icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

loginout
26. máj 2014

@bebe87 posli mi adresu mne nejake ostali ;) ja som zvedava :D

loginout
26. máj 2014

@bebe87 a kedy sa vydavas? ci aka svadba?

bebe87
26. máj 2014

@loginout no planujeme ju n 6/9/ tak uvidime ci aj doplanujeme,,, 😉 mam zakaz testovat od draheho,,, 😀 ale on nemusi byt taky nervozny, on nemava pravidelnu mrchu ktora nedosla,,,

janaochi
26. máj 2014

@bebe87 A krčok ako u teba vyzerá? držím palce, aby ms nedošla. 😉 ja so ešte od vtedy netestovala, počkám tiež, či nedojde mrcha a potom skúsim. Nečakám ju v stredu.

malatamara
26. máj 2014

Ahojte baby, moj zo vcera, cca o 10 doobeda. Hned po nom asi za pol hodiny dalsi a dnes poobede dalsi a na obidvoch len jedna / :( som z toho zmatena. Vyzera to ze k oplodneniu mohlo prist okolo 22. aprila, potom bola MS ale len tak tri dni a potom skor take spinenie... Neviem co si mam mysliet. Od stvrtka som bola vzdy vecer nafuknuta, v sobotu mi bolo aj zle, v nedelu trochu tiez, dnes uz len tak zanedbatelne... Som myslela ze ci to nie je z jedla, tak od piatku na obed len zeleninovy salat.
Dakujem za kazdu radu

bebe87
26. máj 2014

@janaochi no podla jednej anglickej stranky zaoberajucej sa krckami 🙂 ma byt krcok na zaciatku tehu postupne makknut a vysuvat sa hore s tym, ze sa neotvara a nevyteka z neho nic, lebo je tam zatka,,, minuly mesiac som dostala ms a mala som ho tvrdy a dole.. na svk strankach sa vsade docitavam, ze m byt aj v tehu taky,,, moj je polomakky a vytahuje sa pomaly hore... ale zacina ma boliet brucho ko pred ms len ma este k tomu v strede postipkava, kozy ma nebolia ale dnes som si vsimla ze su jak marsmelous a velke,,, a to ich mam i tak obrovske 🙂 tak ja nev 🙂 iem, kazdopadne sobota uz bola ...

melanka21
26. máj 2014

@bebe87
@nelca83
@janaochi kocky ja na vas stale myslim ako sa mate??? ja zatial vsetko v poriadku len ma hematom nad maternicou, takze riesime hematologiu, inac mam dost brutalne krce, no srdienko bije, ja beriem lieciky, tak snad je vsetko tak ako ma byt 🙂 myslim na vas 🙂

melanka21
26. máj 2014

@malatamara no netusim co to je ale ak mas ine testy biele urcite je tento chybny, kedy by si mala dostat ms???

malatamara
26. máj 2014

@melanka21
No mam dostat az buduci tyzden utorok - streda. Len kvoli tomu ze mi bolo tak zle som si urobila, lebo mi nemalo byt z coho

melanka21
26. máj 2014

@malatamara tak to aj teraz by ti bolo zle dost skoro, no kazdopadne sprav si test az niekedy v sobotu a uvidis 🙂 drzim palusky 🙂

malatamara
26. máj 2014

@melanka21
Oki, dakujem 🙂

nelca83
26. máj 2014

@melanka21 fuha a preco mas krce??? netreba magnezium alebo nieco? ja zatial vsetko ok, resp.ani neviem ze sa nieco deje...v piatok idem lekarke tak uvidime co uvidime🙂

bebe87
26. máj 2014

@melanka21 dakujeme 🙂 ale ja citim, ze to prichadzii 😠

janaochi
26. máj 2014

@bebe87 no ja viem priamo od gyndoša, ako má krčok vyzerať. 😉 keď sa v tehu skracuje, čiže vychádza hore a hrozí predčasný pôrod, tak sa robí serkláž, zašíva sa.

janaochi
26. máj 2014

Babky,ja zatiaľ neviem na čom som , ms nečakám v stredu, ale akosi sa mi vytratili príznaky, prsia už tak nebolia, tak neviem. Taká chorá ako som teraz od soboty som dááávno nebola. 😠

bebe87
26. máj 2014

@janaochi no a ako by mal byt,? 😖

melanka21
26. máj 2014

@bebe87 hm hm tak snad to nepriiiide 🙂

melanka21
26. máj 2014

@nelca83 och moja netusim, mozno to bude pre ten hematom, ja beriem magne B6 2 krat denne, duphaston 2 krat denne, acidum folicum, utreogestan a femibion. Pojdem na hematologiu uvidime co povedia tam ale pri Nelke som si pichala fraxiparin ci jak sa to volalo.

melanka21
26. máj 2014

@janaochi a testiky nerobis?

nelca83
26. máj 2014

@melanka21 aha, tak to potom mas tabletkami aj vitaminmi "pokryte"...no asi ti zas daju fraxiparin, ale tak nic co by si uz raz nezvladla! tiez drzim palce a drzte sa s fazulkou🙂

melanka21
26. máj 2014

@nelca83 dakujeem :d no veru mam toho dost a ako poznam svojho lekara este to neskoncilo :D dam infi co ako urcite 🙂

siska765
26. máj 2014

@melanka21 ahoj , mala si pravdu dnesny je uz takyto 😉

bebe87
27. máj 2014

no baby uz ma vsetko boli,,, mala som aj trosku krvi vcra v noci... aj som si porevala jak mala pri drahom,,, ☹ kde je ten moj dusik?

janaochi
27. máj 2014

@melanka21 netestujem moja, čakám mrchu. 😀 Príznky odišli do teplých krajín, prsia spľasli, tak je to jasné. Škoda testu by bolo. Podám ti info, čo a ako. Ale tento mesiac to nevidím ružovo, napriek môjmu duchovi z minulého týždňa. Ja na duchov už neverím, moje testy duchujú ako sa im zachce. 😒

melanka21
27. máj 2014

@siska765 No vidiiis 🙂 kraaaaaaaaaaaaaaaaaasa GRATULUJEEM 🙂 velmi sa teeesim 🙂

melanka21
27. máj 2014

@bebe87
@janaochi co to za testy ste si robili??? Lebo vraj tie pepino dost duchuju tak ak ste mali tieto budem smutna ak nie, tak stale je tam sanca. Ja som v predchadzajucom tehu zacala krvacat presne v den ked som mala dostat ms, ale ze dost a to uz som bola tehotna , nakoniec to bol hematom. Treba dufat a verit baby 🙂 drzim Vam obom palusky 🙂

bebe87
27. máj 2014

@melanka21 ja som mala seecret woman ci ky das o bol,,, ale ten mi duchoval aj minuly mesiac... 😠 zase ja mam kozy jak dva vozy,,, nebolia ale take velke suuu, take velke suuu az mi zavadzaju 🙂 i drahy si vsimol... @janaochi

melanka21
27. máj 2014

@bebe87 :d a zvyknes take mat aj pred ms?? A co to spinenie???

bebe87
27. máj 2014

@melanka21 no po krvy uz ani stopa,,, ale nie pred ms ich mam tazke a bolave... a teraz ich mam jak balony...

zuzanka2211
27. máj 2014

@bebe87
@dorotea2 Neviem, ci som mala ducha, nerobila som si test chcela som vydrzat az do dna MS a svina prisla nacas no nechapem tie bolesti vsetky, mozno som si to aj sama vsugerovala, ale tak ci tak - este sa nic nekonciiiiiii 🙂