Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sardinka336 jasne na budúce 😂ale tak MS by mala dojst 12.3. 😉
@sofija18 tak načo testuješ tak skoro? Relevantnu odpoved dostaneš az po niekolko dnovom vynechani MS...bol aj kratsi mesiac takze MS sa u mnohých posunie.
@maciatko950 ideme do toho spolu, super mám parťáčku 😀 apríl je náš 👍
@sardinka336 lebo chcem 😛😛😛😛a preto testujem 😛😛😛ja viem, ze odpoved dostanem až po vynechaní MS, nie som retardovana 😂😂ale mala som dohodu ze testnem skôr, tak prečo nie? 😉
@luta13 dakujem krasne :-* tak som zvedava aj ja kedy ma objedna 🙂 akurat dnes sa idem objednat k doktorke osobne 🙂 a dakujem za povzbudive slova ja som v tom vsetkom uplny novacik :( tak preto ten stres a kladiem vselijake otazky, lebo ani sama neviem co je normalne a co zase nie je v poriadku :/
@sofija18 asi preto lebo potom mas vysledok aky mas ...ale ja viem, snazilky to bavi nahant duchov ..Sak nech ti to vyjde len biologia nepusti toť problém...Hcg sa ti nemusi ešte uvolnovat ale to by sa začalo najskor týžden po oplodneni...
@cvikla12 dakujem si velmi zlata.. Dufam ze to tak bude;) drzim palce aj vam 20.3 mam preventivnu prehliadku u gynekológa.. Dovtedy nebudem uz testovat lebo potom je clovek len nervozvy ci to vyslo alebo nie.. Ked sa to podarilo uz to lekar bude vidiet;) urcite sa este ozvem jak to dopadlo :*
@amelia2533 je mi to ľúto ale ani ja nič nevidím
@cvikla12 nerozumiem tomu :(

@gabcca Ďakujem 🙂 ty ako pokračuješ? nečítala som príspevky, ak si niečo nové pridávala