 2017

@tygricatko dakujem.. no idem skusit nieco zjest.. 🙂 dam vediet 🙂

dasaa
6. mar 2017

@luta13 ja tam vidím

luta13
6. mar 2017

@domx skus ako Ti napisala @tygricatko 😉...Alebo si uvar kavu, ci vypi colu- kofein, nech sa drobcek trosku "nadopuje" energiou...Chudiatko, teraz ho budis uprostred noci a jemu sa tam tak dobre spinka 👶😴...No ver, ze vsetko je o.k...Doteraz bolo vsetko na 1*, uz len lepsie bude a drobcek Ta bude okopavat este pol tehotenstva, az budes chciet, aby chvilku pospalo a nehemzilo sa 😉

luta13
6. mar 2017

@dasaa Verim, ze Sofia je uz konecne po 7.rokoch Bohom pozehnana a vynosi si zdrave babätko az do porodu...Velmi jej to prajem, lebo takto dlho cakat musi byt zabijak pre kazdu zenu 😉

luta13
6. mar 2017

@ivi727 vidim //, no ta jedna je nejaka tensia, aj ked ruzova, mozno menej farbiva v teste...Skus este testovat zajtra, ci pozajtra...Verim, ze budu riadne // palice 🙂

luta13
6. mar 2017

@miriam111111 nadherne babätko a uzasna fotecka - tesim sa s vami, ze je drobcek v poriadku...Uz aj viete, co cakate?...Pripada mi to ako chlapcek 😉

sofija18
6. mar 2017

@dasaa úplne normalne, len sem tam cez deň menší tlak v podbrušku, inak nic 😉

sofija18
6. mar 2017

@luta13 Ano, ako ten istý 😘

luta13
6. mar 2017

@sofija18 kuk fotku vyssie, som Ti ju upravila...mas tam // 😉...Aj koment som Ti vyssie pisala...A ja idem uz spat...Dobru noc aj Tebe 😴😘

sofija18
6. mar 2017

@luta13
@dasaa smankote!!!! Aj ja teraz vidim👻👻👻 ale nebude to skôr kanalik? 🤔no uvidíme o 2 dni 😘každopádne vás budem informovať 😘😘😘ďakujem dievčatá moc moc za podporu ❤❤❤

luta13
6. mar 2017

@sofija18 kanalik to podla mna nebude, no ako pises, uvidime za 2 dni...Skor netestuj zbytocne, nech je vidiet rozdiel 😉...Sladke sny moja, utekaj do hajan, Tvoje telo potrebuje oddych teraz, ak si tehulka 😉🌹🌜

domx
6. mar 2017

Babenky pol cokolady fuc a drobec nic.. no som zvedava ked si lahnem ze idem spat ci nieco bude.. dakujem vam za podporu.. :*

luta13
6. mar 2017

@domx To plati aj pre Teba mamicka 😉...Utekaj spat 😉 ...Sladke sny vam obom prajem a pohladkaj za mna spiace brusenko...Malicke babätko v nom ma urcite krasne snicky teraz...Cmucik 😘

sofija18
6. mar 2017

@luta13 Rozkaz sefe! Uz aj supajdim do postele 😘😘😘❤❤❤❤

luta13
6. mar 2017

@domx Neboj moja, zajtra sa ozve a bude zas vystrajat...Daj nam potom info...papa ❤

domx
6. mar 2017

@luta13 dakujem mojka.. obdivujem na tebe ze si taka optimisticka.. 🙂 vzdy dokazes ludi tak upokojit.. 🙂 idem bezim uz aj do postele.. dobruu aj tebe.. 💚😚

domx
6. mar 2017

No neverili by ste.. akuraat ma kopol.. a uz aj citim ze sa tam kruti.. cirkusant malyy.. och spadol mi kamen zo srdca..❤😇

luta13
7. mar 2017

@domx Dobre rano moja, ani som sa poriadne nevyspala, no hned zvedavo som isla sem, ci si nahodou nepisala, lebo ja som sa hned po mojom poslednom komente odhlasila...No vidis, zbytocne si sa strachovala...Drobcek len spinkal a nechcelo sa mu "vymyslat" 😇...Tak prajem vam krasny dnik a dakujem za Tvoje slova, pohladili ma na dusi😘 ❤

nina4
7. mar 2017

@luta13 tak normalne som rada,ze ho vidis aj ty 😊 lebo ja som tam tiez take slabunke videla

biba12
7. mar 2017

@sofija18 fiha, toto vyzerá nádejne🙂 Moc Ti držím palce.

ariana195195
7. mar 2017

@luta13 ahoj ďakujem ti moc pekne pošlem aj fotecku 🙂 jejda tak ten dátum bude potom super keď aj tí si sa dozvedela už nech je pondelok neviem sa dočkať 🙂 👶

gabcca
7. mar 2017

Tak ako som si aj cely cas myslela dnes som dostala MS :(

amelia2533
7. mar 2017

Dievcata,estemam otazocku...brali ste tu niektora nosifol?rok si sledujem uplne pravidelny cyklus,stale na 26dc...tentokrat som 29dc a stale nic...prvy mesiac beriem nosifol,mohol mi on tak predlzit cyklus?tehu test zatial negativny :/