icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
12. mar 2017

@ikonica ďakujem sme strašne šťastný 😊

danka92
12. mar 2017

@kythos21 Ahoj ja som momentalne 5t5d a doteraz mi nič nebolo az od včera je to strašne nevyliezla som celi víkend s postele zle od žalúdka jem je zle nejem je zle zatiaľ som ešte nezvracala ale citim že je to len otazkou času a to zajtra ma caka 14 hodin v práci vôbec neviem ako to tam zvládnem

cvikla12
12. mar 2017

@kythos21 v septembri som porodila mŕtveho synčeka v 25tt tehu. A od novembra sme sa snažili o druhé bábätko a podarilo sa 😉

luta13
12. mar 2017

@kythos21 Ze ci je to tam?...Jasne, ze je to tam!...Nadherne // a gratulujem...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😀😘🤰

luta13
12. mar 2017

Zienky, konverzacia pokracuje...Mila slecna "sardinka336" mi dnes odpisala na moj koment toto:

@luta13 poviem ti to teda mojou rétorikou ,,polib mi šos,,. Posledné čo ja osobne potrebujem, je ,,duch na teste,, ale nie o to ide. Holt zle si ma odhadla. Jasne som ti x krat napisala, ze zeny zavádzaš a ťaháš za nos nejakými neexistujucimi duchmi na prevazne negatívnych testoch a kedze zeny su radi klamané, tak su cele natešené ked im niekto dá nadej aj ked falošnu. takze radšej na rovinu napisat ako je test negativny a nie bez poznania cyklu dotyčnej, jej homornalneho profilu pritom 99% zien tu na koniku prvy test robi pred menštruáciou čo je tiez odveci vzhladom na vysledok. atd...drisnut ze ,,vidim tam dušika,, na pomaly rozobranom teste, nasvietenom pod UV. Kolko krat si dušika videla a kolko krát tam nebol? Tipos bingo...hod sem fotku a ty povieš či je tehotna alebo nie - bez poznania cyklu a biologie. ...nonsens toto. Gynekolog amater.

Dnes o 11:02 • Odpovedz • Páči sa mi to • 6 • Pošli IP •

Ja som jej samozrejme znova odpisala:

@sardinka336 Zbehni si aj Ty este raz do temy DUCH a precitaj si aspon 100-200 stran a zistis, ze nie som jedina, co pise o dusikoch atd...Testy si zienky rozoberaju sami, nikdy som ja ziadnej nekazala rozobrat test, skor ine zienky si tu radia a bavia sa o rozoberani testov, pretoze vrchne sklicko sa casto leskne a ciarku, ak je slabsia nie je dobre vidiet...No naco by som Tebe daco rozpravala, ked si stale trepes svoje...Bud tam kde si a vyser sa na nasu temu, je to nasa tema, Ty do nej ocividne nepatris, kedze je to pre teba "nonsens"...Prajem Ti krasny den 😉

Dnes o 17:38 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP •

NEMAM SLOV NA TUTO ZENSKU - je to herecka prvotriedna - do Hollywoodu s nou! 😂

danka92
12. mar 2017

@luta13 Neda sa dotyčnu dako zablokovať?

luta13
12. mar 2017

@lela123 Tesim sa, ze sa Ti dari chudnut...Spravna strava a cvicenie su super! 😉...Som rada, ze sa citis fajn...Prajem krasny zvysok dna 😘🌷🌞

luta13
12. mar 2017

@danka92 Neviem, je mi to jedno...Ju to casom omrzi, alebo mna tiez, a nebudem si ju vsimat...😉...Ty si pekne uzivaj tehulkovanie, take "hepy", ako je sardinka, nech Ta zbytocne nerozculuju...Prajem Ti este krasny zvysok dna 🙂

cvikla12
12. mar 2017

@luta13 si super áno keď sa jej tu nepáči načo sem lezie!!

