Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
DIEvcatka ak som mala posledný menzes 6,2 pôrod vychádza okolo 10.11 však?
@kythos21 Krasne testy, gratulujem! Nech vsetko ide, ako ma! 🙂
@peppermint ďakujem
Nemám nič potvrdené lekárom ani som nevedela že som tehu
Je to normálne? Žiadna nevoľnosť nič mi nie je
@kythos21 Jasne, ze je to normalne. Ete si len kratko tehotna, nie? Kedy si mala poslednu menstruaciu? Na potvrdenie tehotenstva staci ist k lekarovi tak v 7-8tt 🙂
@peppermint 6.2 bol posledný MS u lekára som ešte nebola dnes som zistila
@lela123 mám take zvláštne pocity... stále tomu neviem uveriť
@kythos21 Ked si mala poslednu menstruaciu 6.2., tak si teraz 4tt+6, teda v aktualnom 5. tyzdni tehotenstva. Zajtra budes 5tt+0, teda zacnes 6. tyzden 🙂 Kludne sa objednaj tak o 2 tyzdne k lekarovi. 🙂
Baby,už asi tyzden sa necítim dobre,mám pocity na vracanie,ale nevraciam,pobolieva ma v podbrusku a trošku prsia...S mm sa snažíme o babatko,urobila som si dnes test a je negativny...Je možné že som v tom,ale test to neukáže este?Už mi z toho sibe,stále si cosi nahovaram :-/ Menstruaciu mám nepravidelnu,takže to že mi zase meskaju ani neriesim...
Dievčatá, aké príznaky začnú od 6tt?
Ja sa cítim uuuuplne normálne, keby nemám test pozitívne tak ani neviem?
Kedy začnú nevoľnosti, zmeny chute, prvé zväčšovanie bruska atd?
@kythos21 Ahoj ja som zacala tiez 6tt.... taktiez nemam nejake extra priznaky..ziadne chute ani nevolnosti..ja ked mam tak len take jemne bolesti v podbrusku, sem tam pichnutie teda bolesti presne ako ked mas MS...ja si myslim ze take nevolnosti atd pridu az okolo 8 -9tt a dokonca ich aani nemusime mat 🙂
Dievčatá morfo. usg všetko výborne a po dvoch dievčatkach nám bocian v júli prinesie chlapčeka 😊👶👶👶váži už vyše 400gr. a meria skoro 30cm naše chlapčiatko krásne ❤👶
@kythos21 Gratulujem veľmi krásny testik super pekne tehulkovanie prajem 🙂

@kythos21 tak je to najlepšie, super neboooj, všetko je o.k 😉