icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ketuska
13. mar 2017

Nerobim si zbytocne nadeje, iba ma to dost prekvapilo. Zajtra skusim rano a uvidim 😊

miriamn76
13. mar 2017

@ketuska lebo ak je ozaj pozitivny tak to uz su riadne kolajnice. urcite urob este jeden drzim palce😀

korytkaja
13. mar 2017

@ikonica ahoj 🙂 tak rastieme sme 18 tt podla ultrazvuku uz. Aj ked som krvacala, teraz spinim. Bola som v nemocnici ale vsetko je v poriadku babatko ma len strasi. Potmehut to je. Citim ale vnutorne ze je vsetko ok aj doktori viaceri ma vysetrili ze vsetko ok. Ze sa to stava niekedy. 29. 3 ideme na velke sono 🙂

ikonica
13. mar 2017

@korytkaja super.... tesim sa ze ste v poriadku a pekne rastiete... potom nam sem hod fotecku z toho velkeho sona ;)

luta13
13. mar 2017

@ketuska ja vidim //, ale to roztecene by ma osobne znepokojovalo...Ked bol cerstvy hned sa roztiekol, ci boli tam najprv // a potom sa to rozpilo?...Jednoznacne skus dalsi test, aj ked len pruzkovy...Ak mas tie ciarky tak silne, ako ich ja vidim, tak aj na inom teste budu jasne viditelne...Drzim palceky 😉

kythos21
13. mar 2017

@luta13
Ďakujem srdečne za milé prianie, verim, že budem všetko v poriadku.
31.3 mám termín k Dr, napíšem ako, verim, že menzes už nepríde...
Dnes som pre istotu skúšala další test a vyšiel zasa celkom presvesdcivo takze verim, že by tam mohlo byt ukryte zázračne prekvapenie 🤗

luta13
13. mar 2017

@biba12 No nezalezi mi na tom az tolko, nie je to na mne az take hrozne...No skusim, mozno pomoze...Dakujem za tip 😉

@nella15228 Dakujem, budem rada, ked mi to zistis...Teraz som si klikla do googlu a moze to byt avokadovy olej, rakytnikovy olej a este dalsie oleje tam boli, no budem rada, ak mi zistis aky pouzivala kamoska presne...Dakujem za ochotu...Ak zabudnes, nic sa nedeje, nie je to zivotne dolezite...Prajem Ti pekny den este 🌞😘

luta13
13. mar 2017

@kythos21 ak mas na teste krasne //, verim, ze mas v brusku svoj maly pokladik...Ak chces, hod nam sem dnesny testik...Drzim palceky na kontrolu potom 😉😘

danka92
13. mar 2017

Baby dnes som mala bolesti tak som bola na pohotovosti ale malinke je nastatstie v poriadku ale musím byt pn a mam aj prvu fotku našej malej fazulky

luta13
13. mar 2017

@ariana195195 Dakujem, ze si mi krasne vsetko rozpisala a velmi sa s Tebou tesim, ze ste obaja uplne o.k...No uzivaj vsetko, teraz uz aj pohyby zacnu, bude to radosti doma...Verim, ze nabuduce budes uz aj pohlavie vediet a ja tipujem chlapceka, neviem preco...Asi aj preto, ze si opeknela 😉...No nechajme sa prekvapit 👶😇😘

luta13
13. mar 2017

@danka92 Som rada, ze ste v poriadku a ze mas prvu fotecku fazulky...Tak pekne oddychuj, nozky vyloz a ziadne nemahanie sa...Pohladkaj za mna drobceka a prajem Ti, aby uz len dobre bolo vsetko 🙏😘

trblietava
13. mar 2017

No takze dnes mi doktorka oznamila vysledky z testov ze mam mierne zvyseny testosteron a koli tomu anovulacne cykly...odporucila mi inofolic mate s tym skusenosti? Je to kyselina listova a inozitol spolu..mam brat 4 mesiace a ked nebudem tehotna mam prist, je to normalny postup?

luta13
13. mar 2017

@trblietava No aspon ze Ti zistili, kde je "pes zakopany" a preco nemozes otehotniet...No beru tu niektore baby tieto lieky, urcite sa Ti tu ozvu a poradia Ti...Drzim Ti palceky, nech sa vam co najskor zadari, kiezby hned najblizsi cyklus 😉😘🙏

luta13
13. mar 2017

@trblietava tu je tema na MK o tomto "zazracnom lieku"...No precitaj si ak mas cas, mozno sa nieco dozvies viac 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/

