Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 ďakujem 🙂 niečo vyše roka, potom mi doktorka nasadila clostillbegyt nakoľko som mala problém s ovulaciou stále nepravidelná menštruácia A podobne. No čuduj sa svete na 13. Deň keď som mala ísť na kontrolu moja doktorka tam nebola no A teraz sú už testy takéto pozitívne takže som celkom prekvapená že to prišlo hneď na prvý mesiac 😍
Žienky krásny sviatok MDŽ ❤

@klaudi895 gratulujem a prajem všetko dobre.🤰
Dakujeem baby 🙂 sľúbila som si že sa nebudem tešiť kým mi doktorka nepovie že je všetko OK, ale to sa nedá už teraz sa neskutočne teším
@klarini17 áno v tedy sa nám podarilo otehotnieť. Ovulaciu mi pomohli určiť ovu testy keďže po pôrode nášho anjelika ktorého máme v nebičku sa mi cyklus úplne zmenil. Dva mesiace sme skúšali len tak a nic lebo sme netrafili ovulaciu a na tretí mesiac sme použili ovu testy a keď bol test pozitívny ťa sme sa ľúbili 5 dní po sebe a som v 8tt+5deň😉.
@cvikla12 a snažili ste sa aj pred pozit.ovu testom či len ked bol pozit. Tak ste sa snažili 5dní
@butterfly333 asi tri dni pred pozitívnym ovu testom sme mali kexik a potom až keď bol pozitívny
@cvikla12 to je krasne ze sa vam to podarilo hned na "sup" babatka je mi to luto velmi ☹ anjelik urcite dava teraz pozor na surodenca aj na maminku🤰. tak nech je vsetko v poriadku ❤ a uz iba krasne radostne spravy
my sme zatial skusali tiez iba tak od oka vo februari a ked to nevyslo (co by bolo obrovske stastie a nahoda) tak som bola velmi smutna. teraz som si nakupila ovu testiky a konecne mi vyslo pozit. cely vecer som bola tak stastna. tak uvidime co z toho bude ...😉
@cvikla12 Dakujem, vazim si to🙏
dufam ze pomozu. vela zenam pomohli ale vela aj nie tak snad budem patrit k vam uspesnym. babatko bude milovane najvacsou laskou nakolko priatelovi "vyplakavam" uz druhy rok🙂 nechcela som nanho prilis tlacit a teraz ked sa uz aj on tesi sme sa zacali viac lubit, respektovat sa a vsetko je odrazu take krasne. ja som spokojna a on tiez ze nie som nervozna a neplacem pri kazdej ms. teraz som sice bola smutna ked naposledy prisla ale neplakala som. lebo som to brala ako novy zaciatok snazenia sa ze ten prvy bol taky skusobny. tak teraz to uz snad vyjde 🙏
@tonjadabik2 Dakujem za odpoved, no nie je to moj testik, ale jednej super babenky odtialto, no chcela zatial zostat v anonymite...Ja si myslim, ze ak je vidno aj ked len slabuckeho ruzoveho dusika a ten bude silniet, je viac ako pravdepodobne, ze zenska je tehulka...Tento ruzovy dusik je zaciatok niecoho krasneho - ak tento dusik silnie tak ako ma a Hcg stupa..No este raz Ti dakujem za Tvoj nazor 😉
@candies Vracat nemusis vobec, nie je to pisane pravidlo, ja som pri prvom tehu vobec nevracala a bolo mi fajn, len zakladom bolo, ze hned rano som musela daco zjest, inak by som asi ozaj vracala...No pri druhom tehu mi byvalo nevolno, ale nevracala som, mozno len zoparkrat a aj to len sem-tam...No do busu zober pre pripad vrecuska, keby Ti bolo na vracanie, aby si mala kam "hodit" obsah zaludka...Ale aj ked budes na "gondole" nezabudni na to iste - ber so sebou vsade plno vreciek...Pretoze na gondole, budes na vode, mozno Ti aj z toho pride zle 😉...No srandujem az prilis asi uz 😂...Neboj, vsetko dobre dopadne, Ty si s muzickom uzijes krasnu dovolenku a budes mat kopec zazitkov...Len sa pekne opatruj a davaj pozor na drobceka v brusenku...Zatial ahoj 😘
@luta13 alp aby ste sa nehnevali..len ako ja som tam nic nevidela..vies.. ale zboznujem tehu testiky ze sa mozem tesit ked to neakej vide maminke ale dufam ze uz bude len silniet jej tehu testik bola by som rada. aj ja si asi kupim no uvidime
@mdanka nemas zaco, len bud pokojna a uzivaj si zaciatky, tie su najkrajsie!...Prve pozitivne testiky, Prva kontrola a potvrdenie tehulkovania, Prve sono s fazulkou malou v brusenku, Prvy tlkot srdiecka, Prve vidietelne pohyby babätka v brusku a vsetko Prve je uzasne 🤰❤...A ci to je prve, druhe, tretie, alebo dalsie tehulkovanie, vzdy to ma svoje caro, pretoze je to zazrak v Tebe, v Tvojom tele, pod Tvojim srdcom - slovami nepopisatelne 😉 ...A o to krajsie, ze je to u Teba poprvykrat...Uzivaj a snivaj o vsetkom, co Ta caka 😍😘

@tonjadabik2 ja sa vobec nehnevam a nevykaj mi prosim Ta...Nemam zatial 100 rokov 😂...No Tebe drzim silno palceky, nech si aj Ty najdes coskoro na testikoch vysnivane // a nech zazijes krasne a bezproblemove tehulkovanie...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

@candies dakujeem. 🙂 Konečne nejaké povzbudivé slová. Ja tomu momentálne sama nedokážem uveriť že by to mohla byť pravda. Už aby mi to potvrdila aj doktorka 😀 😍