alilka
12. mar 2017

baby tak som dnes predsa bola na pohotovosti,.vsetko je v poriadku v maternici ani naznak tehu..ze s takym nizkym hcg to nemam ani brat ako potrat alebo tehu..ze vela zenam sa to s ms vyplavy ani o tom nevedia..sliznicu mam vysoko..mam ist k svojej do 3 dni na kontrolu..🙂

luta13
12. mar 2017

@olylili Neskutocna radost - teraz citam, az mi slzy hned vybehli, ako si to krasne napisala 😘👶...Bocian vam prinesie chlapceka...Ja som Ti celu dobu priala - "maleho princa"...Je to tam a ja sa tesim s vami...Trosku modrej u vas neuskodi, ja jej mam uz vsade okolo seba tak vela, ze tazko vidim inu...Zatial!...Snad aj mne sa takto podari za 4 roky sa vytesovat, ze cakam ruzovu a nie zas modru 💃...Uzivaj a utekaj nakupovat prve modre vecicky 😉

luta13
12. mar 2017

@alilka No aspon vies, ako si na Tom, aj ked mi je to luto ☹ ...Verim, ze sa Ti MS spusti a Ty sa vycistis sama...No prajem Ti, aby si si co najskor nasla na testiku vytuzene // a stupajuce Hcg 😀😘

luta13
12. mar 2017

@danka92 Mne bolo zle hned po zobudeni ako som vstala z postele a letela cikat a hned teda z wc som letela do kuchyne zhltnut aspon kus sucheho rozka a zapit to vodou, inak by som asi na wc zostala aj vracat...Ked som sa napr.viac najedla, bolo mi zas zle, ze mam plny zaludok...Takze som mala dni nechutenstva a dni obzerstva...Ale nic nerobilo mojmu zaludku dobre...Jedine, co som teda vzdy musela zjest bolo daco hned rano - ci kus suchej wafle, ci kusok peciva, chlebu a podobne...Potom dlhsie nic a ked prisiel hlad, tak som mala maniu chleby natrete natierkovym bylinkovym maslom a k tomu plnu misku zeleniny...Ono to nechutenstvo zacalo asi v 8tt..a skoncilo zaciatkom druheho trimestra, no treba vydrzat...Prve tyzdne take byvaju...Niektore tehulky maju nevolnosti do polovice tehu, ine aj cele tehu...Je to individualne...Musis sama zistit, co robi Tvojmu zaludku najlepsie...No jest musis aspon trosku, uz len kvoli babätku sa premoz! ...Ked nemas chut jest, tak aspon pi vela tekutin - to je zaklad...Drzim palceky 😉

olylili
12. mar 2017

@luta13 ďakujem krásne a tebe z celého srdiečka prajem princeznicku 😊 áno teším sa na nákupy konečne v modrom už som aj do izby kúpila box na hračky v modrom už to začnem pomaly zlaďovať dievčatá sa už tešia na bračeka 😀❤👶

danka92
12. mar 2017

@luta13 Prave som zistila ze ovocie je pre mna top dala som si mandarinku a jablko a ke mi o 1000krat lepsie ako my bolo Takže zrejme buďme fungovať na ovocí.

luta13
12. mar 2017

@danka92 super, tak ovocie je super volba, aj vitaminy obsahuje a ked Ti aj na zaludok dobre robi, je to fajn 😉

luta13
12. mar 2017

@olylili Tomu verim, ze sa tesia na bubacika maleho 😉👶🍼

danka92
12. mar 2017

@luta13 Hej veľmi mi to pomohlo oveľa mi je lepšie.Dakuj si zlata ❤

luta13
12. mar 2017
alilka
12. mar 2017

@luta13 beriem to v pohodke..tak sa stalo..🙂 ideme dalej bojovat..🙂 chcem byt mamou a urobim preto aj nemozne..🙂 teraz to necham na nahodu,nebudeme sa snazit,lebo v aprili musim dat von krcne mandle a potom sup zasa do toho..🙂

kythos21
12. mar 2017

@luta13
Ďakujem pekne ... stále tomu nemôžem uveriť lebo nemám potvrdené od lekára, snáď je všetko Ok a čakáme zdravé bábätko

dasaa
12. mar 2017

@kythos21 gratulujem čiarky su krásne a ty si 100% tehuľka .Co sa týka príznakov 6 tt ja som žiadne tehotenské príznaky nemala mne sa to začalo až 5 mesiaci .Uzivaj si krásne a prijemne tehulkovanie 😊

luta13
12. mar 2017

@alilka Verim, ze Maj bude pre vas plodnym mesiacom a Ty si najdes svoje vytuzene //...Prajem Ti to z celeho ❤...Boh Ta zehnaj! 😘

luta13
12. mar 2017

@kythos21 Tesim sa s Tebou, ze mas take krasne // a verim, ze babätko je o.k. a Ty si po potvrdeni od Dr. budes uzivat len krasne a zdrave tehulkovanie...Boh s vami obomi...Daj nam potom vediet, ako dopadla prva kontrola, pripadne sono 😉🤰😘

dasaa
12. mar 2017

A zase sme samé doma tri babenky.Tatik by mal prísť v piatok domov tak uvidíme ci príde .