Verim a budem dufat, ze Ti to vyjde coskoro 😉 😉

bembaa
13. mar 2017

@ketuska som mala taký test a menzes dosiel ...takže skus novy test

ariana195195
13. mar 2017

@luta13 ďakujem ti veľmi pekne moja si veľmi zlata dám ti znovu vediet 😇

ikonica
13. mar 2017

@luta13 k tej spirale... momentalne som si oblubila vodeodolnu od catrice z dm... taky modry obal ma http://www.catrice.eu/sk/oci/maskary/detail/cat...

ikonica
13. mar 2017

@trblietava kludne ber.... neuskodi ti to.. beala som, aj ked nemam nijaky problem zisteny... kolko sacikov denne mas brat? kup si z pilulka24 spolu s folandrolom pre priatela... partnersky balicek...

kythos21
13. mar 2017

@luta13
Si taká zlata 🙂Toto je dnešný testik, verim, že je všetko v poriadku🙏🏻Aj, že nám to lekár potvrdí, aby som nerobila plány poplach 😗

nella15228
13. mar 2017

@luta13 zajtra mi to pripomen este ak nezabudnem ty 😃🙈 lebo to musim tetule povedať nech sa spýta zajtra u naj bude 🤗

nina4
13. mar 2017

Babule chytil ma panicky strach čo som pri detoch nikdy neriešila tak teraz som doplašena zo vsetkeho .Dnes som zacala 10tt a z vecera do rana mi neni nic ani zle ani unava ani brucho prsia apsolutne nic uz som drahemu revala na pleci ,ze co ak sa nieco pokaslalo a pritom viem ze stres babatku nepomoze a aj to ,ze to cele nemam ako ovplivnit no poviem vam do piatku to budú muky .Boze moj preco takto stresujem a mozno úuuuplne zbytocne

olylili
13. mar 2017

@nina4 no moja to sme dve pri tomto to bolo doslova šialené ako som sa kontrolovala a stresovala 😖 teraz už som pokojnejšia lebo drobec kope ....Určite je všetko v poriadku len pokoj 😇

klaudi895
13. mar 2017

Ahojte baby. Píšem ako som sľúbila ale niesom kludnejsia skôr horšie. Podľa doktorky by som časovo mala byť V cca 6. Týždni ale plod nenašla iba malinku dutinku. Vraj to asi bude mimomaternicove. Vzali mi krv hcg som mala 1352 A zajtra mam ísť zas či sa zvyšuje. Mám dosť ☹ bojím sa už zajtrajška čo sa dozviem ☹

nina4
13. mar 2017

@olylili veru stastlivo prist do toho obdobia ked sa bude mrviť v brušku

olylili
13. mar 2017

@nina4 aj ja som už len na to čakala a dnes má v noci trikrát zobudil a šanti do teraz 😀👶v piatok máš poradňu? Ja idem 4 apríla na cukor budem piť tu hnusnu glukózu 😝

olylili
13. mar 2017

@klaudi895 asi mimomaternicové? Kde videla dutinku v maternici alebo mimo? Držím prsty

danka92
13. mar 2017

@luta13 Ďakujem ti si milá. Budem oddychovať aby to neskončilo tym že budem musieť byť v nemocnici tak my odlahlo ako ma pustil domou lebo najprv povedal ze si ma tam asi nechaju alepotom ze mam mat kludovy režim zakázal pohlavný stik a vravel ze ak sa čokoľvek zmení a bude mi horšie hned mam prísť ale ja verím že to bude dobré.

klaudi895
13. mar 2017

@olylili dutinku vraj malú V maternici ale plod tam nebol tak ja neviem ☹ už som Z toho na nervy dlho sa snažíme A teraz toto. Dúfam že to tak nebude ☹

olylili
13. mar 2017

@klaudi895 tak keď bola v maternici nemalo by to byť mimo. drobec ešte dorastie možno bola neskôr ovulka tak čo lekárka už robí katastrofické zaveri

nina4
13. mar 2017

@olylili ano v piatok mne zas ta glukoza chuti ale zas ja celkovo lubim sladke