icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 juj ja tam tiež vidím ducha. Nemyslím si že to je kanálik držím palčeky aby čiaročka silnela budem na teba myslieť 😘

cvikla12
7. mar 2017

@domx juj no super že je malé v poriadku akurát si čítam tvoj komentár. Malí spachtoško ťa postaršil neboj všetko bude určite v poriadku až do konca tehotenstva

domci1203
7. mar 2017

@luta13 uz je v kosi:( tak krasne negativny bol,ze som uz plakala druhy den:(:(...uz je to na psychiku vela:(...a nechcem tak vela od zivota predsa:(....ja mam nedelu 24 a priatel za tri mesiace 25 a trapime sa uz od juna 2015. I ked mam skveleho partnera,ktory mi je oporou a z nas dvoch este on ostal optimista ze sa to zadari prirodzene ale zial ja uz som stratila nadej. Stitna zlaza mi nefunguje ako ma beriem lieky na to,mam PCO, a vlastne telo mi nici stitnu zlazu protilatkami tak mozno to je problem aj ktory uz vyriesia v CAR odporucenim na IUI alebo IVF.

cvikla12
7. mar 2017

@gabcca juj moja moc ma to mrzí hlavu hore tento cyklus sa to určite podarí uvidíš. Posielam ti tehu bacilky 👶👶👶

luta13
7. mar 2017

@cvikla12 kde vidis dusika, na tom teste od Amelie?

gabcca
7. mar 2017

@cvikla12 dakujem moja

luta13
7. mar 2017

@domci1203 Drzim Ti palceky, nech otehotnies uz akokolvek, verim, ze to bude coskoro a Ty si pod srdcom vynosis zdrave babätko...Boh Ta zehnaj a vela trpezlivosti nech Ti da Boh taktiez...P.S.: mas skveleho muzicka, ked Ta taha vpred a je optimista 😉

adria88
7. mar 2017

@luta13 skúsim, ďakuejm za radu, si fakt super 😇 hneď ráno hodím foto znova a uvidím, aké sa mi podarí kúpiť, no ten lady max chcem vyskúšať 🙂

luta13
7. mar 2017

@adria88 od Teba mi doletelo ❤ so spravou, ci mylim sa?

adria88
7. mar 2017

@luta13 nemýliš 🙂

cvikla12
7. mar 2017

@luta13 áno som si v rýchlosti neuvedomila že ten komentár nie je priamo pre ňu 😝

luta13
7. mar 2017

@maciatko950 skus Lady max testik 😉...Hod potom foto...Na tomto nevidim nic "hmotne", ci duchovne...Skus testovat este, verim, ze sa zjavi duch aspon...Vela trpezlivosti prajem 😉...Alebo zbehni na krv k Dr.

luta13
7. mar 2017

@adria88 DAKUJEM ❤🌹🌷🌞

sofija18
7. mar 2017

@cvikla12 ja som sama zvedava 🙈co z tohto bude.... dnes som 9dpo. Testujem zase zajtra 😘ďakujem moc za podporu 😘

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 som zvedavá zajtra hod foto kuknem sa na ňu. Držím palčeky nech pekne tmavne.

amelia2533
7. mar 2017

@domci1203 ja zatial tiez nic...testy negativne :/ skusim este zajtra test...tiez tomu nerozumiem...este nezufaj,raz predsa musi vyjst slnko ;) silno ti drzim palce....

luta13
7. mar 2017

@sofija18 7! rokov snazenia o zazrak a nic z toho...Je rok 2017! - znova 7-micka....Verim, ze to vyslo tentokrat...7 rokov nestastnych uplynulo, prichadza 8-my rok, ktory Ti prinesie stastie a zdrave babätko do narucia...Tfuj, tfuj, este raz Ti to prajem zo ❤...Neviem sa dockat zajtrajsieho testiku 😉

sofija18
7. mar 2017

@domci1203 Zlatko.... ja viem ze je to ťažké... je to k.....y ťažké!!! Ale chcem ti povedat jedno: každá žena a hlavne tu v našej skupine bude tehu... proste bude. My s manželom sa snažíme a trápime 7 rokov.... uz ťaháme pomaly ôsmy..... a pri tom sme obaja v poriadku, i ked u mna neprav. cykly.... ja budem mat 30 a manžel mal 40.... hlavu hore dievčatko moje!!! Nesmieš plakať a dusiť to v sebe! Ono to proste raz vyjde! A ver tomu, ze i ked máš zdrav. Problemiky aj tak sa to podarí!!!! Strašne moc ti to prajem!!! My sme si povedali ze umelé podstupime až v mojej 35-ke... skôr nechceme...posielam kopu pozitívnej energie! 😘❤

luta13
7. mar 2017

@amelia2533 testovala si aj dnes?...Hod fotecku sem, nech kukneme...Ved vcerajsiu, co som Ti upravila, na nej bol dusik jasne viditelny 🙂

sofija18
7. mar 2017

@cvikla12 určite tu bude 😂😘

amelia2533
7. mar 2017

@luta13 dnes nie,doporucila si mi predsa az zajtra nie?zajtra to bude 29dc...ci mam skusit teraz?

luta13
7. mar 2017

@sofija18 krasny koment pre "domci1203", az mi tu slzy vybehli 😉...Si neskutocne pozitivny clovek, neskutocne!!! 😍👏👍

sofija18
7. mar 2017

@luta13 až ma zima prebehla a postavili sa mi všetky vlasy na hlave ..... ty moja Bambuľka 😘😘jasne ze ho tu capnem 😂😘sama som zvedava co to bude... ale dnes sa pokúsim zohnať lady max, lebo henten bol woman secret a ten robí kanále jak oči 🙈

luta13
7. mar 2017

@amelia2533 pockaj uz do zajtra...Hcg stupa obden, takze zajtra to bude idealne a hned z ranneho mocu, ak nezabudnes 😉...Myslim na Teba a drzim palceky, aby // boli vyraznejsie 🙏😘

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 juj moja budem na teba myslieť nech sú tam //. Si veľmi silná a pozitívna žena veľmi ti to prajem. U nás nie je problém počať bábo ale donosit no tiež dúfame že tento krát sa ti podarí. Posielam ti anjelika 👼

amelia2533
7. mar 2017

@luta13 ok,tak zajtra...urcite nezabudnem🙂 to je to jedine na co teraz myslim...dakujem ti za podporu :-*

sofija18
7. mar 2017

@luta13 zaslúži si to dievčatko naše!!! Každá z nas!!! Vieš, ked si predstavím tých preplakanych, premodlenych noci, ked sa mi ani žiť nechcelo..... Ach... až potom som si uvedomila ze halo!!! Máš tu manžela, ktorý ta miluje a nezaslúži si aby ta videl takto položenú na kolenách, taku bezmocnu.... a nevedel pomôcť ...... proste som nedokázala trápiť aj mojich blízkych..... a neskutočne ma to zodvihlo. Síce ked prišiel menzes, 10 minútová sklesla nálada a snazilkovali sme sa od znova 😘❤❤❤

luta13
7. mar 2017

@amelia2533 nemas za co, krasny dnik Ti prajem 😉

luta13
7. mar 2017

@sofija18 👍

sticker
cvikla12
7. mar 2017

@amelia2533 držím palčeky nech je všetko podľa predstáv a tu si nájdeš krásne //