Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domx Daj si nieco fakt sladke, u nas to fungovalo vzdy 🙂 a v 21.tt ma este babo kopec priestoru, mozno je viac ku chrbtici a Ty ho tym padom nemusis tak intenzivne citit. Niektore maminy v 21.tt este necitia nic 🙂 Ale uplne rozumiem Tvojim pocitom. Drzim palce.
@tygricatko dakujem.. no idem skusit nieco zjest.. 🙂 dam vediet 🙂
@domx skus ako Ti napisala @tygricatko 😉...Alebo si uvar kavu, ci vypi colu- kofein, nech sa drobcek trosku "nadopuje" energiou...Chudiatko, teraz ho budis uprostred noci a jemu sa tam tak dobre spinka 👶😴...No ver, ze vsetko je o.k...Doteraz bolo vsetko na 1*, uz len lepsie bude a drobcek Ta bude okopavat este pol tehotenstva, az budes chciet, aby chvilku pospalo a nehemzilo sa 😉
@miriam111111 nadherne babätko a uzasna fotecka - tesim sa s vami, ze je drobcek v poriadku...Uz aj viete, co cakate?...Pripada mi to ako chlapcek 😉
Babenky pol cokolady fuc a drobec nic.. no som zvedava ked si lahnem ze idem spat ci nieco bude.. dakujem vam za podporu.. :*
No neverili by ste.. akuraat ma kopol.. a uz aj citim ze sa tam kruti.. cirkusant malyy.. och spadol mi kamen zo srdca..❤😇
@domx Dobre rano moja, ani som sa poriadne nevyspala, no hned zvedavo som isla sem, ci si nahodou nepisala, lebo ja som sa hned po mojom poslednom komente odhlasila...No vidis, zbytocne si sa strachovala...Drobcek len spinkal a nechcelo sa mu "vymyslat" 😇...Tak prajem vam krasny dnik a dakujem za Tvoje slova, pohladili ma na dusi😘 ❤
@luta13 ahoj ďakujem ti moc pekne pošlem aj fotecku 🙂 jejda tak ten dátum bude potom super keď aj tí si sa dozvedela už nech je pondelok neviem sa dočkať 🙂 👶
Tak ako som si aj cely cas myslela dnes som dostala MS :(
Dievcata,estemam otazocku...brali ste tu niektora nosifol?rok si sledujem uplne pravidelny cyklus,stale na 26dc...tentokrat som 29dc a stale nic...prvy mesiac beriem nosifol,mohol mi on tak predlzit cyklus?tehu test zatial negativny :/

@cvikla12 Dakujem 😊