icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
13. mar 2017

Dievčatá prajem vám krásny slnečný deň vo vzduchu cítim vôňu jari 💐🌼🌸 začínam si robiť veľké jarné upratovanie cítim sa taká plná energie aj bubačik si veselo kopka👣👣❤👶

luta13
13. mar 2017

Dalsia slecna, ktoru "silno trapi" co si tu ja s vami vypisujem 😲 :

moni244
luta13 a ty to vobec neberies osobne, vsak? Ked vidim, aku mas potrebu kazdej jednej pisat, povzbudzovat, ze su tehotne, aj ked maju totalne biele testy. A niekomu skor pomoze, ak mu clovek napise, ze sa ma ukludnit a dat si dokopy psychiku, ako toto nekonecne hladanie niecoho, co tam nie je

Dnes o 08:39 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • Pošli IP

Moja odpoved pre nu - myslim, ze toto je "groteska" cele - damy nemaju co na robote doma asi 😂

luta13
moni244 ak su testy snehobiele, NIKDY nepisem, ze tam daco vidim! 😨...Nie kazda zena ma dobry zrak na blizko a ja nie som jedina, ktora dusikov vidi, je nas tam takych viac a vidime ich, aj ked ine zienky ich nevidia...Stane sa, ze z dusikov sa casom "vykluju" krasne //, ale stava sa aj, ze dusiky vobec netmavnu a dotycnej pride MS, alebo test je nekvalitny a aj ked ukaze dusika, ci slabu druhu /, tak nakoniec sa dostavi MS...Vsetky zienky s tym rataju!...Ked veris len na silne //, tak to zbytocne neries...Kazda zena vie, ze aj ked je na teste "dusik", ze to este nic nemusi znamenat...Zeny, ktore testuju su väcsinou znale svojho cyklu a vo väcsine pripadov pouzivaju aj ovulacne testy...Takze je zbytocne pre Teba a "sardinku" tu riesit nieco, co sa vas vobec netyka...Kludne dojdi do temy DUCH NA TESTE a tam si vyjadri vseobecny svoj postoj k dusikom atd...Potom uvidis, kolko zien sa do Teba "obuje"...Prajem Ti krasny, slnecny den 🌞😉

Dnes o 09:49 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP •

luta13
13. mar 2017

@olylili Tak uzivaj vonu Jari, je to super, aj u nas je slniecko a tesim sa kazdy den, ze je uz konecne Jar - milujem ju najviac ❤...Pekne si uzivaj kopanceky, je to najkrajsie z tehulkovania 😉🤰🌷🌞😘

candies
13. mar 2017

Och baby patrí medzi príznaky aj tvar vyhadzana ako v puberte ? Začínam pravdepodobne 5tt (kvoli nepravidelným cyklom zatial neviem ako dlho som tehu)... bolesti ako na ms stale len menej, prsia tiez stale bolia a k tomu sa pridali vyrážky na tvári plus je mi dost často na vracanie aj ked som este nevracala :D na mna to ide akosi zhurta hned od zaciatku

@luta13 Mojko ty si nevšímaj blbe komentáre 😊😘 si zlaticko

olylili
13. mar 2017

@luta13 aj ja milujem jar je to taký prílev energie po zime 😊🐣🐇🐞🐝🌻

olylili
13. mar 2017

@candies bohužiaľ patrí je to zmenou hormónov v tele ja chvála Bohu pleť vlasy ako bábätko 😀

luta13
13. mar 2017

@candies Dakujem Ti 😘...Co sa tyka vyrazok, ja som nemala ani pri jednom nic podobne, ja som zas mala pri oboch pigmentove skvrny na cele, licach a nose a to hlavne, ked zacalo silnejsie hriat vonku slniecko 🙂...Skvrny sa mi teraz objavuju uz kazde leto a asi sa toho uz nikdy nzebavim, no je mi to jedno 😉...Skus si daco vygooglit, mozno sa docitas...Skus temu na MK 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/problem-s-pletou-v-prvom-trimestri/

candies
13. mar 2017

@olylili bud rada! :D vyzerám ako 13rocna naozaj..dufam ze to rychlo zmizne...takto som sa predtym vyhadzala vzdy len na zaciatku ms....

