Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s tym, ci je zvýšená teplota aj pred MS, alebo je to len ako priznak tehu? A este.. Tie ktoré ste uz šťastne tehulky 🙂 vtedy ako ste mali dostať MS, bolelo vas bruško? Alebo práve ze vôbec?
@zuzanka2211 ahoj,tak mna pobolieva kazdy den od ovulacie,testy uz mam pozitivne,presne ako pred ms ale aj inak ,chvilu popichava, chvilu ako pred ms,vselijake rozne pocity.teraz som si teplotu nemerala,merala som si ju raz este asi pred mesiacom dvomi, tesne pre ms bola 37,2 tusim alebo 37,4 uz neviem presne.ja som sa vzdy spoliehala zo zaciatku len na test,teplotu nikdy.drzim palce
@siska765 ja som mala presne take pocity, este aj vcera ma popichavalo, dnes ráno tiez no ale od obeda ma brucho boli ako na MS, co vlastne mávam takéto bolesti až ked ju fakt dostanem.. Zatiaľ nic, zajtra by mala prísť.. Stale verím ze nepríde 🙂
@zuzanka2211 a test???ja tiez mavam v podstate od oplodnenia tieto pocity,niekolkokrat denne,raz hej raz nie,strieda sa to cely den,kazdy den,asi maternica sa prisposobuje 🙂 ale teba to brucho boli v kuse?a silnejsie alebo stale rovnaka intenzita raz pride raz odide?drzim palce 🙂
Test som si este nerobila nakolko som si tentokrat slubila, ze si ho kupim az zajtra - teda ked mam dostat MS 🙂 Boli ma to stale rovnako, raz to pride a raz odijde.. Od ovulky som mala take pichanie vo vajecnikoch aj v strede a tiez ma bolelo brusko ako na MS ale slabulinko.. A dokonca aj zvysenu teplotu uz mam 4 dni, no tato bolest co mam dnes, je to trosku silnejsie ako predtym.. Tak ma to zmiatlo..
Ty si v ktorom tyzdni? 🙂 A dakujem 😉
@zuzanka2211 ahoj. Aj mna bolelo podbrusko. Úplne tak isto ako su menstruacne bolesti. Chvíľu to bolelo, potom nic, potom zase bolelo a tak dookola asi dva dni a potom som si spravila test. A bolo to taaam 😵 a potom som tie bolesti cítila este asi vyše týždňa. A tiez ma prsia boleli, to doteraz, ale uz je to lepšie (som v cca 8tt). A pokial myslíš bazalnu teplotu, tak ta býva pri tehu zvýšená. Ked ma prísť menzes, tak práve naopak, klesá. Takze podla mna.... Vyzera to u teba veeeelmi sľubne 😉 drzim palce aby si si našla // na teste. Daj vediet 🙂
@janaochi prisla sice jeden den meskala ale prisla tak uvidime ci nam vide tento mesiac zacala som brat inofolic a aj alchemilkovy caj tak uvidime
@dorotea2 Ahoj, no zajtra si spravím test a dám vediet 🙂 verím ze ma MS nepredbehne 😉
Ty si si test robila predtým ako mala prísť MS? Ci až ked meškala?
Tu teplotu som myslela telesnú, tu mam zvýšenú.. Kolíše mi to hore-dole.
@zuzanka2211 vies co, ja mávam dlhé a nepravidelne cykly, preto sa u mna nedalo hovoriť o meškaní. Ja som merala bazalnu teplotu, tak som vedela kedy bola ovulacia. A na nejaky 10-12 den po ovulke som spravila test. Inac by som asi ani nerobila test alebo by som počkala, ale ta bolest podbruska ako na mrchu a mrcha nikde, tak to mi bolo podozrivé 🙂 tak budem držať palce nech su na teste dve ciarky. Som zvedava 😉
@zuzanka2211 Joooj, tak to ma mrzí ☹ Tak nech sa už skončí a ideš "na to" znovu 😉 Držím palce nech to nabudúce výde.
@zuzanka2211 tak to je dobre znamenie 🙂 ja to mam podobne aj trosku castejsie cikat chodim,ja nemozem ratat od poslednej menstruacie,lebo som mala ovulaciu az na 23DC a kedze presne viem na zaklade folikulometrie kedy som mala ovulaciu,takze realne koncim este len 2tt 🙂 keby od ms tak 5tt.o tyzden idem k doktorovi

@loginout ked ja nemam stastie,,, 🙄