icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
7. mar 2017

Dakujem za srdiečko :-* aj ked asi viem od koho 🙂 určite od môjho dievčatka 😀 však som ta odhalila? :-*

candies
7. mar 2017

@domci1203 presne tak 🙂 drzim palceky 🙂

sofija18
7. mar 2017

@domci1203 Ja si tiez vzdy poviem: ovu prebehla, šmolkovanie bolo, tak už nech sa dalej deje vola božia 🙂 a cele moje premyšlanie 🙂

domci1203
7. mar 2017

@sofija18 no daju ma do kopy ako minuly mesiac ked mi piatak povedal,ze pani ucitelka tu poznamku ste si mohla odpustit. :D:D....moj sen bolo mat bud decembrove babusko alebo januarove a aj marcove vtedy som aj ja narodena🙂...ale verim,ze sa nam to podari vsetky co sme tu🙂

domci1203
7. mar 2017

@sofija18 ano bola som to ja:*:* som.odhalena:D

sofija18
7. mar 2017

amelia2533
7. mar 2017

Jeeeeeej aj ja som dostala srdiecka🙂 dakujeeeeem :-* rada Vas tu vsetky citam 🙂

karmela
7. mar 2017

@sofija18 ty si náš zlatý bláznivý pozitívny človek a hlavne silná žena ale vieš ako myslím silná 😘 Budeš tehuľka uvidis zlato už si 😉

miriam111111
7. mar 2017

@adria88 moc dakujem veru lenosi ale inak mal dr problem nieco zmerat lebo sa stale vrtilo 🙂

miriam111111
7. mar 2017

@nina4 moc dakujem moja a ty ako?Dufam ze je vsetko v poriadku a uz si len uzivas krasne rastuce brusko :-*

miriam111111
7. mar 2017

@cvikla12 moc dakujem 🙂 Ani ja som sa nevedela dockat a teraz sa zase neviem dockat dalsieho 🙂

miriam111111
7. mar 2017

@luta13 moc ti dakujem pohlavie veru este nevieme.V tomto stadiu vraj maju este obe pohlavia maly hrbolcek tak povedal ze az na dalsom sone 🙂

ejuska2586
7. mar 2017

Ahojte kočky. Ako sa mi máte? Dlhšie som tu nebola - resp. aj keď som bola, len som rýchlo nakukla. Tehuľky poctivo tehuľkujete? Verím, že je vás čím ďalej tým viac. Nás čakajú o mesiac vyšetrenia na tej reprodukčnej imunológii, tak snáď bude všetko ok a my sa opäť pustíme do "práce" a tentokrát do úspešného konca. Cyklus sa mi po potratoch už ustálil, tak snáď budem i ja čoskoro tehuľkovať. A všetkým snažilkám samozrejme silno držím palce... 😉

crazy_girl1
7. mar 2017

@ejuska2586 Zlatík, netrpezlivo očakávam foto pozitívnych testíkov od teba. Už to čoskoro príde. 😍

ejuska2586
7. mar 2017

@crazy_girl1 Kiežby. Dnes akurát prišla moja očakávaná mrška. Ale už sa mi to kráti - o mesiac o takomto čase už budeme po vyšetreniach. A potom už len na výsledky čakať...

crazy_girl1
7. mar 2017

@ejuska2586 Mne tiež práve skončilaaaa mrcha jedna nezbednááá, tak uvidíme.

ejuska2586
7. mar 2017

@crazy_girl1 Tak o chvíľku môžete opäť snažilkovať. Držím palce. Stále sa nesleduješ? Ja som teraz zaujatá domčekom, tak akosi (našťastie) nemám čas nad tým rozmýšľať ani sem toľko chodiť. A tým pádom aj ten čas akosi rýchlejšie ubieha... Sa ani nenazdám a budeme sa do domčeku sťahovať. Tak dúfam, že ja už pôjdem vo verzii 2v1, alebo ako som kamoške hovorila, keď bola tehotná "kinderko" :D

crazy_girl1
7. mar 2017

@ejuska2586 Nie nesludujem, už 2 mesiaceeee. Tiež sa snažím zapodievať inými vecami, najmä prácou a najnovšie chudnutím, zdravou výživou atď. Letí to rýýýýchlo. 😉 Tento rok plný aktivít a osláv, tak plánujeme. Snáď sa ani nenazdáme a bude to tu. 🙏👶🤰

ejuska2586
7. mar 2017

@crazy_girl1 Bodaj by. Musíme niekedy tú kávu dať. Ideálne tak po marci - teraz mám uzávierky, ale už sa veľmi teším, že Ťa spoznám osobne 🙂

luta13
7. mar 2017

@leonela12 na vrchnej fotke sa mi ta ciarka nezda - asi fotena v blbom uhle a na spodnej fotke vidim slabucku ruzovu druhu /...testuj zas o 2 dni, skus test Lady max...Drzim palceky 😉

ikonica
7. mar 2017

odporucam filmik mamas and papas... je na youtube cely.. od filmy cesky a zadarmo... vcera som si kukla... poplakala si, posmiala sa, par veci si uvedomila...

luta13
7. mar 2017

@ejuska2586 Ahoj, som rada, ze si sa ozvala...No drzime Ti tu vsetky palceky a v Aprili od Teba ocakavame //, verim, ze budu...Boh s Tebou a nech Ta zehna tentokrat uz spravodlivo 😀❤😘

luta13
7. mar 2017

Zienky, dakujem vam za dnesne srdiecka teraz z poobedia,..Boli 2 a neviem od koho...Este raz vdaka vam 😉

cvikla12
7. mar 2017

@miriam111111 mi ideme 29.3 na genetické sono tak som zvedavá. Teším sa keď uvidíme nášho drobčeka 😀

crazy_girl1
7. mar 2017

@crazy_girl1 To aj jaaaaaa, keď budeš mať čas, tak dohodneme stretko v BA 😉

crazy_girl1
7. mar 2017

@ejuska2586 Už píšem sama sebeee, pomoooc. Teraz správne - To aj jaaaaaa budem veľmi rada, keď budeš mať čas, tak dohodneme stretko v BA 😉

maciatko950
7. mar 2017

Ahojte takze mi to nedalo a skusila som teraz ale iny vrchny mama test a spodny ledy max komfort co.poviete ? Mari sa mi nieco na oboch ci mam vidiniy ......:Nieje to kanalik ?

ejuska2586
7. mar 2017

@luta13 Ďakujem moja zlatá Luta. Ale v apríli isto nie, skôr tak v máji. Lebo vraj sa aj mesiac čaká na výsledky. Tak zatiaľ si musíme dávať pozor 😒

maciatko950
7. mar 2017

Foto som zabudla 🙂

cvikla12
7. mar 2017

@maciatko950 na tom vrchnom vidím ducha.