Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amelia2533 lebo menštruácia meška aj z iných dovodov ako je tehotenstvo.
@miriamn76 ahoj velmi Ti drzim palceky aby bolo vsetko tak ako ma!!! Babenko je urcite bojovnik a spolu to datiahnete az do konca 😊
@amelia2533 moja ako dlho mešká ms?
@cvikla12 4 den dnes
@sardinka336 napriklad?
@amelia2533 hormonalne zmeny,zvyšený prolaktín, vynechana ovulácia a tym padom nemusi prichadzat ani menštruácia, cysta. Bez gyn. vyšetrenia je možností neurekom.
@adria88 jasnacka.ked to pride bude to tu 🙂
@sardinka336 Nie je pravda, ze relevantnu odpoved dostane az po niekolko dnovom meskani. Vzdy je dolezite, kedy bola ovulacia. Teda kolko DPO prave je. Pri prosperujucom tehotenstve by mala byt 12DPO uz aspon slaba ciarka. Pre niekoho je 12DPO napriklad 4 dni pred menstruaciou, a pre niekoho 1 den pred menstruaciou. Teda menstruacia nemusi vobec vynechat, aby bol vysledok relevantny.
@sardinka336 A je uplne nepodstatne, ci ma mesiac 28, alebo 30 dni 🙂 Ved zena si pocita dni cyklu a nie kalendarne dni, kedy ma zacat novy cyklus 🙂
@sofija18 len testuj kolko chces 🙂 ked mas dost testov...mne sa tiez smiali a cudovali preco sm si ich za tri dni urobila 12 :D ja som si robila aj dvakrat rano na obed vecer takze ked ty chces kazdy den od 1DPO tak rob kazdy a coo :P ...a ja teraz ked s chcem potesit :D tak si spravim ovu test tych mi zostalo velmi vela a ked vidim testovaciu ciarku skoro ciernu hned mi je lepsie :D asi som psycho :D ale kym neuvidim male na sone stale tomu akosi nemozem uverit a toto ma tak ukludnuje ze nazaj je to tam
@peppermint zvyčajne ta menštruácia predsa len vynecha ak sa jedna o tehotenstvo ...a myslím si ze kedy tu mali dotyčné ovuláciu ani netušia len tipuju naslepo. A ked si to vypočita podla dni tak sa to krasne posunie...sak nejdem sa ja s tebou hadat. Kazdopadne ak je test negativny niekolko dni po vynechani menzesu tak predpokladame, ze o tehotenstvo sa nejedna.
@sardinka336 S tym suhlasim, ze vela zien si cyklus nepozna a netusi, kedy bola ovulacia a vtedy je jedinou indikaciou vynechana menstruacia.
@slniecko26 dakujem😘
@luta13 ahooj ako sa mas?stale tu podporujes snazilky 😉 my sme uz v polovici tehu a malo by to byt dievcatko tak mam radost,pozdravujem
@barborka93 Ahoj moja, som velmi rada, ze rastiete a ze si stastna, ze cakate babiku krasnu 💃 ...Tesim sa s Tebou...Ak budes mat dajaku fotecku z utz, kludne nam ju sem hod, nech pozrieme na babätecko krasne...Prajem aj nadalej zdrave tehulkovanie a uzivaj si kopanceky...Ratam, ze uz citis, mam pravdu?...Ja som stale tu a hladam duchov na testikoch spolu s dalsimi zienkami a tesim sa z kazdej jednej pribudnutej tehulky...Inak nic nove nemam...Dakujem, ze si si na mna spomenula...Pohladkaj za mna brusenko 🤰...Prajem vam krasny dnik a Tebe MDZ 🌹🌞😘

@cvikla12 ms meska uz 5den