icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leonela12
8. mar 2017

@cvikla12 ms meska uz 5den

leonela12
8. mar 2017

@cvikla12 ms meska uz 5dni

sardinka336
8. mar 2017

@amelia2533 lebo menštruácia meška aj z iných dovodov ako je tehotenstvo.

slniecko26
8. mar 2017

@miriamn76 ahoj velmi Ti drzim palceky aby bolo vsetko tak ako ma!!! Babenko je urcite bojovnik a spolu to datiahnete az do konca 😊

cvikla12
8. mar 2017

@leonela12 no tak 20.3 držím palčeky aby ti doktor oznámil že si tehu

cvikla12
8. mar 2017

@amelia2533 moja ako dlho mešká ms?

amelia2533
8. mar 2017

@cvikla12 4 den dnes

amelia2533
8. mar 2017

@sardinka336 napriklad?

sardinka336
8. mar 2017

@amelia2533 hormonalne zmeny,zvyšený prolaktín, vynechana ovulácia a tym padom nemusi prichadzat ani menštruácia, cysta. Bez gyn. vyšetrenia je možností neurekom.

nella15228
8. mar 2017

🍀🤗❤️👑👶🏽👄👠💋💄👗👙

maciatko950
8. mar 2017

@adria88 jasnacka.ked to pride bude to tu 🙂

peppermint
8. mar 2017

@sardinka336 Nie je pravda, ze relevantnu odpoved dostane az po niekolko dnovom meskani. Vzdy je dolezite, kedy bola ovulacia. Teda kolko DPO prave je. Pri prosperujucom tehotenstve by mala byt 12DPO uz aspon slaba ciarka. Pre niekoho je 12DPO napriklad 4 dni pred menstruaciou, a pre niekoho 1 den pred menstruaciou. Teda menstruacia nemusi vobec vynechat, aby bol vysledok relevantny.

peppermint
8. mar 2017

@sardinka336 A je uplne nepodstatne, ci ma mesiac 28, alebo 30 dni 🙂 Ved zena si pocita dni cyklu a nie kalendarne dni, kedy ma zacat novy cyklus 🙂

candies
8. mar 2017

@sofija18 len testuj kolko chces 🙂 ked mas dost testov...mne sa tiez smiali a cudovali preco sm si ich za tri dni urobila 12 :D ja som si robila aj dvakrat rano na obed vecer takze ked ty chces kazdy den od 1DPO tak rob kazdy a coo :P ...a ja teraz ked s chcem potesit :D tak si spravim ovu test tych mi zostalo velmi vela a ked vidim testovaciu ciarku skoro ciernu hned mi je lepsie :D asi som psycho :D ale kym neuvidim male na sone stale tomu akosi nemozem uverit a toto ma tak ukludnuje ze nazaj je to tam

mdanka
8. mar 2017

@cvikla12 @luta13 tak zienky sestricka ma objednala az na 24.3 tak dufam ze to nie je neskoro....vravela ze v pripade bolesti alebo krvacania mam prist skor aj bez objednania.... len to ze ja neviem ake bolesti su v norme, snad bude vsetko v pohode 🙂

monikasel
8. mar 2017

@adria88 Podarí sa určite. Držím silno palce 😃

candies
8. mar 2017

@mdanka bolesti ako na ms su v pohode...ale silne krce s krvacanim to je uz zle .... ked ta napriklad zaboli v podbrusku pri kychnuti je tiez ok (aspon co mi bolo povedane)

nivea777
8. mar 2017

@mdanka normálne sú bolesti ako pri MS,kríže, vaječníky... ak by si mala vyslovene kŕče tak to treba radšej ísť k dr

sardinka336
8. mar 2017

@peppermint zvyčajne ta menštruácia predsa len vynecha ak sa jedna o tehotenstvo ...a myslím si ze kedy tu mali dotyčné ovuláciu ani netušia len tipuju naslepo. A ked si to vypočita podla dni tak sa to krasne posunie...sak nejdem sa ja s tebou hadat. Kazdopadne ak je test negativny niekolko dni po vynechani menzesu tak predpokladame, ze o tehotenstvo sa nejedna.

peppermint
8. mar 2017

@sardinka336 S tym suhlasim, ze vela zien si cyklus nepozna a netusi, kedy bola ovulacia a vtedy je jedinou indikaciou vynechana menstruacia.

miriamn76
8. mar 2017

@slniecko26 dakujem😘

adria88
8. mar 2017

@monikasel Ďakuuujeeeem

sticker
mdanka
8. mar 2017

@nivea777 tak ja mam sem tak aj jemne krce tak ja neviem fakt...napr ja ked som mala ms tak som mala vyslovene velmi bolesti a krce take ze som si musela az sadnut

barborka93
8. mar 2017

@luta13 ahooj ako sa mas?stale tu podporujes snazilky 😉 my sme uz v polovici tehu a malo by to byt dievcatko tak mam radost,pozdravujem

luta13
8. mar 2017

@adria88 je mi smutno z Tvojej spravy, tak som verila, ved testik si mala krasny podla mna...Do kelu aj s testami posratymi!...No prajem Ti, nech tento cyklus je uz ten pravy a zadari sa vam zazrak v podobe //...Drzim palceky a nech Boh Ta zehna! 😀

luta13
8. mar 2017

Zienky, mam tu testik od dalsej nasej anonymky, prva foto original od nej a druha trosku mnou zosvetlena...Vidite tam dusika, ci ducha?...Ja vidim hrubsieho ruzoveho dusika...Pisala som dotycnej, ze ak bude tmavnut, ze je na dobrej ceste..Myslim, ze je 3 dni pred MS...Dakujem za odpovede 😉

adria88
8. mar 2017

@luta13 presne, do riti aj s pepinom 😀 a to si nebola jediná, ktorá videla... pôjdem nakúpiť Lady Maxi a bude, dám na Tvoju radu 😉 a ďakujeeem 😘 bolo by super Vianočné babatko, najkrajší darček by to bol pre nás všetkých 😍
iank srdiečko k mdž bolo od teba?

luta13
8. mar 2017

@barborka93 Ahoj moja, som velmi rada, ze rastiete a ze si stastna, ze cakate babiku krasnu 💃 ...Tesim sa s Tebou...Ak budes mat dajaku fotecku z utz, kludne nam ju sem hod, nech pozrieme na babätecko krasne...Prajem aj nadalej zdrave tehulkovanie a uzivaj si kopanceky...Ratam, ze uz citis, mam pravdu?...Ja som stale tu a hladam duchov na testikoch spolu s dalsimi zienkami a tesim sa z kazdej jednej pribudnutej tehulky...Inak nic nove nemam...Dakujem, ze si si na mna spomenula...Pohladkaj za mna brusenko 🤰...Prajem vam krasny dnik a Tebe MDZ 🌹🌞😘

luta13
8. mar 2017

@adria88 nie, ❤k MDZ nebolo odo mna...ja som tiez dostala take, no neviem od koho 🙂

adria88
8. mar 2017

@luta13 nevadí, ale potešilo 🙂 inak hneď ráno som si išla spraviť test, samozrejme pepino, iný nebol k dispozícii a bol biely, tak som si povedala, že príde mrcha a ona ozaj prišla chvíľku na to... som si ju privolala 😅