luta13
13. mar 2017

@dasaa mas pokoj 😉...Mozete si uzivat babsku jazdu 💃😘

cvikla12
13. mar 2017

@alilka aspoň že nemáš žiadne komplikácie. Ms prebehne a môžte sa z kľudom snažiť o bábo. Velmi držím palčeky aby sa to tento krát podarilo a ty si nájdeš na tehu teste krásne // koľajnice a hcg bude v takých vysokých číslach že sa ti až hlava zatočí. 😘

luta13
13. mar 2017

Dnesny dialog so "sardinkou", aj ked vas to urcite nezaujima:

sardinka336
@luta13 presne ako si napísala....ženy CHCU BYŤ TEHOTNÉ....a preto su ochotné stratit aj zdravy rozum za kusok falošnej nádeje.
Kazdý gynekolog ti povie, ze nie je jedno kedy zena začne tehotenstvo testovat takze nemáš pravdu. Testovat sa má az po niekolko dnovom vynechaní predpokladanej menštruácie. Dovtedy je to len varenie z vody a nahánanie tých duchov. A za kazdým zarazeným prdom vidi tehotenstvo. Aj vajíčko potrebuje čas na zahniezdenie sa vo výstelke maternice, čo je zvyčajne okolo 5 dní. Ja mam vsak stale pocit, ze zeny si myslia, ze ako náhle sa do nich muz spraví, tak v ,,v tu ránu,, su tehotné. Ze to takto nejako funguje. No nie su. Ja suhlasím s tým, ze treba sa povzbudzovat a podporit, na tom nie je nič zlé, ale dnešným snažilkám uz totálne prepína, to je holý fakt. Alebo iná diskutujuca, ktorá ma tiez testy negatívne ale furt točí o tom či moze byt tehotná...to ze moze mat cystu, možno mala anovulačny cyklus, hormonalny problém to ju jaksi vobec nechce napadnut.

Dnes o 07:31 • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 2 • Pošli IP •

luta13
sardinka336 Pekny koment si dala konecne - bez hadania sa...Az na to, ze ja som tiez zastanca testovania az po vynechani MS, skor som ja nikdy netestovala, nemala som dovod "tlacit na pilu"...No chcela som tym vsetkym len to povedat, ze je to kazdej zeny vec, kedy testuje, aj ked vsetci vieme, ze vajicko sa musi uhiezdit a na to treba cas, ako Ty pises...Najlepsie je zacat s testovanim 10 DPO (pre zienky nedockave), zienky dockave si pockaju na meskajucu MS...No islo mi o to, ze sa zbytocne do toho staras, co ine zeny robia, kedy testuju, ved kazda ma pravo testovat si kedy chce...Keby aj hned po styku, je to ich vec, len zbytocne ich verejne odsudzujes a nepeknym slovom zhadzujes - kasli na to, nech si robi kazda ako chce...Potichu sa na tom zasmej, ak Ti to urobi radost, no naco tolko kritiky z Teba ide?...Ja sa tu nemienim s Tebou teraz hadat tyzdne, nema to vyznam...Verim, ze si fajn baba, len to vsetko beries moc osobne a zobrala si to "zo zleho konca"...No maj sa zatial krasne a prajem Ti krasny den 😀

Dnes o 08:33 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP •

sofija18
13. mar 2017

@luta13 Ach.... Ano, aj na som mala od nej uštipačne komentáre... a dobre si jej napísala. Ja ju neriešim, my v tejto téme si môžeme testovať kedy chceme, ako chceme a kľudne aj 10 testov za deň 😂🙊.... a co ked vidíme duchov na testoch? A co ked si tu blbneme hlavy? A co ked? No nic.... je to naša vec... my si tu dobre vychádzame a kecame tak ked sa jej to nepáči, nech nekomentuje a dá si odchod... 👍tak....

miriamn76
13. mar 2017

@sofija18 ahoj moje. Ako? Ovu uz bola? Dako to tu nestiham vsetko citat😀