Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peppermint konevne trocha zdraveho rozumu.. co to ma s februarom?? 🙂 ale tiez som sa pobavila
@barborka93 Tesim sa na fotecku potom, oznac ma, ak nezabudnes...No prajem zatial krasny tyzden, kym uvidis znova svoju princeznicku...Uzivaj kopanceky, pre mna to bolo najkrasjie obdobie v mojom zivote, ked som citila, ako sa drobcek vo mne hemzil a obcas mi tieto pocity stale chybaju 😉... Tak ahoj 💃😇😘😍
@luta13 ano mas pravdu je to krasne a uzivam si to mala nezbednica ale nechce tatinka kopnut vzdy ked mi polozi ruku na brucho tak prestane 🙂
@amelia2533 moja naozaj môžu byť rôzne príčiny meškania. Nebola si prechladnuta? Alebo nejaký stres.
@mdanka Ked ja som cakala svojho prveho synceka, neriesila som nic!....Testy som nepouzivala ziadne - ani ovu, ani tehu a net bol pre mna "spanielska dedina", takze nejake info, co sa so mnou deje, ci diat bude som neriesila...Ked mi Dr. oznamil 6tt., vedela som, ze som tehulka a odvtedy som si na seba davala pozor, prve 3 mesiace som ani "nebezala nikam", nic tazke nezdvihala, proste som bola v uplnom klude, aby sa babätko pekne vo mne zabyvalo...Po skonceni 1.trimestra som uz zacala byt trosku aktivnejsia vo vsetkom...Sex sme mali s mm az koncom 2.trimestra a za cele tehu to bolo asi len 5x...Bali sme sa, ze ublizime dajako babätku 😲😂...Bolo to pred vyse 9 rokmi, co som otehotnela a to bola este vtedy trosku ina doba, vsetko este viac tabu ako teraz, nikto verejne neriesil MS, ci hlien, ci dokonca tehu....Kazdy si to riesil v sukromi doma atd...Jedine, co som mala k dispozicii bola velka kniha o materstve a tam som si postupne citala, ako sa babätko vo mne vyvija...Nic ine som neskumala, co mozem a co nie...Jedine, co som spravila bolo, ze som prestala fajcit, pit a jest stiplave jedla...Inak ziadne obmedzenia...tiez som nemala "mudrejsiu" kamosku, u ktorej by som sa poradila, co mozem, co nie...Nechala som to plynut, sledovala som si len rastuce brusko a tesila sa na kazdu kontrolu u Dr., na kazde sono, ci nebodaj fotecku...Takze ziadny stres som nemala...Na nejake problemy pocas tehu som ani len nepomyslela, ved vyvoj babätka isiel tak, ako mal ist a tak som nemusela o nicom pochybovat...A verila som hlavne tomu, ze Boh je s nami a ze vsetko dopadne tak, ako ma...Takze prajem aj Tebe len pozitivne myslenie a ver svojmu babätku, ze je vsetko v uplnom poriadku a nechaj to plynut, neries detaily, nesleduj sa prehnane, ale uzivaj vsetko...Prajem Ti krasny den MDZ a urcite sa nam potom ozvi, ked budes po prvej kontrole 😉...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘...Prepac za taky dlhy koment - slohova praca asi 😀
@maciatko950 je mi luto, ze MS prisla, no verim, ze tento cyklus to vyjde...Velmi Ti drzim palceky...Boh Ta zehnaj! 😉
Baby robili mi krv na 21 den 2 krat po sebe lebo ze mam nizky progesteron. A z tohto testu usudili ze vraj ovulujem. Myslela dom ze to sa da len potvrdit ultrazvukom?
Ahojte baby deje sa mi taká čudná vec 2 marca som mala ovuláciu potvrdenu testom včera po 6 dňoch som mala špinenie také hnedé s trochou krvi a mám citlivé boľavé bradavky lenže sex som mala možno po 3 dňoch od ovulácie takže tehu byť nemôžem však? 🙂
@luta13 dakujem tak uvidime raz to vinde 🙂
@candies "ked vidim testovaciu ciarku skoro ciernu, hned mi je lepsie"...citovala som z tvojho komentu...sa tu sulam smiechom, ako zlato si to napisala 😂 ...No vobec nie si psycho , mas len prirodzeny strach, ktory mavaju obcas zeny na zaciatku tehulkovania...No neboj, drobcek je urcite o.k...Mysli pozitivne, urobis najlepsie pre seba a aj svoje babätko...😘...Krasny den vam prajem 🤰😍🌷
@mdanka Dobry termin Ti dala...Myslim ze ked tam pojdes, uz aj ❤ bude vidiet a pocut...No zatial si pekne oddychuj a snivaj o sone, ja som si tak snivala a tesila sa na sono, ked uvidim svoju fazulku malu...Netrap zbytocne seba pochynostami, nikomu to nepomoze, ani Tebe ani drobcovi a ani Tvoj muz urcite nie je rad, ked si plna pochybnosti a zbytocneho stresu 😉
@kacenaaa na priznaky je myslim este trosku skoro, no spinenie mohlo byt uhniezodvanie podla mna, ci?...No vyckaj na MS, ktora Ti dufam uz nepride, potom testuj, skor by som netestovala, pretoze aj minuly mesiac si mala kopec testov s // a nic z toho...Zbytocne budes zas sklamana...No vies, ze rozhodnutie je len a len na Tebe, kedy budes testovat...Drzim Ti znova palceky, nech to uz tentokrat vyjde na 100% 😘🙏
@luta13 strasne slabe to je..vydrz este par dni.. musi byt viacej vidno.. toto nic niesi tehotna
@luta13 ano aj ja ju tam vidim🙂
To malo byť pošťastilo 😒 nie postavilo 😒

@luta13 dakujem o tyzden idem na kontrolu tak hodim sem fotku,kopanceky citim od 15tt teraz su to uz riadne kopance ☺dakujem ti si tu ako anjelik