@luta13 idem kuk dakujem

sofija18
13. mar 2017

@miriamn76 ahoj pusik, nie nie ja som dnes 5dc 😘😘

luta13
13. mar 2017

@sofija18 Dakujem Ti za komentik a prajem Ti krasny slnecny dnik 🌞🌷❤😘

luta13
13. mar 2017

@candies pozri na tie moje flaky pigmentove na tvari...Pri prvom tehu som ich mala len trosku...Pri druhom tehu na tejto fotke som ich mala ovela vyraznejsie...A aj po porode v lete sa mi znovu objavuju, takze viem, ze uz mi to zostane navzdy...No na zimu zas miznu a so slnieckom sa zjavuju, ale mne to nevadi, dolezite je, ze mam deticky zdrave...Tak pekny den vam prajem 😘🌷

candies
13. mar 2017

@luta13 veď práve deticky su na prvom mieste a vsetko sa da zvládnuť su to len kozmetické chyby a aj tak si krasna zena co tam po flakoch 😊

luta13
13. mar 2017

@candies Dakujem 😉...Veru tak je to, aj tak clovek starne a aj nasa plet, takze je to prirodzene 😅

luta13
13. mar 2017

Zienky, otazka uplne mimo temy, ale viete mi poradit vami odskusanu vodeodolnu spiralu so silikonovou kefkou?...Musi byt odolna voci vode, aj slzam, kedze si lubim aj ja obcas poplakat...Dakujem vam za kazdy tip...Pisala som do jednej mojej skupinky, no asi tam zienky este spia a nikto mi zatial neodpisal 😒...Vdaka vam este raz za odpovede 😘

cvikla12
13. mar 2017

@candies moja ja neviem som druhý krát tehu a práve že počas tehu sa mi pleť pekne upravila. Žiadne vyrážky pekná hladká plet😀 manželova stará mama hneď skonštatovala že som opeknela že budeme mať chlapca 😀

biba12
13. mar 2017

@luta13 skús od biodermy, denný, nočný krém a také pero na pigmentové škvrny. Mne to pomohlo. Ale tvár opaľujem s 50tkou na nej 🙂 A je podstatne lepšie.

dasaa
13. mar 2017

@luta13 😄😄😄😄veru este dobre ze len na týžden lebo inak chodí na 6 až 8 týždne preč .

nella15228
13. mar 2017

@luta13 toto ma presne jedna známa a mala to omnoho tmavšie pigmentove škvrny a tiez jej to neodchádzalo a nakoniec sa natierala nejakým olejcekom a zmizlo to. Zajtra by "svokra" mala snou byt tak jej potom poviem nech sa opýta

ariana195195
13. mar 2017

@luta13 ahooooj moja tak už sme doma všetko dopadlo dobre sme obaja zdravý doktor povedal že tak ako ja som zdravá to je máloktorá potešil ma bábätko som videla tak krásne tvárička ručičky prsteky všetko tak nádherne to bolo pre mňa bolo otočené chrbatikom tak nevedel čo to je o tri týždne už budem vedieť dám si aj 3D foto spraviť teraz je foto rozmazana tak to nieje vidieť nic ale som veľmi rada že niečo tak krásne je vomne 🙂

ketuska
13. mar 2017

Ahojte dievcence, taketo nieco sa mi ukazalo na 11dpo, ale az po nejakych 10 minutach. Co si mam o tom mysliet? Na zaciatku to nebola ani tak ciarka, ale fliacik??? Dakujem za rady 🙂

sofija18
13. mar 2017

@ketuska skús zopakovat test 😉

adria88
13. mar 2017

@ketuska asi by som skúsila iný test, držím palce 😉

candies
13. mar 2017

@ketuska skus zopakovat toto sa raz dávnejšie stalo aj mne len trochu svetlejšie a dalsi test bol uz biely,dufam,ze to nebude tvoj prípad a budes mat krásnu čiarku 😊 Drzim palce

sibalka21
13. mar 2017

@ketuska test sa ti roztiekol, cize treba spravit novy...

ketuska
13. mar 2017

@sibalka21 aj ked je tam teraz nieco taketo?

Jasne este zopakujem, len sa mi to nezda

Dakujem za rady 😊

candies
13. mar 2017

@ketuska teraz ked vyschol vyzera pekne pozitivny 🙂 podla mna by to aj mohlo byt ale pre istotu urcite skus, no myslim si, ze mozes cakat pozitivny aj ten dalsi 🙂

sofija18
13. mar 2017

@ketuska No teraz vyzerá krasne pozitívny 😉ale správ druhý a verím ze tam budú dve koľajnice jak svet ❤👍

sibalka21
13. mar 2017

@ketuska tak nikdy nevies, urcite by som sa dopredu netesila, kedze sa mohlo stat ze tym ako sa ti roztiekol test, tak farbivo natieklo namiesto kde ma byt druha ciarka... Urcite skus druhy, aby si nebola sklamal... Drzim palce 🙂

miriamn76
13. mar 2017

@ketuska uz ti meska?

ketuska
13. mar 2017

@miriamn76 praveze este nie, az v piatok.